crush 3 575 Opublikowano 26 Lutego Opublikowano 26 Lutego (edytowane) Godzinę temu, kanon7 napisał(a): 10% pomysłów było głupich, 90% raczej wskazanych. Ci "mądrzy" twierdzą że 90% pomysłów było głupich, a 10% raczej wskazanych. Paszport związany ze szczepieniami które w ogóle nie wpływały na powstrzymywanie propagacji wirusa to był skandalicznie idiotyczny pomysł. A jeszcze mieli czelność kłamać, że szczepionka ma wpływ na rozprzestrzenianie wirusa... Z czego się wycofali z tłumaczeniami typu "eksperci nic takiego nie twierdzili!". Prawda. Twierdzili tak rządzący, powołując się na tychże ekspertów". Podejrzewam, że część tych nowych anty-szczepów to właśnie skutek tych rewizji i kłamstw. Edytowane 26 Lutego przez crush 1
bergercs 1 403 Opublikowano 26 Lutego Opublikowano 26 Lutego To, że rządzili wtedy kompletni idioci i złodzieje (dwa w jednym) nie znaczy, że nie należy się szczepić. Szkoda tylko, że najwięcej jęczą ci, którzy nie chcą rozliczenia tej bandy sq..ów (a wręcz zapowiada się, że chcą z nimi w przyszłości rządzić). 4
crush 3 575 Opublikowano 26 Lutego Opublikowano 26 Lutego 3 minuty temu, bergercs napisał(a): To, że rządzili wtedy kompletni idioci i złodzieje (dwa w jednym) nie znaczy, że nie należy się szczepić. Szkoda tylko, że najwięcej jęczą ci, którzy nie chcą rozliczenia tej bandy sq..ów (a wręcz zapowiada się, że chcą z nimi w przyszłości rządzić). To kto rządził nie ma w tym kontekście znaczenia. Idiotyczne decyzje były nie tylko u nas. Ale szczepić, szczególnie dzieci i szczepionkami stosowanymi od dekad faktycznie trzeba. Rozliczyć kwestie typu respiratory, również. 1
voltq 1 372 Opublikowano 26 Lutego Opublikowano 26 Lutego (edytowane) 12 minut temu, crush napisał(a): To kto rządził nie ma w tym kontekście znaczenia. Idiotyczne decyzje były nie tylko u nas. Ale szczepić, szczególnie dzieci i szczepionkami stosowanymi od dekad faktycznie trzeba. Rozliczyć kwestie typu respiratory, również. Skoro tak wypisujesz co trzeba robić to mam pytanie kiedy miałeś ostatnie Szczepieńie na krztusiec? Edytowane 26 Lutego przez voltq
crush 3 575 Opublikowano 26 Lutego Opublikowano 26 Lutego 1 minutę temu, voltq napisał(a): Skoro tak wypisujesz co trzeba robić to mam pytanie Szczepiles się ostatnio na krztusiec? I na grypę. A co?
voltq 1 372 Opublikowano 26 Lutego Opublikowano 26 Lutego Teraz, crush napisał(a): I na grypę. A co? Kiedy datę podaj
crush 3 575 Opublikowano 26 Lutego Opublikowano 26 Lutego 2 minuty temu, voltq napisał(a): Kiedy datę podaj Ta. I placówkę. Książkę piszesz? Czy mi zaraz napiszesz, że partia z konkretnych dat powoduje odpadnięcie członka? 1
GordonLameman 8 454 Opublikowano 26 Lutego Opublikowano 26 Lutego 8 minut temu, voltq napisał(a): Skoro tak wypisujesz co trzeba robić to mam pytanie kiedy miałeś ostatnie Szczepieńie na krztusiec? Tydzień temu. Możesz już spłynąć. Polecam spływ Dunajcem, jest piękny 2 minuty temu, TheMr. napisał(a): Niewiele jest głupszych od wyznawców Trumpa 3
Kris194 4 720 Opublikowano 26 Lutego Opublikowano 26 Lutego (edytowane) 1 godzinę temu, TheMr. napisał(a): Ja się cieszę. Ktoś dobrze napisał, teraz popularnym autem zamiast Mercedesa będzie Łada. Geniusz Edytowane 26 Lutego przez Kris194 2 1
voltq 1 372 Opublikowano 26 Lutego Opublikowano 26 Lutego 2 godziny temu, crush napisał(a): Ta. I placówkę. Książkę piszesz? Czy mi zaraz napiszesz, że partia z konkretnych dat powoduje odpadnięcie członka? To przestań takie głupoty wypisywać
crush 3 575 Opublikowano 26 Lutego Opublikowano 26 Lutego 3 minuty temu, voltq napisał(a): To przestań takie głupoty wypisywać Jakie? Szczepię się regularnie.
crush 3 575 Opublikowano 26 Lutego Opublikowano 26 Lutego Popieram w 100%. Mam również nadzieję, że wkrótce ktoś wymyśli leki na raka, nowotwór i guzy złośliwe.
AndrzejTrg 2 744 Opublikowano 26 Lutego Opublikowano 26 Lutego One już pewnie są wymyślone tylko komuś się to bardzo nie opłaca, aby leczyć takie schorzenia. 1
Gość Opublikowano 26 Lutego Opublikowano 26 Lutego 4 minuty temu, AndrzejTrg napisał(a): One już pewnie są wymyślone tylko komuś się to bardzo nie opłaca, aby leczyć takie schorzenia. ZUSowi przede wszystkim
Camis 5 889 Opublikowano 26 Lutego Opublikowano 26 Lutego Cytat "Bądźmy szczerzy, Unia Europejska została utworzona po to, aby oszukać Stany Zjednoczone. Taki jest jej cel i wykonali dobrą robotę. Ale teraz ja jestem prezydentem" - dodał. https://www.bankier.pl/wiadomosc/Trump-uderza-w-Unie-Chce-25-procentowych-cel-na-samochody-I-wszystkie-rzeczy-8898848.html 1
kalderon 1 092 Opublikowano 26 Lutego Opublikowano 26 Lutego 2 godziny temu, Kris194 napisał(a): Geniusz A najlepsze jest to, że on tylko zapowiedział wprowadzenie. Teraz będą kolejne spadki gdy dokument zostanie podpisany, a potem kolejne gdy cła wejdą w życie razem z odwetem ze strony UE. 8 minut temu, AndrzejTrg napisał(a): One już pewnie są wymyślone tylko komuś się to bardzo nie opłaca, aby leczyć takie schorzenia. Jest dokładnie odwrotnie, firma która wymyśli lek na raka zostanie najbogatszą firmą na świecie. 3
AndrzejTrg 2 744 Opublikowano 27 Lutego Opublikowano 27 Lutego Tylko najpierw firmy które biorą grube pieniądze za "leczenie" muszą paść, a one sobie na to nie pozwolą, aby jedna firma ich zaorała. Rak to jest biznes. 3
kalderon 1 092 Opublikowano 27 Lutego Opublikowano 27 Lutego Nie muszą - każda z nich by chętnie się stała najbogatsza firmą na świecie.
AndrzejTrg 2 744 Opublikowano 27 Lutego Opublikowano 27 Lutego Oczywiście i dlatego do tego nie dopuszczą, aby tylko jedna zarabiała albo wszyscy albo nikt. 2
Rekomendowane odpowiedzi