Godlike 1 047 Opublikowano 2 Maja Opublikowano 2 Maja @ODIN85 ja też, z tym, że ja na ogół kupuje wtedy jak jest dobra promocja
galakty 5 169 Opublikowano 2 Maja Opublikowano 2 Maja Jak nie będzie gorzej od Exodus to i tak warto, tylko ja uwielbiam to uniwersum więc chłonę klimat jak gąbka
Godlike 1 047 Opublikowano 2 Maja Opublikowano 2 Maja Ja to się jakiejś nowej książki wydanej w PL, w tym uniwersum doczekać nie mogę 😁
galakty 5 169 Opublikowano 2 Maja Opublikowano 2 Maja Uniwersum w PL chyba martwe, nie czytałem 2-3 lata nic z Metro i widzę że praktycznie nic nie powstało? Albo źle szukam.
Phoenix. 7 022 Opublikowano 2 Maja Autor Opublikowano 2 Maja Ja kupię preorder w momencie jak będzie konkretna data i bez przekładania
Kadajo 9 968 Opublikowano 2 Maja Opublikowano 2 Maja 9 godzin temu, ODIN85 napisał(a): Jak ja coś tam dodaję to to potem kupuje. Więc Ja dodaje, a potem usuwam żeby ich trolować ... 1
Godlike 1 047 Opublikowano 2 Maja Opublikowano 2 Maja 9 godzin temu, galakty napisał(a): Uniwersum w PL chyba martwe, nie czytałem 2-3 lata nic z Metro i widzę że praktycznie nic nie powstało? Albo źle szukam. No niestety tak, jakiś czas temu pisałem w tej sprawie to Insignis Media którzy mają licencję na ksiazki z tego uniwersum to napisali mi, że ze względu na agresję Rosji na Ukrainę wydania książek z tego uniwersum rosyjskich pisarzy zostaje wstrzymane ale planują wydanie książki nie rosyjsko jezycznego autora no i faktycznie parę miesięcy później wydali o Paryskim Metrze i od tego czasu cisza niestety, powstało też kilka fanowskich tłumaczeń najlepiej ocenianych książek z Uniwersum, a nie wydanych w pl oficjalnie, w tym między innymi Brytania ale niestety ich jakość jest słaba i nie mam tu na myśli jakości tłumaczeń ale samego ebooka w jaki sposób został przygotowany, odstępy co dwie linijki, wąski tekst i generalnie ciulato i mało profesjonalnie to wygląda 1
Reddzik 3 899 Opublikowano 8 Czerwca Opublikowano 8 Czerwca Przykro to mówić, bo nie ma co liczyć na Stalkera 2, to chociaż zagram w Metro. 1
Rekomendowane odpowiedzi