Phoenix. 6 996 Opublikowano 22 Maja Opublikowano 22 Maja (edytowane) Premiera 23.10.26 Edytowane 28 Maja przez Phoenix.
Lypton 1 260 Opublikowano 22 Maja Opublikowano 22 Maja Błąd w tytule pewnie przypadkowy, ale jakże znamienny. Call off Duty. Z mojej strony zdecydowany off. 1 1 1
Sawyer1916 167 Opublikowano 27 Maja Opublikowano 27 Maja Dawno wyleczyłem się z CODa, choć kiedyś to była wielka miłość. Zraził mnie Warzone, a po pewnym czasie też to, że nowa gra wychodzi co roku. Dziś już nawet trailerów nie oglądam. 1
Pawelek6 371 Opublikowano 27 Maja Opublikowano 27 Maja Litości, ileż to można klepać. Tak się czepili dwóch podserii od czasów PS3/X360, że już naprawdę człowiek ma dość. MW zakończyło się na MW3 w 2011 r., a BO na BO2 rok później w 2012 r. Tyle, finito. To już jest tak irytujący tasiemiec, który swoją drogą nie przypomina takiego pierwsze MW CoD4 (2007 r.) czy dwóch pierwszych odsłon. To interaktywny film, a rozgrywka już za bardzo przyspieszona i mapy zmniejszone. O fikuśnym multi nie wspominam. Stare CoD-y miały jakieś pomysły co odsłonę i próbowały wyglądać realistycznie, lecz w przystępnym wydaniu. Tam się chyba nic nie zmieni. Zresztą dzisiejszy typowy gracz CoD-a i tak nie pamięta początków serii.
Phoenix. 6 996 Opublikowano 28 Maja Autor Opublikowano 28 Maja Na oficjalnym kanale Call of Duty na YT rozpoczął się stream z koreańskim tytułem "Kamera 004" 👉 Na streamie można dostrzec 2026-06-07, jest to data XBOX Game Showcase i wtedy prawdopodobnie dostaniemy trailer MW4.
tomcug 3 976 Opublikowano 28 Maja Opublikowano 28 Maja Norma, w nowych CoDach tekstury bez pobierania dodatkowych danych z sieci są zawsze ziemniak 12 godzin temu, Funky Koval napisał(a): To będzie paździeż. Jak co roku z resztą. Bez przesady, np. Black Ops 6 było dobre. Jakaś nadzieja jest
Phoenix. 6 996 Opublikowano 28 Maja Autor Opublikowano 28 Maja Tu będzie mocna kompania i powrót do korzeni jeśli chodzi o kampanię, do tego w końcu odcinają stare konsole 🙏 Godzinę temu, Kris194 napisał(a): Lepsze tekstury to ja na PS3 widywałem No spoko tylko to nie jest stream z gry Pokaz będziesz miał za kapkę dłużej niż tydzień . 21 minut temu, tomcug napisał(a): Bez przesady, np. Black Ops 6 było dobre. Jakaś nadzieja jest Zawsze jest tak że co któraś kampania będzie wybitna ale nie da się co roku dowozić czegoś co podoba się każdemu.
galakty 5 150 Opublikowano 28 Maja Opublikowano 28 Maja MW skończył się na MW2, potem szkoda było to odpalać. A że im BO6 wyszedł to niestety wypadek przy pracy.
Phoenix. 6 996 Opublikowano 28 Maja Autor Opublikowano 28 Maja Za 2h kolejne teasery 😎 ScreenRecording_05-28-2026 14-46-26_1.mov
ODIN85 4 902 Opublikowano 28 Maja Opublikowano 28 Maja Dlaczego nie ma żadnego afroamerykanina w tym trailerze? 2
Phoenix. 6 996 Opublikowano 28 Maja Autor Opublikowano 28 Maja (edytowane) Operatorzy Vault Edition #MW4 Pierwszy raz od Call of Duty: WWII będzie można zagrać w kampanię w trybie offline. Call of Duty: Warzone nie będzie grywalne na PS4 i Xbox One od startu 1. sezonu MW4. Od 4 czerwca Warzone nie będzie już można pobrać na PS4/Xbox One, a od 25 czerwca sklep w grze w Warzone zostanie wyłączony na tych platformach. haha na pokazie mw4 cisneli beke z bf6 i pokazywali filmy z bloom w broni 😂 dobrze ze tego guano tu nie bedzie. Edytowane 28 Maja przez Phoenix.
Kris194 5 067 Opublikowano 28 Maja Opublikowano 28 Maja 1 godzinę temu, Phoenix. napisał(a): 6 godzin temu, Phoenix. napisał(a): No spoko tylko to nie jest stream z gry Pokaz będziesz miał za kapkę dłużej niż tydzień . To co tam mówiłeś? Coś o tym, że to nie z gry? 1
Phoenix. 6 996 Opublikowano 28 Maja Autor Opublikowano 28 Maja Mylilem sie No ale na trailerze juz to wyglada dobrze w normalnej jakosci.
Kris194 5 067 Opublikowano 28 Maja Opublikowano 28 Maja 9 minut temu, azgan napisał(a): Ładna graficzka "Game Engine Footage and Cinematics" No, ładne te rendery
Phoenix. 6 996 Opublikowano 28 Maja Autor Opublikowano 28 Maja To sa normalne ujecia z gry Na silniku No ale to nic nowego bo co roku tak samo to wyglada. Mix gry plus cinematic. A jak porzucili stare konsole to graficzka musi dowozic
azgan 1 848 Opublikowano 28 Maja Opublikowano 28 Maja 6 minut temu, Kris194 napisał(a): "Game Engine Footage and Cinematics" No, ładne te rendery O.K a myślałem że graficzka taka będzię 😅🤭
Phoenix. 6 996 Opublikowano 28 Maja Autor Opublikowano 28 Maja Activision: "90% materiału z trailera ujawniającego pochodzi bezpośrednio z silnika gry i uwierzcie nam — to dopiero początek "
Rekomendowane odpowiedzi