Godlike 1 078 Opublikowano 2 Maja Opublikowano 2 Maja @ODIN85 ja też, z tym, że ja na ogół kupuje wtedy jak jest dobra promocja
galakty 5 466 Opublikowano 2 Maja Opublikowano 2 Maja Jak nie będzie gorzej od Exodus to i tak warto, tylko ja uwielbiam to uniwersum więc chłonę klimat jak gąbka
Godlike 1 078 Opublikowano 2 Maja Opublikowano 2 Maja Ja to się jakiejś nowej książki wydanej w PL, w tym uniwersum doczekać nie mogę 😁
galakty 5 466 Opublikowano 2 Maja Opublikowano 2 Maja Uniwersum w PL chyba martwe, nie czytałem 2-3 lata nic z Metro i widzę że praktycznie nic nie powstało? Albo źle szukam.
Phoenix. 7 196 Opublikowano 2 Maja Autor Opublikowano 2 Maja Ja kupię preorder w momencie jak będzie konkretna data i bez przekładania
Kadajo 10 732 Opublikowano 2 Maja Opublikowano 2 Maja 9 godzin temu, ODIN85 napisał(a): Jak ja coś tam dodaję to to potem kupuje. Więc Ja dodaje, a potem usuwam żeby ich trolować ... 1
Godlike 1 078 Opublikowano 2 Maja Opublikowano 2 Maja 9 godzin temu, galakty napisał(a): Uniwersum w PL chyba martwe, nie czytałem 2-3 lata nic z Metro i widzę że praktycznie nic nie powstało? Albo źle szukam. No niestety tak, jakiś czas temu pisałem w tej sprawie to Insignis Media którzy mają licencję na ksiazki z tego uniwersum to napisali mi, że ze względu na agresję Rosji na Ukrainę wydania książek z tego uniwersum rosyjskich pisarzy zostaje wstrzymane ale planują wydanie książki nie rosyjsko jezycznego autora no i faktycznie parę miesięcy później wydali o Paryskim Metrze i od tego czasu cisza niestety, powstało też kilka fanowskich tłumaczeń najlepiej ocenianych książek z Uniwersum, a nie wydanych w pl oficjalnie, w tym między innymi Brytania ale niestety ich jakość jest słaba i nie mam tu na myśli jakości tłumaczeń ale samego ebooka w jaki sposób został przygotowany, odstępy co dwie linijki, wąski tekst i generalnie ciulato i mało profesjonalnie to wygląda 1
Reddzik 4 318 Opublikowano 8 Czerwca Opublikowano 8 Czerwca Przykro to mówić, bo nie ma co liczyć na Stalkera 2, to chociaż zagram w Metro. 1
JeRRyF3D 2 450 Opublikowano 25 Sierpnia Opublikowano 25 Sierpnia (edytowane) Wiadomo, ale IMO strzał kolano. Metro = RU! Choć wiem, że obecnie, ten język może nie być zbyt ciepło odbierany na rynku światowym. Edytowane 25 Sierpnia przez JeRRyF3D
JeRRyF3D 2 450 Opublikowano 26 Sierpnia Opublikowano 26 Sierpnia Wchodzę na ślepo! No i... antagonista w końcu gada! 1
MrKetiw 308 Opublikowano 26 Sierpnia Opublikowano 26 Sierpnia Fajne ale nie widzę dużego przeskoku graficznego w porównaniu do poprzedniej części 🙄
JeRRyF3D 2 450 Opublikowano 26 Sierpnia Opublikowano 26 Sierpnia Chyba nawarstwienie detalu. Ale typ w recce się rozpływa, że wszystko jest... lepsze. Więc wchodzę w ciemno, jak w dodatek W3 i full W4.
sideband 3 386 Opublikowano 26 Sierpnia Opublikowano 26 Sierpnia (edytowane) 18 minut temu, MrKetiw napisał(a): Fajne ale nie widzę dużego przeskoku graficznego w porównaniu do poprzedniej części 🙄 Ale czego się spodziewałeś? Na PC najwyżej będą najwyżej lekkie poprawki by nie zamordować sprzętu. Chyba nie wiesz jak wygląda Exodus Enhanced Byłaby sporo lepsza grafa i 5090 ledwo by ciągnęła to z DLSS+FG to byłby płacz, że optymalizacja zrąbana nie dogodzi Ps. przypatrz się dokładnie oświetlenie i geometria jest poprawiona Edytowane 26 Sierpnia przez sideband 1
Kadajo 10 732 Opublikowano 26 Sierpnia Opublikowano 26 Sierpnia Definitywnie gra będzie wymagała więcej niż 16GB vRAM w 4K 1
Rekomendowane odpowiedzi