Mortal Shell II
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Godlike · Opublikowano
Tak 3, w klasie touring często tak jest ze gracze wchodzą i jak jest mało uczestników to nawet nie kręcą czasów tylko czekają na start wyścigu -
Przez Camis · Opublikowano
To akurat w 100% prawda. -
Przez Bono_UG · Opublikowano
Ja bym takim optymistą nie był. Na trasie Gdańsk Warszawa odcinkowo jest 200km/h. Na Warszawa Zawiercie tylko kawałek za Grodziskiem Mazowieckim, reszta 160. Wątpię, żeby wystarczyło zmienić system i nagle podnieść szlakową do 250 tam gdzie obecnie jest 160. Testy testami, a prędkość szlakowa i rozkładowa nigdy nie zbliża się do "rekordowych". Sukcesem będzie jeżeli zmiana systemu pozwoli na wszystkich lub chociaż większości 160 podnieść do 200. Ten jakiś tabor, to wyłącznie Pendolino. Reszta nowo kupionego, modernizowanego ma do 200km/h (chyba że coś przeoczyłem). -
Przez hubio · Opublikowano
@Henryk Nowak nie argumentuję bo nie mam po prostu czasu. Nie odsyłam cię do YT tylko do Roberta Rutkowskiego. Terapeuty uzależnień z dyplomem, a do tego osoby w przeszłości mocno uzależnionej. On podaje wszystkie dowody naukowe na poparcie mojej tezy. Właściwie to nie teza tylko fakt bo w środowisku medycznym to jest udowodnione. - Każda dawka alkoholu szkodzi - Każda dawka alkoholu może prowadzić do uzależnienia To nie nie jest mój światopogląd. To jest prawda. EOT... w temacie picia. Rób ze swoim życiem co tylko chcesz
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi