Skocz do zawartości

Recommended Posts

6 godzin temu, Dziarson napisał:

@ernig ładnie czysto i schludnie tylko ta karta pod górę da się to jakoś zniwelować? 

dzięki, a karta jest prosto względem obudowy. Używam zmodyfikowanego mocowania od cooler mastera i risera od fractala dlatego one mogą nie pasować idealnie .

4 godziny temu, Buczo napisał:

Elegancko i schludnie, tak lubiÄ™ :)

dzięki

Edytowano przez ernig

bo kupiłem kiedyś sam riser do innego projektu, a później się okazało, że w s2 może to ciekawie wyglądać.
Szukałem jakiegoś setu ale nic nie było w ciekawej cenie,  a  trafiła się  okazja na mocowanie cooler mastera i tak zostałem z takim miksem .

• Like 1

• 1 month later...

Witam dawno mnie tu nie było ;) aż dziś robiąc porządek w zakładkach odnalazłem :)  Wraz z Premierą Windows 11 zbiegła się moja modernizacja sprzętu  oto moje nowe dziecko 

i7 11700K

RTX 3060 TI

dysk nvme 500GB Goodram

RAM:16 GB Corsair 3600Mhz

Mobo:Gigabyte Z590 ud ac rev 1.1

Audio Danc:Carat Ruby 2 

Głośniki:Microlab solo 7c

Słuchawki:Bayerdynamic 990 PRO 

więcej info na screenie ;)

filmiki jak siÄ™ w nocy prezentuje sory nie mam dobrego aparatu:

https://drive.google.com/drive/folders/1R2sQCl_O1FY85ZP-aZVXGoxsYmcrnC9i?fbclid=IwAR1dJqesx6TeEDKnWLIuLnFRxAhS-Hk-9EzgdJaVtvAPy8YKBzDOQWanQPI

i7-11700k-msi-rtx-3060-ti.jpg

fff.png

Edytowano przez o2vip

7 godzin temu, o2vip napisał:

Witam dawno mnie tu nie było ;) aż dziś robiąc porządek w zakładkach odnalazłem :)  Wraz z Premierą Windows 11 zbiegła się moja modernizacja sprzętu  oto moje nowe dziecko 

i7 11700K

RTX 3060 TI

dysk nvme 500GB Goodram

RAM:16 GB Corsair 3600Mhz

Mobo:Gigabyte Z590 ud ac rev 1.1

Audio Danc:Carat Ruby 2 

Głośniki:Microlab solo 7c

Słuchawki:Bayerdynamic 990 PRO 

więcej info na screenie ;)

a czy ja dobrze widzę, że masz podpiętą tylko jedna wtykę zasilania do gpu ??????

• Like 2

Widać,że tylko jedna wtyczka podpięta,ale druga sobie leży. Pewnie dla celów pokazowych xD Choć przy takim GPU, nie radziłbym podłączać dwóch wtyczek z jednego przewodu,tyle rozdzielić na dwie wtyczki z dwóch przewodów.

@o2vip A jak siÄ™ spisuje to dwuwentylatorowe 3060 Ti Gaming X?

• Like 1

3 minuty temu, Spl97 napisał:

Widać,że tylko jedna wtyczka podpięta,ale druga sobie leży. Pewnie dla celów pokazowych xD Choć przy takim GPU, nie radziłbym podłączać dwóch wtyczek z jednego przewodu,tyle rozdzielić na dwie wtyczki z dwóch przewodów.

3060ti to nie jakiś potwór,który by potrzebował  wiader energii do napędzenia  ;)

6 godzin temu, Buczo napisał:

Dokładnie o to samo miałem zapytać! Tylko jedna wtyczka? 

fotka zrobiona w trakcie składania później podpiąłem drugą przeoczenie :D karte sam montowalem po tygodniu dokupilem czy tam 2 jak byly urodziny sklepu dali 500zł zniżki.

4 godziny temu, Spl97 napisał:

@o2vip A jak siÄ™ spisuje to dwuwentylatorowe 3060 Ti Gaming X?

sprawuje się elegancko w CS:GO sobie pykam i w Batelfield 1 jak na razie mam GTA 5 i wiedzmina 3 ale nie pobieralem na razie brak czasu na grania Żona  goni do roboty :D ale wieczorkiem sobie od 19 do 1:00 gram wszystko idzie na ultra i w 60 fps Batelfield 1 rodzielczosc 2K czyli 1440p bo taki mam monitor kupilem go 3 lata temu nie chcialem wchodzić w 4K bo w wiekszosci 95% filmy jakie oglądam to FHD i nie wyglądają źle na 1440p  kartę tez kupiłem pod 1440p w 4k na razie nie wchodzę trzeba by lepszą jeszcze kartę choć i ta pewnie coś  by na 30 fps uciągnęła ale druga sprawa trzeba by monitor zmieniać a z tego jestem zadowolony co mam. Asus 25 MX25AQ LED IPS jeśli chodzi o ciszę karty to jest ok nie jest głośno i tak jej nie słysze tylko wentyle od chłodnicy. jak na samym pulpicie i przeglądarka WWW to w ogóle się nie kręcą.

Edytowano przez o2vip
  • Like 1
  • Upvote 1

• 1 year later...

Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować

Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj siÄ™

Masz już konto? Zaloguj się.

Zaloguj siÄ™
  • Utwórz nowe...