Gaśnie ekran LAPTOP ACER
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez TheMr. · Opublikowano
Ej, czekaj. Czy tylko ja widzę tutaj Huanga z NV? Nooo nie, dajcie spokój. Przecież to kościół teraz będzie miał terminale płatnicze przed wejściem Tbh, widzę potencjał na powrót do Europy i wybranie Europejczyka w tych “trudnym” czasie. Chociaż już na górze mówiłem o Azjacie I akurat Filipiny były znalezione przez Portugalczyka, zasiedlone przez Hiszpanów Ale bym trafił. -
Przez Dimazz · Opublikowano
też stawiam na Filipińczyka. Geopolityka dziwnym trafem zawsze ma znaczenie przy wyborze Papiesza. Filipiny duży i mocno chrześcijański kraj który zaczyna iść niedobrą drogą laicyzacji. -
Przez Tester Wrażeń · Opublikowano
Pierdolenie kotka przy pomocy młotka. Miałem Astrala i Aorusa, Aorus cieplejszy ale cichszy - jak szedł do mnie Aorus to zadowolony byłem, że będę miał kartę chłodniejszą nawet od Suprima a tu klopsik I właśnie bazowałem na recce tego Hardware unboxed -
Przez unadarek · Opublikowano
Na którymś zagramanicznym forumie są wrzucone asrocki b650 na starszych biosach i rzeczywiście na screenach było pokazane że śmigają z pcie 5.0 , pomijając już fakt że różnić brak w stosunku do 4.0 , co do b650 bez magicznego E wyszły 2 mobasy asrock stell legend b650 wifi i jeszcze jakaś z niszowych marek które obsługuje pcie 5.0 więc myślę że jak najbardziej jest to specjalnie przyblokowane na rzecz kilkudziesięciu dolców dopłaty do E dla pcie 5.0 :-) -
Przez Lypton · Opublikowano
Raczej nie ma szans - aż 108 ze 130 elektorów z Kolegium Karydnałów zostało powołanych przez Franciszka. Do wybrania nowego Papy wystarczy 90 głosów. Faworytem buków jest progresywny i liberalny Luis Antonio Tagle z Filipin.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi