Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 minuty temu, Lameismyname napisał(a):

Pewnie kluczem do tej historii jest słowo "był", a ma teraz najechane tyle co przysłowiowy passat z zagramanicy.

Jezus Maria jako nowy gorzej wyglądał, czemu Ty szukasz nie wiadomo jakiego poparcia że WOLED to gunwo? :E 

Opublikowano
2 minuty temu, galakty napisał(a):

Jezus Maria jako nowy gorzej wyglądał, czemu Ty szukasz nie wiadomo jakiego poparcia że WOLED to gunwo? :E 

Nie dorabiaj teorii. Ja nigdzie nie piszę, że WOLED to gunwo, tylko, że egzemplarze WOLED z wadami fabrycznymi to gunwo. Czujesz różnicę?
Nie czaję Twojej postawy... no tak jak Ci mówiłem - na banding każdy był przygotowany i z loterii coś wygrał, ja tam machnąłem ręką... ale jak bagatelizujesz retencję która się potrafi "wylać" na 1/3 matrycy i jest w realu dobrze widoczna na białym i skali szarości 5%-90%, to tego nie czaję. Nazywajmy rzeczy po imieniu. 

Opublikowano

Ja pisałem już wcześniej że miałem okazję obadac dwa nowe woledy lg i chyba gigabyte na dwóch z nich były koszmarne pasyyyy  od startu darowałem sobie ten typ matrycy kupiłem taniego gigashita GO27Q24A na qdoled i baja 

• Like 1