Camis 5 901 Opublikowano 19 Stycznia Opublikowano 19 Stycznia 9 minut temu, GordonLameman napisał(a): On słowa prawdy w swoim życiu nie powiedział Własnie doczytałem jego brednie w wątku o Ukrainie. Cytat TSUE oceni neo-sędziów i Izbę Kontroli Nadzwyczajnej i Spraw Publicznych TSUE rozpatruje kwestie kluczowe dla reformy sądownictwa: niezależność wadliwie powołanych sędziów sądów powszechnych, przenoszenie sędziów w Sądzie Najwyższym. Sprawdzi, czy można uznać za nieistniejące orzeczenia Izby Kontroli Nadzwyczajnej i Spraw Publicznych https://oko.press/tsue-oceni-neo-sedziow-i-izbe-kontroli-nadzwyczajnej-i-spraw-publicznych 2 1
crush 3 575 Opublikowano 19 Stycznia Opublikowano 19 Stycznia 49 minut temu, Winter napisał(a): Dobry piesek. Jakby to był mój pies to zamiast u zwyczajowego ministranta musiałby grzebać we własnym dupsku żeby wyciągnąć kropidło. 1 1
Camis 5 901 Opublikowano 19 Stycznia Opublikowano 19 Stycznia (edytowane) Edytowane 20 Stycznia przez Camis 1
TheMr. 2 611 Opublikowano 20 Stycznia Opublikowano 20 Stycznia (edytowane) Jak widać afera z Huawei nie nauczyła nic USA. Trump wygrał przez Kim Dotcomów i podobnych szurow rozprzestrzeniających się po TikToczku. Instagram jeszcze filtruje takie totalnie szurowskie teorie, ale pewnie do czasu. Idiokracja wchodzi na wyższy poziom. Edytowane 20 Stycznia przez TheMr. 3
hwdp43 1 712 Opublikowano 20 Stycznia Opublikowano 20 Stycznia 11 godzin temu, GordonLameman napisał(a): Nie przejmuj się. On słowa prawdy w swoim życiu nie powiedział I juz chyba nie powie . Przynajmniej nie tutaj
GordonLameman 8 496 Opublikowano 20 Stycznia Opublikowano 20 Stycznia 19 minut temu, hwdp43 napisał(a): I juz chyba nie powie . Przynajmniej nie tutaj Da się poznać, że ktoś ma bana na tym forum?
huudyy 2 856 Opublikowano 20 Stycznia Opublikowano 20 Stycznia 7 minut temu, GordonLameman napisał(a): Da się poznać, że ktoś ma bana na tym forum? nie mam pojęcia, ale temu (ka)capowi przydałby się permik, sam zgłosiłem jego kilka postów za szuranie i obrazę. 1
LeBomB 2 062 Opublikowano 20 Stycznia Opublikowano 20 Stycznia 23 minuty temu, GordonLameman napisał(a): Da się poznać, że ktoś ma bana na tym forum? Po tym, że ktoś przestał odpisywać?
GordonLameman 8 496 Opublikowano 20 Stycznia Opublikowano 20 Stycznia 1 minutę temu, LeBomB napisał(a): Po tym, że ktoś przestał odpisywać? Eeee, to wszystkich konfiarzy by zbanowali? 2
LeBomB 2 062 Opublikowano 20 Stycznia Opublikowano 20 Stycznia @GordonLameman nieee, niektórzy przyjdą jak będzie okazja przy czymś powiedzieć "a nie mówiłem!" co się rzadko zdarza. 3
Reddzik 2 777 Opublikowano 20 Stycznia Opublikowano 20 Stycznia Nowy Prezydent załatwia pierwsze sprawy zaraz po zaprzysiężeniu. 6
Camis 5 901 Opublikowano 20 Stycznia Opublikowano 20 Stycznia Cytat Mateusz Morawiecki próbuje się dostać na inaugurację Trumpa. W tym celu pokazuje gwardziście stronę w wikipedii, że był premierem RP. O panie.... 9
Gość Opublikowano 20 Stycznia Opublikowano 20 Stycznia Przecież oni mylą Poland z Holland. I to w Azji leży, a nie w Europie. A tak ogólnie to Morawiecki jak zawsze żenada.
Reddzik 2 777 Opublikowano 20 Stycznia Opublikowano 20 Stycznia (edytowane) Edytowane 20 Stycznia przez Reddzik 4
GordonLameman 8 496 Opublikowano 20 Stycznia Opublikowano 20 Stycznia 3 minuty temu, Reddzik napisał(a): https://x.com/szachmad/status/1880984245239431449 Niestety, wyborcy PiSu są tak głupi, że w to uwierzą
Reddzik 2 777 Opublikowano 20 Stycznia Opublikowano 20 Stycznia (edytowane) 6 minut temu, GordonLameman napisał(a): Niestety, wyborcy PiSu są tak głupi, że w to uwierzą Tak jak ostatnio włączyłem Republikę sprawdzić jakie tam szambo się tym razem leje, a tu napis "na żywo" i stare zdjęcia i filmiki Tuska z Putinem. Potem dziw, że się słyszy na ulicy, "jak to Tusk się ściska z Putinem, jak to nie możliwe mówi oburzona babka, przecież widziałam w TV na żywo. " Edytowane 20 Stycznia przez Reddzik 1
Szambo 641 Opublikowano 20 Stycznia Opublikowano 20 Stycznia Mnie denerwuje, że w Mediach pokazuje się na okrągło Nawrockiego i Trzaskowskiego. I dzięki temu zgarniają 70% poparcia, bo ludzie nie znają alternatywy. I nie, nie chodzi mi o to, że macie lecieć na Mentzena czy Stanowskiego głosować, tylko o fakt, że ciągle w tym duopolu tkwimy i znikąd ratunku. 1
Crew 900 1 000 Opublikowano 20 Stycznia Opublikowano 20 Stycznia Za takie bzdury, szczucie, kłamstwa powinni odebrać koncesję tej g*wnianej stacji. Czemu nic z tym nie robią? Przecież multum dowodów jest na to. 3
Digger 355 Opublikowano 20 Stycznia Opublikowano 20 Stycznia Pisowiec pisowcowi koncesję ma odebrać? Sprzątanie po pisie będzie trwać wiele lat jeszcze. 1
Gość Opublikowano 20 Stycznia Opublikowano 20 Stycznia Przecież wówczas ogarną sobie koncesję na Węgrzech i nic to nie zmieni.
LeBomB 2 062 Opublikowano 20 Stycznia Opublikowano 20 Stycznia Zarąbiście zaczyna, od stanu wyjątkowego na południowej granicy USA Tam stan wyjątkowy oznacza również możliwość zawieszenia praw obywatelskich czy nakazanie administracji konkretnych działań. W zasadzie na danych terenach działalność polityczna i społeczna może zostać zawieszona w celu walki z kryzysem. Zatem lokalna władza traci w dużym stopniu decyzyjność na rzecz władz federalnych i rządowych. Chce też m.in. ponownie wycofać USA z porozumienia paryskiego. Piszę o rozporządzeniach, które Trump chce podpisać w ciągu pierwszej doby po zaprzysiężeniu.
Gość Opublikowano 20 Stycznia Opublikowano 20 Stycznia 1 minutę temu, LeBomB napisał(a): Zarąbiście zaczyna, od stanu wyjątkowego na południowej granicy USA Tam stan wyjątkowy oznacza również możliwość zawieszenia praw obywatelskich czy nakazanie administracji konkretnych działań. W zasadzie na danych terenach działalność polityczna i społeczna może zostać zawieszona w celu walki z kryzysem. Zatem lokalna władza traci w dużym stopniu decyzyjność na rzecz władz federalnych i rządowych. Chce też m.in. ponownie wycofać USA z porozumienia paryskiego. Piszę o rozporządzeniach, które Trump chce podpisać w ciągu pierwszej doby po zaprzysiężeniu. Nic mu to nie da, bo wcześniej Teksas przegrywał z decyzjami sądów. Ale ogólnie sytuację na granicy trzeba rozwiązać i tylko Trump to może zrobić.
Kamiyanx 1 249 Opublikowano 20 Stycznia Opublikowano 20 Stycznia Godzinę temu, Szambo napisał(a): Mnie denerwuje, że w Mediach pokazuje się na okrągło Nawrockiego i Trzaskowskiego. I dzięki temu zgarniają 70% poparcia, bo ludzie nie znają alternatywy. Pobożne życzenia. Media mają już relatywnie mały wpływ. Masz nawet piękny przykład z Rumunii, jak 4-5 tygodniowa ofensywa na TikToku wybrała prezydenta znikąd
Rekomendowane odpowiedzi