Mortal Shell II
-
Ostatnio przeglądający 1 użytkownik
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez miro · Opublikowano
tak, one się pojawiły, ale "nikt" tego nie kupował, były za drogie w porównaniu do konkurencji z Tajwanu, szybko to musiało zejść ze sceny, to był też dziki czas, mozę to była jakaś wielka pralnia... na normalnym krakowskim rynku królował wspomniany ecs, shuttle uchodził za total budżet troszkę drożej i tego naprawdę dużo szło był gigabyte, potem abit, tego duzo sprzedawało się bardzo, Varacom z Krakowa był dystrybutorem, potężne ilosci tego szły, sam w domu zawsze miałem abita, ostatni p35 chodzi u mojego wujka do tej pory, ma ok 20lat , z e8400 jak ktoś miał kupę siana to asus, ten był wyraźnie droższy -
Przez Pan Mateoo · Opublikowano
Oczywiscie. bo jak auto jedzie 50 to jedzie 50. Tak samo jak w telewizji cos mowia to to jest prawdą. -
Przez Qeirozk · Opublikowano
Dziękuję serdecznie za pomoc, właśnie zamówiłem wszystko. Finalny zestaw wygląda tak: CPU: Ryzen 9700x Chłodzenie CPU: TR-Thermalright Assassin X 120R SE ARGB Płyta główna: Asus B650E MAX GAMING WIFI Karta graficzna: PowerColor Radeon RX 9070 XT Hellhound OC 16GB Ram: PATRIOT Viper Venom 32GB (2x16GB) DDR5 6000MT/s CL30 SSD: KIOXIA Exceria Plus G4 1TB SSD Zasilacz: Chieftec Vega M 850W ATX 3.1 Obudowa: Endorfy Regnum 400 ARGB Zdecydowałem się znacznie nadszarpnąć budżet, z racji na rosnące ceny i dołożyłem jeszcze drugą kość rzutem na taśmę. Zostawiam tzw "ściągę" dla kolejnych potencjalnych nabywców nowego zestawu komputerowego. Jeszcze raz dziękuję za pomoc. -
Przez zozolek · Opublikowano
Spokojnie poczekam i kolejne 2 lata aby to na spokojnie ogeać na PC z dlss 7.0 😅 -
Przez GordonLameman · Opublikowano
Nie wygrałby. Bo tylko nasz karton pozwala sobie na takie brednie jak błąd pomiarowy.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi