Gigabyte MO27Q28G - problem z matrycą
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Raiven · Opublikowano
Właśnie w tym rzecz, że jak ktoś nie doświadczył tych "zacieków" to może myśleć, że to te sławne oledowe pasy. W normalnym codziennym użytkowaniu nie widziałem/widzę pasów. Na zdjęciu te "zacieki" może wyglądają jak pasy, ale jednak różnią się od nich. Ale wiem, że osoby trzecie mają ciężej to zauważyć. Dlatego ja już rozumiem o co chodziło @Lameismyname z tym problemem, a inni jeszcze nie Ja na drugim monitorze VA paczam i coś tam widzę, ale może dlatego że wiem gdzie patrzeć i jak to wygląda na moim oled. -
Przez nozownikzberlina · Opublikowano
https://krakow.tvp.pl/83499880/jakub-bochenski-posmiertnie-oczyszczony-z-zarzutu-gwaltu 70-80% oskarżeń o gwałt jest fałszywa niestety w cuckoldstanie baby za nic nie odpowiadają -
Przez pavlo950 · Opublikowano
Jaki chipset? Są stery pod linuksa? -
Przez lesiu155 · Opublikowano
Przecież właśnie cały mój wywód ma taki sam sens, tylko nie napisany wprost Nooo - czym jest DPF? Filtrem. Ni mniej, ni więcej. Jedynie co - to że się co jakiś czas dopala. Więc tak naprawdę jest potrzebny tylko sterownik, który będzie zczytywał zapełnienie filtra i włączał wypalanie. To nie jest akurat skomplikowane, nie musisz grzebać w ECU, możesz to zrobić zupełnie zewnętrznie. Jedyny problem to właśnie być może z racji gorszego składu spalin będzie się szybciej zapychał. -
Przez KiloKush · Opublikowano
Szybko się zatka. I czym go będziesz wypalał? Palnikiem na kanale ?
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi