Jak zainstalować sterowniki do płyty głównej?
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez galakty · Opublikowano
@Lameismyname Miałem tego samego Miniled co Ty i dosłownie nawet nie rok i zmieniałem na OLED To jest po prostu KOSMOS. Ten AOC ma ogromny input lag w trybie HDR, daj pan spokój... -
Przez Lameismyname · Opublikowano
Szukam po prostu odpowiedniej drogi. Poprzedni AOC 32" na IPS służył mi przez lata i nie ukrywam, że wolę bezobsługowy sprzęt który działa. Że swojego MINILEDa jestem bardzo zadowolony ale wiadomo - człowiek ma apetyt ma więcej. Jeżeli monitor by mi się wypalił tak jak mówisz w te 2-3 lata to ten fakt by mnie wkurwiał -
Przez galakty · Opublikowano
To popatrz jaki to ułamek pełnego rdzenia (5090), wtedy zrozumiesz. Mam nadzieję. A i porównaj historycznie od 1060. -
Przez Chattab · Opublikowano
A jeżeli chcę zamontować chłodnicę z boku w Lian Li O11 Vision Chrome (a właściwie muszę, bo "dach" w obudowie mam szklany), to mogę ten blok/pompkę z Hydroshift obracać dowolnie, żeby kable wychodziły z prawej strony, a nie do góry? Ewentualnie chłodnica z lewej strony (na tyle obudowy), ale tam wchodzi 240 mm, a Hydroshift jest chyba tylko 360 (ewentualnie Gallahad 240 bez ekranu LCD albo Asus ROG Ryujin III 240).
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi