ODIN85 5 321 Opublikowano 26 Lipca Opublikowano 26 Lipca Kolorowe miasteczke i wysepki dużo bardziej klimatyczne niż te epapy AI. Godzinę temu, MJRegul napisał(a): Najlepsza część gry, jakby tak wyglądała cały czas to bym wsiąknął bez marudzenia. .
j4z 2 030 Opublikowano 27 Lipca Opublikowano 27 Lipca Trochę nie grałem, bo kolega miał wolne i musiałem z nim przechodzić Borderlands 4, ale cały czas myślami byłem z Black Flag! Dzisiaj zaczynam polowanie na legendy! Arrr!
miro 1 281 Opublikowano 27 Lipca Opublikowano 27 Lipca 14 minut temu, j4z napisał(a): ale cały czas myślami byłem z Black Flag! a jeszcze parę dni temu pisałeś że ta gra jest kiepska i kwadratowa..
j4z 2 030 Opublikowano 27 Lipca Opublikowano 27 Lipca Tak, ale wyłączyłem FG. No i czasem tak mam, że przez pierwsze ok. 2h (czasem trochę dłużej) psioczę, a później klika. 😀
AndrzejTrg 3 698 Opublikowano 27 Lipca Opublikowano 27 Lipca 23 minuty temu, miro napisał(a): a jeszcze parę dni temu pisałeś że ta gra jest kiepska i kwadratowa.. 22 minuty temu, j4z napisał(a): Tak, ale wyłączyłem FG. No i czasem tak mam, że przez pierwsze ok. 2h (czasem trochę dłużej) psioczę, a później klika. 😀 W pewnym momencie sobie zdajesz sprawę, że wśród tych wszystkich kiepskich i kwadratowych gier, okazuje się że wcale taka zła nie jest
j4z 2 030 Opublikowano 27 Lipca Opublikowano 27 Lipca Bo w tych starych AC trzeba się nauczyć poruszać i walczyć, żeby nie wyglądało kwadratowo.
AndrzejTrg 3 698 Opublikowano 27 Lipca Opublikowano 27 Lipca Tutaj podobno usprawnili system poruszania się, choć w każdym AC się biega tak samo, czasem były irytujące momenty gdzie się blokował albo skakał jakby miał do wyboru tylko 4 kierunki
raiders 174 Opublikowano 27 Lipca Opublikowano 27 Lipca Mnie gierka pochłonęła i to mocno ,ale na urlopie można . Gram na PS5 36H za mną i bardziej kręci mnie i ciekawi co na kolejnej wyspie się kryje niż fabułą ,chociaż ta jest całkiem fajna i wciągająca ,ale na razie odłożyłem to na 2 plan . Bitwy morskie też dają dużo satysfakcji ,ogólnie mogę powiedzieć ze zachęcony ocenami gry i opinią graczy nie zawiodłem się ani trochę ,a nawet pozytywnie zaskoczyłem
Pentium D 2 052 Opublikowano 27 Lipca Opublikowano 27 Lipca Mnie wkurza, że mi się chłop do wszystkiego przykleja jak skaczę, i to że czasem jak chce strzelać to mi szabelki wyciąga. Najchętniej bym je wywalił z ekwipunku i na 4 pistolety grał. Da się te szable wywalić jakoś? Dzisiaj około 6000 m miałem do celu i przepłynięcie tego zajęło mi dwie godziny a i tak nie dopłynąłem bo co chwila strzelanina z Hiszpanami na statkach i fortach. Cały czas full gwiazdek, liniowce czerwone mnie ganiały i przejąłem w sumie 4 bycze liniowce/fregaty i sobie flotę wymieniłem
Winter 109 Opublikowano 27 Lipca Opublikowano 27 Lipca 1 godzinę temu, Pentium D napisał(a): Mnie wkurza, że mi się chłop do wszystkiego przykleja jak skaczę, i to że czasem jak chce strzelać to mi szabelki wyciąga. Najchętniej bym je wywalił z ekwipunku i na 4 pistolety grał. Da się te szable wywalić jakoś? Dzisiaj około 6000 m miałem do celu i przepłynięcie tego zajęło mi dwie godziny a i tak nie dopłynąłem bo co chwila strzelanina z Hiszpanami na statkach i fortach. Cały czas full gwiazdek, liniowce czerwone mnie ganiały i przejąłem w sumie 4 bycze liniowce/fregaty i sobie flotę wymieniłem Są szable, gdzie wystarczy trzymać kwadrat na padzie i będzie tylko strzelał.
Pentium D 2 052 Opublikowano 27 Lipca Opublikowano 27 Lipca 25 minut temu, Winter napisał(a): trzymać kwadrat na padzie 4
j4z 2 030 Opublikowano 27 Lipca Opublikowano 27 Lipca (edytowane) Podbiłem do legendarnego okrętu. Udało mi się ok 25% hp zabrać. Edytowane 27 Lipca przez j4z
raiders 174 Opublikowano 28 Lipca Opublikowano 28 Lipca 9 godzin temu, j4z napisał(a): Podbiłem do legendarnego okrętu. Udało mi się ok 25% hp zabrać. Bez pełnego ulepszenia własnej krypy i amunicji nie ma co nawet zaczynać .
ODIN85 5 321 Opublikowano 28 Lipca Opublikowano 28 Lipca W każdej recce piszą że te starcia są banalne jak się statek wymaxuje
j4z 2 030 Opublikowano 28 Lipca Opublikowano 28 Lipca Nie chcę mi się szukać po recenzjach. To mnie w chuja zrobili twórcy... 1 1
AndrzejTrg 3 698 Opublikowano 28 Lipca Opublikowano 28 Lipca (edytowane) @j4z git gud W oryginale jak dobrze mi się kojarzy że było ciężko z tymi legendarnymi statkami chyba wszytskich nie zrobiłem, a tutaj jak ma być trudnej to nic, ale życzę powodzenia arrrr Edytowane 28 Lipca przez AndrzejTrg
j4z 2 030 Opublikowano 28 Lipca Opublikowano 28 Lipca (edytowane) Szczerze mówiąc nie jestem zadowolony z takiego obrotu spraw... Co się zmieniło: Spoiler Jak to zrekompensowano: Spoiler Godzinę temu, ODIN85 napisał(a): W każdej recce piszą że te starcia są banalne jak się statek wymaxuje Pewnie na easy grali xd Według SI jak się weźmie na easy, jest porównywalny poziom z oryginałem, więc nie będę się patyczkować i na legendarne starcia będę brać na easy. Czytam, że w oryginale szarżę dostawało się za wygranie wszystkich czterech legendarnych starć. Byłem przekonany, że wygrałem tylko 3, ale jednocześnie kojarzyłem, że miałem zdobytą tę szarżę. Hm, ciekawe, jak to u mnie było w rzeczywistości. Edytowane 28 Lipca przez j4z
JeanPepin 585 Opublikowano 28 Lipca Opublikowano 28 Lipca Ja po skończeniu fabuły z wymaksowanym statkiem zrobiłem z 4 podejścia do jednego z tych statków i odpuściłem, zabrałem kawałek ostatniego paska hp już, ale w tej ostatniej fazie jak zaczynał walić z armat i moździerz jednocześnie to pozdro poćwicz 2 1
raiders 174 Opublikowano 28 Lipca Opublikowano 28 Lipca Skończyłem dzisiaj fabułę ... pozostało teraz "Drobnica" i te statki legendarne . Ale mam pytanie co do wymaganych planów do ulepszenia statku . Np plany na ulepszenie moździerza są we wraku na DEEP BLUE czy jakoś tak w skrzyni , otworzyłem /znalazłem wszystkie wymagane 10 czy tam 11 lokacje mam odhaczoną jako zrobioną ,a planów ulepszenia nie mam ? Mam rozumieć ze są w jakiejś innej ekstra skrzyni czy jak ?
j4z 2 030 Opublikowano 28 Lipca Opublikowano 28 Lipca Jest to największa skrzynia, w legendzie lokacji opisana jako sekret.
Pentium D 2 052 Opublikowano 29 Lipca Opublikowano 29 Lipca Nigdy nie oglądałem, ale w planach że "kiedyś się zobaczy" było od ponad 20 lat i chyba lepszej okazji niż teraz nie będzie. Od pierwszych minut wciąga a starcia na morzu że palce lizać 👌 1
raiders 174 Opublikowano 29 Lipca Opublikowano 29 Lipca 16 godzin temu, j4z napisał(a): Jest to największa skrzynia, w legendzie lokacji opisana jako sekret. Miałem tą lokacje zrobiona na 100% a nie było tego planu . Jednak po zrobieniu wszystkich wraków wskoczyło osiągnięcie i plan się pojawił w ekwipunku . Jakiś bug ...
ODIN85 5 321 Opublikowano 29 Lipca Opublikowano 29 Lipca 2 godziny temu, Pentium D napisał(a): Nigdy nie oglądałem, ale w planach że "kiedyś się zobaczy" było od ponad 20 lat i chyba lepszej okazji niż teraz nie będzie. Od pierwszych minut wciąga a starcia na morzu że palce lizać 👌 To lepiej obejrzyj https://www.filmweb.pl/serial/Piraci-2014-654281
Rekomendowane odpowiedzi