Offtop, humor, memy i inne bzdety
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Reddzik · Opublikowano
Dlatego ja chcę zmienić kartę na coś z 16gb vram, by podziałała jeszcze jakiś czas, te 3-4 lata z moim graniem powinna hulać, grywam w starsze-spory zapas gierek na poczekaniu jak i na nowości, które ostatnio pokazały, że czas 8gb już odszedł do lamusa. Masz spoko sprzęt i nie ja nie widzę żebyś musiał zaraz lecieć po nową kartę, może cpu nie wyrabia, nie wiem, ale to też chyba nie jest jakiś must have. -
Przez Auberon · Opublikowano
Serwerownię zazwyczaj maja klimatyzacje. Jak być pro to być pro pełna gębą. -
Przez Asag · Opublikowano
Ale te niezidentyfikowane przecież mają sens. O jakim złomie ty w ogóle mówisz? Od tego są filtry aby ukrywać to czego nie chcesz. I przedmioty o których mowa nie znajdujesz pod kamieniem tylko dropią z określonego źródła najczęściej bossa więc raczej powodzenia z zebraniem ot tak 50 kamieni. A nawet jeżeli zebrałbyś tyle to istnieje coś takiego jak bulk selling ale tego też nie będziesz chciał zrozumieć więc nawet nie zamierzam tego tłumaczyć. PoE to old school ARPG z wszystkimi tego zaletami i wadami. Dla mnie tego typu rozwiązania to zaleta tej gry, dla ciebie wada więc nie ma co się spierać. Jest masa innych gier bardziej dostosowanych pod współczesnego odbiorcę więc niech będzie chociaż jeden taki bardziej hardkorowy ARPG na rynku bo za to właśnie fani PoE kochają tą grę. -
Przez JeRRyF3D · Opublikowano
Myślę, że jeszcze potrwa. Tym bardziej, że póki co, świetnie działa skalowanie. Jak skończy się przyrost skalowania, to... ale to jeszcze sporo do tego. E tam. Lekarza, lekarza daj! Albo chociaż kota. -
Przez Sebastiansbk · Opublikowano
Dam dwa kwintale pszenicy za nowego rtxa 50x0, o kole od rowera nie wspomnę .
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi