Skocz do zawartości

Nowy StarCraft: Dominion (FPS) już oficjalnie! - Premiera w 2030r.

Rekomendowane odpowiedzi

• azgan zmienił(a) tytuł na Nowy StarCraft: Dominion (FPS) już oficjalnie! - Premiera w 2030r.
Opublikowano

Trailer jak to u Blizzarda, klasa. Reszta to wielka niewiadoma. Były już eksperymenty z shooterami w tym uniwersum (Ghost), tym razem wygląda na to, że gra się raczej ukaże. 2030 to oczywiście dość optymistyczny wariant. Ciężko napisać coś więcej w tym punkcie. Sam wolałbym tradycyjnie kolejnego RTS'a.

• Like 1
  • Upvote 1
Opublikowano
2 godziny temu, Slayer napisał(a):

Dzisiejsi gracze prawie w ogole nie graja w RTSy. Młodsze pokolenia nie są tym w ogóle zainteresowane. Niestety, czasy się zmieniły.

Czasy świetności sc2 niestety za nami.

Mimo wszystko dla mnie do dziś najlepsze multi ever - 8h na dzień się muciło . ehhh.

Opublikowano
2 godziny temu, dan254 napisał(a):

Liczyłem na trzecią część a tu jakaś strzelanka.Jeśli to będzie coś w stylu Space Marine 2 to może.

To niestety nie będzie w stylu Space Marine, to ma być open world a za produkcje odpowiada gość który wcześniej tłukł Far Cry'e, czyli dostaniemy kolejną ubigre tyle że od blizzarda.
Pewnie ktoś z microsoftu kopnął ich tam w dupę, żeby się wzięli w końcu do roboty, to zapowiedzieli kilka gierek i będą teraz masowo klepać ai slopy z kultowych marek.

• Thanks 1
Opublikowano
10 minut temu, samsung70 napisał(a):

Nie no, beka w chxxxx ogłaszać gry, które wychodzą za trzy lata albo za cztery lata. To jest po prostu przecież szaleństwo i patologia.

Może jeszcze podadzą wymagania za kilka miechów xD , gdzie za trzy albo cztery lata mogą być procesory kilka Gen wyższe do tego szykują pamięci RAM DDR6 według googla premiera DDR6 to 2028-29 . Podziękuje zostaje przy starym StarCraft 2 po to może być katastrofa zrobienie z gry RTS nagle drużynowego FPS 

Opublikowano
15 godzin temu, ChudyXp napisał(a):

gdzie za trzy albo cztery lata mogą być procesory kilka Gen wyższe

W mojej opini to ten cytat jest bardziej odjechany od rzeczywistosci niż zapowiedź gry na rok 2030. 😋 

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, Kabor napisał(a):

W mojej opini to ten cytat jest bardziej odjechany od rzeczywistosci niż zapowiedź gry na rok 2030. 😋

Zobaczysz jak technologia idzie do przodu przynajmniej ja pamiętam premierę DDR3 wtedy 16 GB RAM miało starczyć na lata , w praktyce co roku Intel wypuszcza kolejną Gen procesorów przynajmniej tak było do 2024r następnie reset i od nowa tylko inna nazwa ?? 

10. generacja (Comet Lake / Ice Lake) – 2019

11. generacja (Tiger Lake) – 2020

12. generacja (Alder Lake) – 2021

13. generacja (Raptor Lake) – 2022

14. generacja (Meteor Lake) – 2023

Edytowane przez ChudyXp