VRman 2 641 Opublikowano 2 Kwietnia Opublikowano 2 Kwietnia (edytowane) 53 minuty temu, Camis napisał(a): Patrzę na te wszystkie nazwiska i lokal wyborczy widzę tak: a kandydaci, spośród których wybieramy to Edytowane 2 Kwietnia przez VRman 3
Badalamann 988 Opublikowano 2 Kwietnia Opublikowano 2 Kwietnia Ja mam tyle dobrze że z czystym sumieniem zagłosuję na Trzaskowskiego. Drugie wybory w których nie muszę wybierać mniejszego zła. Pierwsze były poprzednie prezydenckie. 1 1
huudyy 2 853 Opublikowano 2 Kwietnia Opublikowano 2 Kwietnia 31 minut temu, bourne2008 napisał(a): jaki koń jest, każdy widzi, nie przepadam za nim od daaaaaaaaawna (LPR), ale trzeba mu przyznać, że umie pocisnąć Kaczyńskiemu 1
Keller 728 Opublikowano 2 Kwietnia Opublikowano 2 Kwietnia (edytowane) 4 minuty temu, Badalamann napisał(a): Ja mam tyle dobrze że z czystym sumieniem zagłosuję na Trzaskowskiego. Drugie wybory w których nie muszę wybierać mniejszego zła. Pierwsze były poprzednie prezydenckie. Gdyby tylko nie ta imigracja (nie wierzę, że blokują pakt, ciągle kogoś wpuszczają, no ale pis robił to samo) i robienie dobrze kobietom (dofinansowania w urzędach pracy i inne bzdety, ale dla mężczyzn już nie). Edytowane 2 Kwietnia przez Keller 1
Kris194 4 720 Opublikowano 2 Kwietnia Opublikowano 2 Kwietnia A tu kolejne piękne zdjęcie z tego momentu Nawet kuwetowy się załapał 1 3 1
Szambo 641 Opublikowano 2 Kwietnia Opublikowano 2 Kwietnia Ale my sami czasem nie wpuszczamy imigrantów? Przecież Janusze Biznesu lubią jak im Imigrant pracuje za minimalną albo i za mniej. Pewnie taki Janusz potem idzie na PiS albo Konfe głosować, bo się nimi brzydzi 1
skypan 1 753 Opublikowano 2 Kwietnia Opublikowano 2 Kwietnia 47 minut temu, bourne2008 napisał(a): Nie wiem dlaczego ale skojarzyło mi się z GW Imperium Kontratakuje. Luk. Jestem twoim ojcem
kalderon 1 092 Opublikowano 2 Kwietnia Opublikowano 2 Kwietnia Nie wiemy czy uciekł czy po prostu pojechał do domu. Ja bym się nie napalał na jakiś przełom.
huudyy 2 853 Opublikowano 2 Kwietnia Opublikowano 2 Kwietnia 1 godzinę temu, offensive napisał(a): To nie mem. Chociaz w sumie... no siema PiSowcy to kłamliwe mendy, don't change my mind, i tak go nie zmienię. 1
Qrdello 832 Opublikowano 2 Kwietnia Opublikowano 2 Kwietnia (edytowane) No ale to z wszystkim tak przecież jest. Rozbrajali po kolei dosłownie wszystko przez ostatnie 8 lat, a teraz udają że nie ich ręce to były, nie ich ludzie, nie ich konta puchły od zajumanej kasy. Tam chyba realnie jedyny, który kasy nie tulił bezpośrednio to był jaro, bo on ma na kasę wywalone. Emeryturka, dietka, chałupka po mamusi, kot na wychowaniu, wszędzie go wożą, za niego załatwiają - byle był. Bo jak go nie będzie to nie będzie PiS. A jedyne czego pożąda to władzy, i to nie własnymi rękami tylko marionetek - bo bądź co bądź ale głupi nie jest. Trybunał stanu mu nie potrzebny. Jakby nie był skrajnym prawicowcem, i miał z 6 dych - to może i bym mu kibicował. W czasach wojny trzeba mieć skurczybyka i taktyka za premiera/prezydenta. A reszta? Koryto, warcholstwo, kumoterstwo, trampoliniarstwo, zakłamanie i obłuda. Nic więcej. Co do jednego. Edytowane 2 Kwietnia przez Qrdello 3
Kadajo 7 418 Opublikowano 2 Kwietnia Opublikowano 2 Kwietnia Godzinę temu, huudyy napisał(a): no siema PiSowcy to kłamliwe mendy, don't change my mind, i tak go nie zmienię. Od kiedy Joan Collins weszła do Polskiej polityki a może to Alexis Colby ? 1
209458 268 Opublikowano 2 Kwietnia Opublikowano 2 Kwietnia 23 godziny temu, crush napisał(a): Niesiołowski. Patriota. Prawie taki jak Kaczyński. I katolik. On był przecież jednym z założycieli ZChN. 1
lukadd 2 915 Opublikowano 2 Kwietnia Opublikowano 2 Kwietnia 2 godziny temu, Szambo napisał(a): Ja pitole... co w tym kraju poszło nie tak. Oni wszyscy zasługują, żeby wylecieć na zbity pysk. Pato-politycy. Lud to lubi widocznie. Do tego pato streamy, wallki pato MMA pooglądać z zdziczałymi pato celebrytami itd. Na koniec Mocny Full i wszystko gra
Camis 5 896 Opublikowano 2 Kwietnia Opublikowano 2 Kwietnia Niestety EU jest za miękka na kacapów. Do listy trzeba dopisać konforuskich oni też są przeciw.
VRman 2 641 Opublikowano 2 Kwietnia Opublikowano 2 Kwietnia "Akt wojny" brzmi znajomo. Kto tam u nich rządzi? Bo zaleciało onucami. 1
Reddzik 2 777 Opublikowano 2 Kwietnia Opublikowano 2 Kwietnia G: Który masz numerek? K: 78. G: A ja 74, tylko w kiblu byłem. 5 1
voltq 1 372 Opublikowano 2 Kwietnia Opublikowano 2 Kwietnia http://youtube.com/post/UgkxQdwTIoCrfJOvbri2BsrPGD-EHIVpCf8W?si=PiDrFDeqS0YwmvBa 1
Camis 5 896 Opublikowano 2 Kwietnia Opublikowano 2 Kwietnia (edytowane) Nie wklejaj tutaj fejki debila od konforuskich, a nie sorry już nawet konfokacapy go wywalili z partii bo za mocno szurał. Znów będzie przepraszał po przegranej sprawie. Edytowane 2 Kwietnia przez Camis 1
crush 3 575 Opublikowano 2 Kwietnia Opublikowano 2 Kwietnia 7 minut temu, Camis napisał(a): Nie wklejaj tutaj fejki debila od konforuskich Ale to co wrzuciłeś dotyczy innej sprawy i nie neguje tego co on wrzucił. 1
offensive 114 Opublikowano 2 Kwietnia Opublikowano 2 Kwietnia (edytowane) 19 minut temu, voltq napisał(a): http://youtube.com/post/UgkxQdwTIoCrfJOvbri2BsrPGD-EHIVpCf8W?si=PiDrFDeqS0YwmvBa 3s na zweryfikowanie tego fejka. Po raz kolejny bezkrytycznie wrzucasz tutaj lajno. https://siedlce.pl/informator/szkolnictwo Edytowane 2 Kwietnia przez offensive 1
voltq 1 372 Opublikowano 2 Kwietnia Opublikowano 2 Kwietnia 13 minut temu, Camis napisał(a): Nie wklejaj tutaj fejki debila od konforuskich, a nie sorry już nawet konfokacapy go wywalili z partii bo za mocno szurał. Znów będzie przepraszał po przegranej sprawie. Tusk kłamie non stop a ty mu wierzysz i ja się z tego nie śmieje 2
crush 3 575 Opublikowano 2 Kwietnia Opublikowano 2 Kwietnia 6 minut temu, offensive napisał(a): 3s na zweryfikowanie W sensie, że zadzwoniłeś do tej placówki kierowanej przez panią Magdę? 🤔 2 minuty temu, voltq napisał(a): Tusk kłamie non stop a ty mu wierzysz i ja się z tego nie śmieje Aha. Mogę kłamać bo ktoś kłamie. Wybitny debilizm. 1
voltq 1 372 Opublikowano 2 Kwietnia Opublikowano 2 Kwietnia 2 minuty temu, crush napisał(a): W sensie, że zadzwoniłeś do tej placówki kierowanej przez panią Magdę? 🤔 Aha. Mogę kłamać bo ktoś kłamie. Wybitny debilizm. Nie tylko jak kłamca zarzuca kłamstwo kłamcy to jest to zabawne
Rekomendowane odpowiedzi