j4z 943 Opublikowano 12 Stycznia Opublikowano 12 Stycznia Ala gra stary Denonik. Pół nocy słuchałem Death. 1
PepePanDziobak 105 Opublikowano 14 Stycznia Opublikowano 14 Stycznia (edytowane) Coś jak numetale z przed 20 kilku lat https://youtu.be/yW9XTl2chbk?si=yEMPcdXGMkbf_f6I Edytowane 14 Stycznia przez PepePanDziobak
Pentium D 1 167 Opublikowano 15 Stycznia Opublikowano 15 Stycznia (edytowane) Fajne nuty do spokojnego nocnego toczenia się furą po mieście. A ta bardziej energiczna Edytowane 15 Stycznia przez Pentium D
j4z 943 Opublikowano 18 Stycznia Opublikowano 18 Stycznia Elo elo 66 60 PS kurna, ale Wy mało słuchacie. 😏
Stjepan 2 379 Opublikowano 24 Stycznia Opublikowano 24 Stycznia W marcu premiera nowe Drudkh jaram się jak kościół w Norwegii. 1
Art385 339 Opublikowano 24 Stycznia Opublikowano 24 Stycznia Wrzucam Ranjiego i Ghost Ridera dłuższą wersja bo bardziejsza dla mego ucha. Jak chcecie wersje radiową albo official to na off gost ridera trzeba się wbić
Stjepan 2 379 Opublikowano 25 Stycznia Opublikowano 25 Stycznia Zajebisty black/thrash metal z Gliwic. 1
Art385 339 Opublikowano 25 Stycznia Opublikowano 25 Stycznia 11 godzin temu, J4Z66 napisał(a): Ile mózgów mają dobzi perkusiści? To jak jeżdżenie w korku w Polsce Ten kolo poniżej ma na pewno więcej mózgów niż ten powyżej
j4z 943 Opublikowano 25 Stycznia Opublikowano 25 Stycznia Ta, na pewno... A tego się nie spodziewacie xd 1
Harddrinkingman 78 Opublikowano 27 Stycznia Opublikowano 27 Stycznia Para Pewnie "banik" będzie no ale jakoś sobie poradzę:P. 1
j4z 943 Opublikowano 27 Stycznia Opublikowano 27 Stycznia Ta, sranik... Punk nie umarł, punk leży naj***ny.
ghostdog 906 Opublikowano 27 Stycznia Opublikowano 27 Stycznia Pamiętam jak byłem małym szczylem i usłyszawszy ten album. Jakiś typ na wakacjach pod namiotem miał przenośny radiomagnetofon (to chyba był jamnik) i masę kaset. To był ten moment kiedy można powiedzieć, że zacząłem słuchać tego co mi w duszy gra. Wcześniej człowiek słuchał to co było modne, co leciało akurat w tv. Nie wiem jak ludzie mogą żyć i nie mieć sprecyzowanego gustu, słuchać głównie papki. Oczywiście Metallica to był tylko wstęp i horyzonty zostały poszerzone wraz z wiekiem.
j4z 943 Opublikowano 27 Stycznia Opublikowano 27 Stycznia (edytowane) Miałem kilka przełomów w rozwoju mego gustu. Najmocniejsze zakręty, które przychodzą mi do głowy, to założenie internetu w 2005, później zachorowanie na audiofilizm. 15 minut temu, ghostdog napisał(a): Pamiętam jak byłem małym szczylem i usłyszawszy ten album. Jakiś typ na wakacjach pod namiotem miał przenośny radiomagnetofon (to chyba był jamnik) i masę kaset. To był ten moment kiedy można powiedzieć, że zacząłem słuchać tego co mi w duszy gra. Wcześniej człowiek słuchał to co było modne, co leciało akurat w tv. Nie wiem jak ludzie mogą żyć i nie mieć sprecyzowanego gustu, słuchać głównie papki. Oczywiście Metallica to był tylko wstęp i horyzonty zostały poszerzone wraz z wiekiem. Metallica nieśmiertelna, ponadczasowa. Pamiętam, jak się obraziłem za load i reload, ale po latach wróciłem i doceniłem. Niestety wszystko po St. Anger to już powtarzalność i brak oryginalności - do tego na pewno się nie przekonam. Z St. Anger podobał mi się tylko tytułowy numer, ale jeszcze kiedyś wrócę do tego albumu, bo uważam że warto, do wszystkiego po - nie warto imo. Edytowane 27 Stycznia przez J4Z66 1
Rekomendowane odpowiedzi