azgan 2 152 Opublikowano 13 Września Opublikowano 13 Września (edytowane) Nowy StarCraft będzie strzelanką i to osadzoną w otwartym świecie. https://starcraft.blizzard.com/pl-pl Edytowane 13 Września przez azgan
Vulc 2 892 Opublikowano 13 Września Opublikowano 13 Września Trailer jak to u Blizzarda, klasa. Reszta to wielka niewiadoma. Były już eksperymenty z shooterami w tym uniwersum (Ghost), tym razem wygląda na to, że gra się raczej ukaże. 2030 to oczywiście dość optymistyczny wariant. Ciężko napisać coś więcej w tym punkcie. Sam wolałbym tradycyjnie kolejnego RTS'a. 1 1
zozolek 476 Opublikowano 13 Września Opublikowano 13 Września Zdecydowanie wolałbym rtsa .... Ostatnio sc2 zepsuli totalnie... 1
Slayer 356 Opublikowano 13 Września Opublikowano 13 Września Dzisiejsi gracze prawie w ogole nie graja w RTSy. Młodsze pokolenia nie są tym w ogóle zainteresowane. Niestety, czasy się zmieniły. 1
azgan 2 152 Opublikowano 13 Września Autor Opublikowano 13 Września https://ithardware.pl/aktualnosci/starcraft_strzelanina_blizzard_zmiany-53981.html
dan254 196 Opublikowano 13 Września Opublikowano 13 Września Liczyłem na trzecią część a tu jakaś strzelanka.Jeśli to będzie coś w stylu Space Marine 2 to może.
Dimazz 846 Opublikowano 13 Września Opublikowano 13 Września fajny tel blizzcon. Zapowiedzi gier które wyjdą za kilka lat. Nawet nie zapowiedzi tylko zajawki.
bourne2008 1 891 Opublikowano 13 Września Opublikowano 13 Września No cóż to tylko pokazuje jaki jest stan gamingu. 20 lat czekania na ... strzelanke
zozolek 476 Opublikowano 13 Września Opublikowano 13 Września 2 godziny temu, Slayer napisał(a): Dzisiejsi gracze prawie w ogole nie graja w RTSy. Młodsze pokolenia nie są tym w ogóle zainteresowane. Niestety, czasy się zmieniły. Czasy świetności sc2 niestety za nami. Mimo wszystko dla mnie do dziś najlepsze multi ever - 8h na dzień się muciło . ehhh.
GTM 120 Opublikowano 13 Września Opublikowano 13 Września 2 godziny temu, dan254 napisał(a): Liczyłem na trzecią część a tu jakaś strzelanka.Jeśli to będzie coś w stylu Space Marine 2 to może. To niestety nie będzie w stylu Space Marine, to ma być open world a za produkcje odpowiada gość który wcześniej tłukł Far Cry'e, czyli dostaniemy kolejną ubigre tyle że od blizzarda. Pewnie ktoś z microsoftu kopnął ich tam w dupę, żeby się wzięli w końcu do roboty, to zapowiedzieli kilka gierek i będą teraz masowo klepać ai slopy z kultowych marek. 1
samsung70 538 Opublikowano 13 Września Opublikowano 13 Września Nie no, beka w chxxxx ogłaszać gry, które wychodzą za trzy lata albo za cztery lata. To jest po prostu przecież szaleństwo i patologia. 2
ChudyXp 69 Opublikowano 13 Września Opublikowano 13 Września 10 minut temu, samsung70 napisał(a): Nie no, beka w chxxxx ogłaszać gry, które wychodzą za trzy lata albo za cztery lata. To jest po prostu przecież szaleństwo i patologia. Może jeszcze podadzą wymagania za kilka miechów , gdzie za trzy albo cztery lata mogą być procesory kilka Gen wyższe do tego szykują pamięci RAM DDR6 według googla premiera DDR6 to 2028-29 . Podziękuje zostaje przy starym StarCraft 2 po to może być katastrofa zrobienie z gry RTS nagle drużynowego FPS
Akuki 86 Opublikowano 14 Września Opublikowano 14 Września RTS się nie spodziewałem, nie te czasy, ale otwarty świat? Na głowę upadli!? Nie czekam, mam wywalone na kolejny klon Anthem, bo tego się spodziewam.
Kabor 566 Opublikowano 14 Września Opublikowano 14 Września 15 godzin temu, ChudyXp napisał(a): gdzie za trzy albo cztery lata mogą być procesory kilka Gen wyższe W mojej opini to ten cytat jest bardziej odjechany od rzeczywistosci niż zapowiedź gry na rok 2030. 😋
dziadeke 24 Opublikowano 14 Września Opublikowano 14 Września Uwaga! do internetów wyciekł wczesny build! 4 1
ChudyXp 69 Opublikowano 14 Września Opublikowano 14 Września (edytowane) 1 godzinę temu, Kabor napisał(a): W mojej opini to ten cytat jest bardziej odjechany od rzeczywistosci niż zapowiedź gry na rok 2030. 😋 Zobaczysz jak technologia idzie do przodu przynajmniej ja pamiętam premierę DDR3 wtedy 16 GB RAM miało starczyć na lata , w praktyce co roku Intel wypuszcza kolejną Gen procesorów przynajmniej tak było do 2024r następnie reset i od nowa tylko inna nazwa ?? 10. generacja (Comet Lake / Ice Lake) – 2019 11. generacja (Tiger Lake) – 2020 12. generacja (Alder Lake) – 2021 13. generacja (Raptor Lake) – 2022 14. generacja (Meteor Lake) – 2023 Edytowane 14 Września przez ChudyXp
azgan 2 152 Opublikowano 15 Września Autor Opublikowano 15 Września https://www.gry-online.pl/opinie/blizzard-chce-zeby-starcraft-byl-jak-pixar-dla-graczy-brzmi-dziwn/z049a2
Rekomendowane odpowiedzi