Spl97 Napisano September 4, 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano September 4, 2021 Wygląda zacnie. Delikatne podświetlenie bez efektu choinki :) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ernig Napisano September 4, 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano September 4, 2021 Dzięki, to oczywiście oświetlenie RGB więc w razie potrzeby można odpalić tęczę jednak ja zdecydowanie preferuję biały. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziarson Napisano September 5, 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano September 5, 2021 @ernig ładnie czysto i schludnie tylko ta karta pod górę da się to jakoś zniwelować? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Buczo Napisano September 5, 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano September 5, 2021 Elegancko i schludnie, tak lubię Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ernig Napisano September 5, 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano September 5, 2021 (edytowany) 6 godzin temu, Dziarson napisał: @ernig ładnie czysto i schludnie tylko ta karta pod górę da się to jakoś zniwelować? dzięki, a karta jest prosto względem obudowy. Używam zmodyfikowanego mocowania od cooler mastera i risera od fractala dlatego one mogą nie pasować idealnie .  4 godziny temu, Buczo napisał: Elegancko i schludnie, tak lubię dzięki Edytowano September 5, 2021 przez ernig Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziarson Napisano September 5, 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano September 5, 2021 @ernig a dloaczego nie brałeś oryginału ?? https://www.alza.cz/fractal-design-flex-b-20-d6204048.htm?o=19 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ernig Napisano September 5, 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano September 5, 2021 bo kupiłem kiedyś sam riser do innego projektu, a później się okazało, że w s2 może to ciekawie wyglądać. Szukałem jakiegoś setu ale nic nie było w ciekawej cenie, a trafiła się okazja na mocowanie cooler mastera i tak zostałem z takim miksem . 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziarson Napisano September 5, 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano September 5, 2021 Já chyba wypierdolę 420 i kupię coś innego wentylator się nie mieści nad rámem raiser kupuje już z 5 miesięcy nie ma czasu na nic Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
o2vip Napisano October 24, 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano October 24, 2021 (edytowany) Witam dawno mnie tu nie było ;) aż dziś robiąc porządek w zakładkach odnalazłem  Wraz z Premierą Windows 11 zbiegła się moja modernizacja sprzętu oto moje nowe dziecko  i7 11700K RTX 3060 TI dysk nvme 500GB Goodram RAM:16 GB Corsair 3600Mhz Mobo:Gigabyte Z590 ud ac rev 1.1 Audio Danc:Carat Ruby 2 Głośniki:Microlab solo 7c Słuchawki:Bayerdynamic 990 PRO więcej info na screenie ;)  filmiki jak się w nocy prezentuje sory nie mam dobrego aparatu: https://drive.google.com/drive/folders/1R2sQCl_O1FY85ZP-aZVXGoxsYmcrnC9i?fbclid=IwAR1dJqesx6TeEDKnWLIuLnFRxAhS-Hk-9EzgdJaVtvAPy8YKBzDOQWanQPI Edytowano October 24, 2021 przez o2vip Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziarson Napisano October 25, 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano October 25, 2021 Usługa montaż premium szkoda ze masz ta chłodnice przed wiatrakami ale wiem węże krótkie. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ernig Napisano October 25, 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano October 25, 2021 7 godzin temu, o2vip napisał: Witam dawno mnie tu nie było ;) aż dziś robiąc porządek w zakładkach odnalazłem  Wraz z Premierą Windows 11 zbiegła się moja modernizacja sprzętu oto moje nowe dziecko  i7 11700K RTX 3060 TI dysk nvme 500GB Goodram RAM:16 GB Corsair 3600Mhz Mobo:Gigabyte Z590 ud ac rev 1.1 Audio Danc:Carat Ruby 2 Głośniki:Microlab solo 7c Słuchawki:Bayerdynamic 990 PRO więcej info na screenie ;) a czy ja dobrze widzę, że masz podpiętą tylko jedna wtykę zasilania do gpu ?????? 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Buczo Napisano October 25, 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano October 25, 2021 Dokładnie o to samo miałem zapytać! Tylko jedna wtyczka? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spl97 Napisano October 25, 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano October 25, 2021 Widać,że tylko jedna wtyczka podpięta,ale druga sobie leży. Pewnie dla celów pokazowych Choć przy takim GPU, nie radziłbym podłączać dwóch wtyczek z jednego przewodu,tyle rozdzielić na dwie wtyczki z dwóch przewodów. @o2vip A jak się spisuje to dwuwentylatorowe 3060 Ti Gaming X? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ernig Napisano October 25, 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano October 25, 2021 3 minuty temu, Spl97 napisał: Widać,że tylko jedna wtyczka podpięta,ale druga sobie leży. Pewnie dla celów pokazowych Choć przy takim GPU, nie radziłbym podłączać dwóch wtyczek z jednego przewodu,tyle rozdzielić na dwie wtyczki z dwóch przewodów.  3060ti to nie jakiś potwór,który by potrzebował wiader energii do napędzenia ;)  Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spl97 Napisano October 25, 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano October 25, 2021 Podniesiesz PL i może być w przyszłości ciekawie w postaci upalonego gniazda na złączu zasilacza Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
o2vip Napisano October 25, 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano October 25, 2021 (edytowany) 6 godzin temu, Buczo napisał: Dokładnie o to samo miałem zapytać! Tylko jedna wtyczka? fotka zrobiona w trakcie składania później podpiąłem drugą przeoczenie  karte sam montowalem po tygodniu dokupilem czy tam 2 jak byly urodziny sklepu dali 500zł zniżki. 4 godziny temu, Spl97 napisał: Widać,że tylko jedna wtyczka podpięta,ale druga sobie leży. Pewnie dla celów pokazowych Choć przy takim GPU, nie radziłbym podłączać dwóch wtyczek z jednego przewodu,tyle rozdzielić na dwie wtyczki z dwóch przewodów. @o2vip A jak się spisuje to dwuwentylatorowe 3060 Ti Gaming X? sprawuje się elegancko w CS:GO sobie pykam i w Batelfield 1 jak na razie mam GTA 5 i wiedzmina 3 ale nie pobieralem na razie brak czasu na grania Żona goni do roboty  ale wieczorkiem sobie od 19 do 1:00 gram wszystko idzie na ultra i w 60 fps Batelfield 1 rodzielczosc 2K czyli 1440p bo taki mam monitor kupilem go 3 lata temu nie chcialem wchodzić w 4K bo w wiekszosci 95% filmy jakie oglądam to FHD i nie wyglądają źle na 1440p kartę tez kupiłem pod 1440p w 4k na razie nie wchodzę trzeba by lepszą jeszcze kartę choć i ta pewnie coś by na 30 fps uciągnęła ale druga sprawa trzeba by monitor zmieniać a z tego jestem zadowolony co mam. Asus 25 MX25AQ LED IPS jeśli chodzi o ciszę karty to jest ok nie jest głośno i tak jej nie słysze tylko wentyle od chłodnicy. jak na samym pulpicie i przeglądarka WWW to w ogóle się nie kręcą. Edytowano October 25, 2021 przez o2vip 1 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spl97 Napisano November 9, 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano November 9, 2022 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj siÄ™
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj siÄ™