Granie z raytracingiem
-
Ostatnio przeglądający 1 użytkownik
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez skunRace · Opublikowano
Panowie a co wybrać w Sweaperze przy instalacji w tych dwóch zakładkach. W pierwszej OptiScaler DLSS-NR tak ? A w drugiej tam gdzie są 3 do wyboru ? Zielony w tym jestem i w jednej grze w życiu się bawiłem tym DLSS5 RDR1, ale tam to się wrzucało po prostu pliki do folderu z grą i uruchamiało nakładkę przyciskiem Home. Co tutaj pozaznaczać, żeby wszystko śmigało ? -
Przez Necronom · Opublikowano
Nie ułatwianie a naprawa zepsutych fundamentów gry jak już. -
Przez Oldman · Opublikowano
niestety nie podzielam zdania, dla mnie to chyba był najłabszy film z tym aktorem jaki widziałem, strasznie sie wynudziłem, nic ciekawego w tym filmie nie było. Ten aktor wogole jakos nie ma ostatnio szczescia do filmów , wiekszosc z nim jakie ostatnio widziałem były srednie lub kiepskie np ONA JEDZIE Z PRZODU (który miał dobry jedynie początek) czy ALPHA Ale jesli chodzi o odtwórcę głownej roli to moge polecić BLACK BIRD ale to serial -
Przez bourne2008 · Opublikowano
Skoro mówisz, że jakiś czas temu działało to spróbuj poprzednią wersję tej apki. 1. Odinstaluj obecną wersję apki. 2. Otwórz poniższą stronę. https://store.rg-adguard.net/ 3. Użyj identyfikatora produktu: 9MZ95KL8MR0L 3. Pobierz to (lub wcześniejszą wersję) Microsoft.ScreenSketch_2022.2605.38.0_neutral_~_8wekyb3d8bbwe.msixbundle 4. Zainstaluj. 5. Po instalacji nie otwieraj od razu Microsoft Store, ponieważ może ponownie zainstalować najnowszą. -
Przez nozownikzberlina · Opublikowano
aj nie będę się z tobą przekomarzał, ja wiem jak jest a tobie się wydaje na szczęście coraz mniej tych alimenciarzy
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi