Elder 522 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu @RavenArsenal mnie zastanawia jak Ampinel tam się wpasuje w tak małą przestrzeń za GPU. Weryfikowałeś ilość miejsca na jego montaż przy obecnym pozycjonowaniu GPU względem mobo? Sięga znacznie dalej poza backplate GPU jak WireViev PRO II
Krzysiak 2 305 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu (edytowane) Ogarnąłem kable za monitorem i kompem i tak na razie zostaje, wizualnie się już chyba nic nie zmieni w tym roku (może klawa poleci do wymiany jeszcze)...chyba Edytowane 1 godzinę temu przez Krzysiak 2 1
Pitt_34 435 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Obudowa piękności ogólnie fajnie to wszytko wygląda. 1
Kadajo 8 521 Opublikowano 56 minut temu Opublikowano 56 minut temu @Krzysiak taki buchający ciepłem amplituner prosto w monitor może źle się odbić na matrycy.
Krzysiak 2 305 Opublikowano 51 minut temu Opublikowano 51 minut temu @Kadajoon jest w tym miejscu tymczasowo i szczerze mówiąc mało używany, bo gram na słuchawkach. Ogólnie przeszkadza nawet w podpięciu usb do monitora, bo akurat są nad nim
Kadajo 8 521 Opublikowano 46 minut temu Opublikowano 46 minut temu A to luz, ale wolałem zwrócić uwagę bo rożnie to bywa 1
Rekomendowane odpowiedzi