K>karta graficzna - 900zł
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez AndrzejTrg · Opublikowano
Jak On grał cały czas w wyścigi na klawiaturze, to prędzej niech pada ogarnie a nie od razu kierownicę to takie rzucanie się trochę z motyką na księżyc. Zacznij grać jak kolega mówi z full asystami i jak już trochę opanujesz to wyłączaj lub niweluj intensywność asyst. -
Przez Kamiyanx · Opublikowano
Ja mam Crossera 2008 i chodzi jak fulkien nówka. Nie wiem, czy nowe bryczki tak się zbierają do stówki jak mój. Raz dostałem zastępczą Reno rocznik bodaj 2019 i chodziła tak dziadowsko, że co chwilę gasł mi silnik xDDDDDDDD -
Przez Kamiyanx · Opublikowano
Ale ty weź się może ogarnij z tymi małpami, bo to jest forum publiczne, a nie patologia u ciebie w domu. -
Przez Kris194 · Opublikowano
Zawsze uważałem, że trzeba być skończonym debilem, żeby głosować na konforuskich. Miło, że sami to potwierdzają ;] -
Przez miro · Opublikowano
moim zdaniem opinie przepłacone, spróbowałem pierwszego odcinka, może za mało, ale kupsztal taki sam jak 2 i 3 sezon. Nie sądziłem że po marnym trzecim, jeszcze czwarty zrobią.. naprawdę, dla odprężenia na drugim monitorze czy na tv w tle prasując to lepiej sobie hiszpańskie " samce alfa " odpalić
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi