Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Właśnie zmartywchwstajemy po Gdańsk apocalypticon :) przy zimnym browarze w pubie, bo jak zwykle były potrzebne czarne plastikowe worki na ciała, dziewczyny zaliczyły pierwsze Umieranie na żywo w życiu i pierwsze legalne piwo z ojcem :clap:, nie przyniosły mi wstydu, bo od 

pierwszych taktów zap... lały jak pershing na wysokości lamperii :metal: .Dzisiaj od razu na gorąco wrzucam kilka fotek Faceta od brudnej roboty

, bo nie wiem kiedy wrócimy do W-Wy 

Screenshot (1).png

Screenshot (3).png

Screenshot (4).png

Screenshot (5).png

Screenshot (6).png

Screenshot (7).png

Screenshot (8).png

• Like 3
  • Upvote 1
Opublikowano (edytowane)

lol, właśnie się dowiedziałem, że Sepultura przy tworzeniu Roots (swoją drogą mniej lubianym przeze mnie niż Arise czy Chaos A.D.) po części wzorowała się na początkującym wtedy Korn. Z tej okazji wziąłem się za dyskografię Korn, czego wcześniej nie robiłem. 

Album pierwszy:

Screenshot_20250927-135858.thumb.png.0d2d84e990c9096cb4a1f90d620f281d.png

Eloszka :witojcie2:

Edytowane przez j4z
  • Like 1
Opublikowano

@Stjepan nie wiem czy Ci się podobają te 2 piosenki czyli Endorama i Chosen few ale pamiętam że jak dorwałem tą płytę to 

po paru taktach miałem zamiar ją wyrzućić prze okno :) potrzebowałem spopro czasu żeby ją przełknąć co parę dni wrzucałem ją do wieży i

starałem się wytrzymać przynajmniej parę minut dłużej , w końcu po miesiącu wysłuchałem jej w całości , a już od dawna leży w samochodzie obok

Coma of souls (Kreator) i The Rivalry ( Running Wild ) , i często na dłuższych trasach słucham Endoramy , Marta woli Seventh son of a seventh son

(Iron Maiden )