Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@ODIN85 dasz radę spokojnie. Weź na początek Proximę, wbij jej II poziom więzi i trochę się podleveluj w razie czego. Odblokuj kluczowe perki dla jej powłoki Bioi Sampler i wzmocnienie pancerza na początek i czyść sobie powoli mapę. Ulepszaj broń na bieżąco i leveluj kamienie na broń. 

• Thanks 1
Opublikowano
55 minut temu, Fenrir_14 napisał(a):

@ODIN85 dasz radę spokojnie. Weź na początek Proximę, wbij jej II poziom więzi i trochę się podleveluj w razie czego. Odblokuj kluczowe perki dla jej powłoki Bioi Sampler i wzmocnienie pancerza na początek i czyść sobie powoli mapę. Ulepszaj broń na bieżąco i leveluj kamienie na broń. 

Ja w te gry gram w grudniu jak już przejdę te normalne.

Ale najpierw i tak Phantom wleci jeśli zrobią spolszczenie.

Opublikowano (edytowane)

Póki co tak wygląda polski język w menu, a przy próbie zmiany języka na inny, chciałem zobaczyć jak to wygląda, to gra się zwiesiła i musiałem ją ręcznie wyłączyć.

20260820155059_1.thumb.jpg.68f446699b1ddb69a2677641e9debdfb.jpg

edit

Po ponownym wejściu póki co jest ok. Może coś się wysypało. 

Kawałek dalej.... A to jest ten poziom który ograłem w becie bez problemów! :cenzura:
obraz.thumb.png.54b6fe06ff97c9c9c46825ee62572373.png

Szykuje się zwrot. Bo nie będę się z tym bawić

edit:
Jestem zawiedziony, poszedł zwrot. Dawajta moją kasę:wariat: Pogram sobie w coś innego, może Stalkera 2, poczeka się na lepsze czasy z Mortalem.

Edytowane przez Reddzik
  • Sad 2
Opublikowano

@Reddzik nie no to słabo jak co chwila Ci crashuje gierka ;/ Widzę że na steam ludzie też narzekają ale kurde dzisiaj grałem jakieś 5 godzin i się raz tylko wysypała. Cały czas gra mi się świetnie, tryb dark mode zajebisty do tego :) Szkoda, może z czasem połatają i będziesz mógł spokojnie pyknąć :thumbup:

Opublikowano (edytowane)

Grałem ponad 5 godzin w demo/beta. Nadal mam ten sam komputer, msi afterburner w tle(on off bo włączam zależnie od potrzeb), HWInfo w tle, discord itd itd. Demo działało zero crasha, zero dropu fps, stuttera itd. Pełna wersja różni się nowszym buildem gry, i tu jest problem. Nie będę ryzykować i grać dalej, mógł być to pech, przypadek itp. Demo zrobiło mi chrapkę na gierkę, grałem w jedynkę i też sobie chwaliłem. Tutaj wyszło jak wyszło, z jednej strony dobrze, bo pogram sobie w gry które mam zaczęte, a Mortal nie ucieknie, na pewno kiedyś wrócę. Póki co nie będę sobie nim głowy zawracać. Zaś znajomy na discordzie pisał, że czeka na patcha, bo ma problemy z jednym bossem, glitch/bugi albo crashuje, nie pamiętam co tam pisał. 

Życzę wam spokojnej i bezproblemowej gierki.  

@ODIN85Nie ma HDR w opcjach, w pierwszej części jest.

Edytowane przez Reddzik
  • Sad 1
  • Upvote 1
Opublikowano

U mnie cos sie z ab gryzło i tez sie wywalała.. po wyłączeniu zero problemów :)

Ogólnie moze byc, ale jest

od uja błędów, bo na 3h rozgrywki miałem juz takie akcje jak: boss który  pod koniec walki ulotnił sie za arenę, pad ktory nagle czesciowo przestał działać - moglem nawigować po menu i eq ale nie moglem poruszać sie w grze.. innym razem cos sie nie wczytało za dobrze, bo nie bylo żadnych npcow a jak dalem restart to straciłem całe złoto i duszę które miałem przy sobie.

• Sad 1
  • Upvote 1
Opublikowano

Gra niedawno dostała patcha, mam jakieś 15h i doświadczyłem może ze trzy błędy. Respienie poza mapą, nieśmiertelny wróg, i jak chciałem usiąść w tym gronie, gdzie jest ten typ z workiem na głowie, to zjebałem się w przepaść :lol2: Najlepsza walka do tej pory dla mnie to ten bezimmieny więzień.

• Upvote 1
Opublikowano

Nawet takie negatywy się przewijają:
obraz.png.ac40905ee97b5b50d04ab71b6deabe3e.png

Pewnie zagram ale niestety w późniejszym terminie, póki co czekam na kasę, grę już zabrali z konta. Pamiętam jak na Epicu kupiłem jedynkę, w okolicach premiery bo mi się podobało co oglądałem na twitchu. Trochu grałem, była wymagająca ale fajna. Tutaj beta mi się spodobała ale stan pełnej wersji już nie przez błędy i problemy techniczne. 

Opublikowano (edytowane)

Ja mam 30 godzin prawie nabite i grę oceniam spokojnie na 8/10. 

Wczoraj przegrałem jakieś 5 godzin i nie zauważyłem narazie jakiejś zmiany na minus w stosunku do stanu gry z przed premiery. Jeszcze jakby zaimplementowali auto ukrywanie HUD'a to już w ogóle byłaby malina. 

Zawsze mam też w tle Afterburner'a i Hwinfo a crashe w tym czasie miałem pojedyncze. Najbardziej kuriozalny i w zasadzie jedyny wpływający bezpośrednio na rozgrywkę to ten z mini bossem podwójna Grish'a gdzie mnie wywaliło z areny lol ale dalej mogłem kontynuować starcie 🤣 

Edytowane przez Fenrir_14
  • Like 1
  • Upvote 1
Opublikowano
2 godziny temu, Reddzik napisał(a):

Nawet takie negatywy się przewijają:
obraz.png.ac40905ee97b5b50d04ab71b6deabe3e.png

Pewnie zagram ale niestety w późniejszym terminie, póki co czekam na kasę, grę już zabrali z konta. Pamiętam jak na Epicu kupiłem jedynkę, w okolicach premiery bo mi się podobało co oglądałem na twitchu. Trochu grałem, była wymagająca ale fajna. Tutaj beta mi się spodobała ale stan pełnej wersji już nie przez błędy i problemy techniczne. 

Typowy rage quit i wylanie żalu. Jak cię boss zabije po raz pięćdziesiąty, to też nagle wszystko zacznie ci przeszkadzać, kamera będzie najgorsza w historii, moby staną się gąbkami na ciosy, a bossowie cheatami. Skill issue :lol2:

• Haha 1