kondycja dysku twardego samsung
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez SylwesterI. · Opublikowano
więc skąd wiesz że ta opona ma 13 lat ? pan "dziennikarz" tak powiedział ? ten co to nie potrafi odczytać daty produkcji? -
Przez Cappucino · Opublikowano
Na filmie nie widać daty produkcji na oponie z passata, pewno stary model już nie produkowany więc nie wklejaj bzdur i przestań manipulować, to co wkleiłeś to zupełnie inna opona. Że nie data wiadomo, w takim razie co to oznacza? -
Przez rzymo · Opublikowano
Dobra, skoro to luźny kącik audio to zaryzyję pytanie - obecnie Edifier 1600/1700 to są po prostu za duże "kolumienki stereo", jakość też tak se, wymyśliłem, że wrócę do w miarę jakościowego 2.1. Może żeby nakreślić temat co miałem do tej pory i co uważałem za b. dobre - lata temu bawiłem się w DIY i np. TangBand W4 SI + W6 SIF jako mały subwoofer - da się zrobić to lepiej/taniej, czy cały czas takie dobre jakościowo 2.1 to się robi dobre 2 tysiące za trzy głośniki + pół tysiąca za elementy zwrotnic + dodatkowy tysiąc-dwa za ładne obudowy z fornirem. A gdzie wzmacniacz... -
Przez Send1N · Opublikowano
@maxmaster027 on gra teraz w 7680x1440 jeżeli dobrze pamiętam (tak planował zrobić) stąd pewnie upgrade z 4080s -
Przez DarkeVo · Opublikowano
Taki mały szkrab🤭 teraz monitor chociaż wyglada na wiekszy😅
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi