Camis 5 896 Opublikowano 23 Maja Opublikowano 23 Maja 1 minutę temu, Winter napisał(a): Wg mnie na bank ostatecznie powie, że mimowszystkonawrocki. Oczywiście że tak, ale nie tak bezpośrednio. Powie no wiecie rozumiecie ale nie Trzaskowski. 1
musichunter1x 1 323 Opublikowano 23 Maja Opublikowano 23 Maja (edytowane) Bym się włączył w dyskusję, ale straciłem za dużo czasu na spieranie się czy znajomości są takie silne i takie złe, oraz czy z niektórzy robią to z głupoty czy złowrogości. Z ciekawości sprawdziłem co Wojciech Sumliński wspominał o Nawrockim... Po obietnicy zajęcia się paroma sprawi w IPN, od razu urwał kontakt po objęciu urzędu. Gdy w końcu się do niego dobił na rozmowę przy obiedzie to powiedział, że te sprawy są nie do ruszenia, bo od razu wyleci... Więc będziemy skazani na wiatr z USA oraz ich interesantów. Przy okazji przypomniałem sobie dlaczego mam taką awersję do Tuska i z dwojga złego lepszy pachołek amerykański, niż agent niemiecki. Komorowskiego przeżyliśmy to przeżyjemy i tego, a jego znajomości też były nieciekawe, szczególnie po wystawieniu się na światło układów w przegranej sprawie, toczącej się w ~2008-2016r. Edit. Jak nie będziecie nosić barw Lecha Poznań to będziecie bezpieczni w trakcie tej prezydentury. Edytowane 23 Maja przez musichunter1x 1 1
GordonLameman 8 474 Opublikowano 23 Maja Opublikowano 23 Maja 5 minut temu, musichunter1x napisał(a): Bym się włączył w dyskusję, ale straciłem za dużo czasu na spieranie się czy znajomości są takie silne i takie złe, oraz czy z niektórzy robią to głupoty czy złowrogości. Z ciekawości sprawdziłem co Wojciech Sumliński wspominał o Nawrockim... Po obietnicy zajęcia się paroma sprawi w IPN, od razu urwał kontakt po objęciu urzędu. Gdy w końcu się do niego dobił na rozmowę przy obiedzie to powiedział, że te sprawy są nie do ruszenia, bo od razu wyleci... Więc będziemy skazani na wiatr z ameryki oraz ich interesantów. Przy okazji przypomniałem sobie dlaczego mam taką awersję do Tuska i z dwojga złego lepszy pachołek amerykański, niż agent niemiecki. Komorowskiego przeżyliśmy to przeżyjemy i tego, a jego znajomości też były nieciekawe, szczególnie po wystawieniu się na światło układów w przegranej sprawie, toczącej się w ~2008-2016r. Edit. Jak nie będziecie nosić barw Lecha Poznań to będziecie bezpieczni w trakcie tej prezydentury. Wojciech Sumliński Nie znalazł skandynawskiego kryminału do skopiowania? Czemu każdy komu wierzysz to kłamca, debil i idiota w jednym? 1
MaxaM 1 662 Opublikowano 23 Maja Opublikowano 23 Maja Zwróciliście uwagę jaki głupi uśmieszek robi za każdym razem jak Trzaskowski dobrze jego punktuje faktami? Jak mówi o tych gangach, kibolach itp. 4
huudyy 2 853 Opublikowano 23 Maja Opublikowano 23 Maja Teraz, MaxaM napisał(a): Zwróciliście uwagę jaki głupi uśmieszek robi za każdym razem jak Trzaskowski dobrze jego punktuje faktami? Jak mówi o tych gangach, kibolach itp. wspominki sobie robi, to się uśmiecha 1
musichunter1x 1 323 Opublikowano 23 Maja Opublikowano 23 Maja (edytowane) 6 minut temu, GordonLameman napisał(a): Wojciech Sumliński Nie znalazł skandynawskiego kryminału do skopiowania? Wiedziałem że od razu ruszysz w sprawie plagiatu, dlatego sobie ten temat odświeżyłem i nie robi na mnie wrażenia. Używał stylu wypowiedzi ze swoich ulubionych kryminałów, do nieistotnych fragmentów budujących klimat. Moim zdaniem mógł sobie darować udekorowanie faktów, niczym Wołoszański w swoich przeładowanych ekranizacjach... Natomiast z faktami tam zawartymi niezbyt ktoś chce się zmagać, więc jest wjazd na reputację. Na dodatek mówiłem o sprawie którą wygrał, a było to odnośnie wymyślonego handlu aneksem, który wymyśliły służby oraz coś tam jeszcze, gdzie szczegóły wypływały do 2016r... Ale do tego się nie odniesiesz, bo od razu przypuszczasz atak na wizerunek. To że kręciły i mataczył przy nim służby jest udowodnione w przebiegu sprawy sądowej. Edytowane 23 Maja przez musichunter1x 1
voltq 1 372 Opublikowano 23 Maja Opublikowano 23 Maja 29 minut temu, Spl97 napisał(a): Akurat Braun od kilku lat powinien doskonale wiedzieć, że to co PiS czy kandydat PiS-u gada i obiecuje to tylko i wyłącznie kłamstwa, w końcu w stosunku do nich nie raz się zwracał jako Zjednoczona Łże-Prawica. Bardzo szybko się przekonają, że temat ułaskawienia Brauna przy potencjalnej prezydenturze Nawrockiego okaże się ściemą, jeśli dojdzie do tego, że Nawrocki zasiądzie w pałacu. Braunowcy to oprócz szurii i foliarzy także byli wyborcy PiS-u, a z tego co się orientuję, to na II Turę większość wyborców Brauna chce głosować na Nawrockiego, podobnie jak większość wyborców Mentzena, gdyż mają akcję bylenietrzaskowski. Jak zwykle się mylisz , mam znajomych którzy głosowali na Brauna a w drugiej turze będą głosować na trzaskowskiego i wolą PO od pisu
Camis 5 896 Opublikowano 23 Maja Opublikowano 23 Maja Teraz, Winter napisał(a): Nawrocki mnie rozwalił tekstem Coś powiedział!!1 4
voltq 1 372 Opublikowano 23 Maja Opublikowano 23 Maja 42 minuty temu, Camis napisał(a): Jak było to nie bić nadrabiam wątek. On wytarł nos , nie wziął chusteczki
GordonLameman 8 474 Opublikowano 23 Maja Opublikowano 23 Maja Teraz, musichunter1x napisał(a): Wiedziałem że od razu ruszysz w sprawie plagiatu, dlatego sobie ten temat odświeżyłem i nie robi na mnie wrażenia. Używał stylu wypowiedzi ze swoich kryminałów, do nieistotnych fragmentów budujących klimat. Moim zdaniem mógł sobie darować udekorowanie faktów, niczym Wołoszański w swoich przeładowanych ekranizacjach... Natomiast z faktami tam zawartymi niezbyt ktoś chce się zmagać, więc jest wjazd na reputację. Na dodatek mówiłem o sprawie którą wygrał, a było to odnośnie wymyślonego handlu aneksem, który wymyśliły służby oraz coś tam jeszcze, gdzie szczegóły wypływały do 2016r... Ale do tego się nie odniesiesz, bo od razu przypuszczasz atak na wizerunek. To nie był styl wypowiedzi, tylko twarda kopia fragmentów. Cala resztę też konfabulował. Lubisz szurów i tyle. Pewnie to wynika z faktu, że nie masz umiejętności krytycznego myślenia, która pozwoliłaby ci łatwo obalić ich kłamstwa. No, trudno. Ktos musi wierzyć w spiskowe brednie i taplać się w tej 2
Spl97 1 293 Opublikowano 23 Maja Autor Opublikowano 23 Maja 8 minut temu, Winter napisał(a): Wg mnie na bank ostatecznie powie, że mimowszystkonawrocki. Powtórzę się, chwalił go za kibolstwo i widać bylo, że mu tym zaimponował. 6 minut temu, Camis napisał(a): Oczywiście że tak, ale nie tak bezpośrednio. Powie no wiecie rozumiecie ale nie Trzaskowski. Oni tam już byli dogadani na długo przed I turą, zawierając niepisany pakt o nieagresji wobec kandydata PiS-u, gdzie Mentzen nie zaatakuje Nawrockiego i jemu udzieli poparcia w II turze, gdyby samemu podwinęłaby się noga i byłby trzeci w I turze, gdzie to się sprawdziło. Tyle, że wyszedł na jaw temat mieszkania tego dziadka, od którego Nawrocki przejął to mieszkanie w zamian za opiekę nad tym dziadkiem, dla Mentzena ten temat to było już za wiele i otwarcie zaatakował wtedy Nawrockiego, jak i również PiS, że nie znaleźli ani jednego uczciwego kandydata na Prezydenta RP, przez to grzebiąc całkowicie szanse na szybkie przekazanie poparcia Nawrockiemu przez Mentzena. Ponieważ nie mógł już szybko tego poparcia udzielić, to wymyślił taki pomysł, z tymi wywiadami z oboma kandydatami, deklaracją z ośmioma punktami i następnie podpisanie tej deklaracji przez kandydatów, po czym miałby ogłosić, komu udzieliłby tego poparcia. Owszem, może udzielić prawdopodobnie poparcia Nawrockiemu, lecz zrobi to jednak w taki "cichy" sposób, zresztą Mentzen nadal nie wierzy w wersję Nawrockiego przedstawioną wczorajdot. tego mieszkania, w jego myślach nadal kiełkuje "Ty nadal coś kręcisz, Twoja historia nadal nie trzyma kupy".
voltq 1 372 Opublikowano 23 Maja Opublikowano 23 Maja (edytowane) 18 minut temu, musichunter1x napisał(a): Bym się włączył w dyskusję, ale straciłem za dużo czasu na spieranie się czy znajomości są takie silne i takie złe, oraz czy z niektórzy robią to z głupoty czy złowrogości. Z ciekawości sprawdziłem co Wojciech Sumliński wspominał o Nawrockim... Po obietnicy zajęcia się paroma sprawi w IPN, od razu urwał kontakt po objęciu urzędu. Gdy w końcu się do niego dobił na rozmowę przy obiedzie to powiedział, że te sprawy są nie do ruszenia, bo od razu wyleci... Więc będziemy skazani na wiatr z USA oraz ich interesantów. Przy okazji przypomniałem sobie dlaczego mam taką awersję do Tuska i z dwojga złego lepszy pachołek amerykański, niż agent niemiecki. Komorowskiego przeżyliśmy to przeżyjemy i tego, a jego znajomości też były nieciekawe, szczególnie po wystawieniu się na światło układów w przegranej sprawie, toczącej się w ~2008-2016r. Edit. Jak nie będziecie nosić barw Lecha Poznań to będziecie bezpieczni w trakcie tej prezydentury. Niemcy nie atakują innych krajów od czasu zakończenia drugiej wojny światowej, co robi USA notorycznie Ja gdybym miał do wyboru Niemców lub USA to lepsi są już Niemcy Wymiana gospodarcza , wspólne interesy, bliskość granicy itd Edytowane 23 Maja przez voltq
Camis 5 896 Opublikowano 23 Maja Opublikowano 23 Maja https://www.skyscrapercity.com/threads/polityka-pull-up-terrain-ahead.2410635/post-193341151 1
musichunter1x 1 323 Opublikowano 23 Maja Opublikowano 23 Maja (edytowane) 20 minut temu, GordonLameman napisał(a): To nie był styl wypowiedzi, tylko twarda kopia fragmentów. Cala resztę też konfabulował. Lubisz szurów i tyle. Pewnie to wynika z faktu, że nie masz umiejętności krytycznego myślenia, która pozwoliłaby ci łatwo obalić ich kłamstwa. No, trudno. Ktos musi wierzyć w spiskowe brednie i taplać się w tej Widziałem te fragmenty, kopiował styl wypowiedzi, niekiedy dosłownie w nieistotnych fragmentach, które miały taką wartość, jak ekranizacje wydarzeń w programach Wołoszańskiego... Były tylko zabiegiem stylistycznym. Gdyby były nieprawdziwe to sądy od razy wlazłby mu na głowę, skoro wcześniej uwzięły się na niego od 2008r, ale tego pewnie nie sprawdzisz, a tym bardziej nie zapoznasz się co do powiedzenia ma druga strona. Sam przeglądałem temat z wykopu, gdzie były te fragmenty plagiatu oraz fragment filmy Pińskiego... Zwykła szczujnia wizerunkowa, bez próby zrozumienia człowieka. Chciał to po prostu udekorować stylistycznie, niczym jego ulubione kryminały. Sam bardziej wolę go słuchać, bo nie ma wtedy powieściowego lania wody, ale przejrzę sobie ebooka. Edytowane 23 Maja przez musichunter1x 1
kalderon 1 092 Opublikowano 23 Maja Opublikowano 23 Maja 1 minutę temu, voltq napisał(a): Niemcy nie atakują innych krajów od czasu zakończenia drugiej wojny światowej, co robi USA notorycznie USA nie tylko atakują, ale wręcz regularnie zdradzają czy wykorzystują swoich sojuszników. 1
voltq 1 372 Opublikowano 23 Maja Opublikowano 23 Maja (edytowane) PO i Tusk to wariaci, wystarczyło by kopnąć lewicę w dupę, zacząć realizować program z lat 2004-2011 i wystawić kogoś poważnego jak Sikorski na prezydenta i PiS mógłby co najwyżej pomarzyć o powrocie do władzy , PiS to dobra partia ale tylko i wyłącznie w opozycji, do władzy się nie nadają Edytowane 23 Maja przez voltq 1
musichunter1x 1 323 Opublikowano 23 Maja Opublikowano 23 Maja (edytowane) 14 minut temu, voltq napisał(a): Niemcy nie atakują innych krajów od czasu zakończenia drugiej wojny światowej, co robi USA notorycznie Ja gdybym miał do wyboru Niemców lub USA to lepsi są już Niemcy W USA swoje interesy ma zbrojeniówka i tam sporo mataczy, wraz z korporacjami. Trump to teoretycznie próbuje ukrócić. Ale tak to obydwa grupy interesów nam szkodzą, tylko w innym stopniu oraz niekiedy w inny sposób, przy czym jest szansa, że USA może chcieć naszego rozwoju bardziej niż Niemcy, a przynajmniej nie mieć nic przeciwko, o ile nie będą realizować interesów innych sojuszników kosztem naszego... Najlepiej byłoby realizować interes Polski, ale mamy ograniczony wybór... Kto chce niech sobie posłucha, akurat sobie przypomni sprawę fundacji Pro Civili, po której wzięli się za niego. Mam nadzieję, że zacznie pisać książkę o Nawrockim, pewnie po wyborach. Mówił, że prześwietlenie człowieka zajmuje około roku. A tak to dyskusji na dziś mi starczy. Edytowane 23 Maja przez musichunter1x 1 1
hubio 1 175 Opublikowano 23 Maja Opublikowano 23 Maja (edytowane) Napiszę coś póki i ten temat moderacja nie zamknie: Forumowicze - Nawrocki jest typem zamordysty i człowieka, który może siłowo zmienić ustrój państwa. Przestrzega przed nim Dudek - nie dosłownie, bo nie może wszystkiego powiedzieć, ale między wierszami. Ale i mi intuicja podpowiada, że jeśliby PiS wygrał za 2 lata i Nawrocki będzie Prezydentem grozić nam będzie naprawdę bardzo zły scenariusz. Polacy to nie Węgrzy, którzy będą pokornie patrzeć i ludzie mogą wyjść na ulice, a Nawrocki to nie będzie Prezydent, który załagodzi tylko wyśle wojsko. I mówiąc wprost może dojść do wojny domowej. Może za daleko pojechałem w tej analizie i może się mylę, ale to pierwszy kandydat w II turze wyborów prezydenckich w Polsce po 1989r.. Powtarzam PIERWSZY, a byli wcześniej i Duda i Kaczyński Jarosław i Lech i inni prawicowi. Pierwszy, który jest w mojej ocenie realnym zagrożeniem dla demokracji. Nie chodzi o politykę jak w przypadku Dudy, Mentzena i nawet Brauna i wszystkich innych. Po prostu jak się go słucha to widzi się osobę groźną dla demokracji. Nieważne co on teraz nie powie lub powie w trakcie kampanii. Dla mnie to jest wszystko maksymalnie nieszczere tylko po to żeby zdobyć władzę. Żeby każda osoba, która na niego zagłosuje lub nie pójdzie wcale na wybory nie pluła sobie potem w brodę jak za 4 - 5 lat dojdzie do rozlewu krwi. A pamiętajmy, ze putler będzie to mocno podsycał. Edytowane 23 Maja przez hubio 1
lokiju 530 Opublikowano 23 Maja Opublikowano 23 Maja 51 minut temu, MaxaM napisał(a): Już bez przesady, wycierał nosa. Widać chusteczkę Został po debacie o to zapytany i nie potrafił odpowiedzieć. Chusteczka to aż taki duży problem? 1
voltq 1 372 Opublikowano 23 Maja Opublikowano 23 Maja https://portal.faktura.pl/podatki/alarm-podatkowy/fiskus-poluje-na-streamerow-koniec-raju-podatkowego-dla-donejtow/
Kris194 4 720 Opublikowano 23 Maja Opublikowano 23 Maja 1 godzinę temu, Winter napisał(a): Trzaskowski mocno się poprawił. Nawrocki bez klasy kompletnie. Trzaskowski przede wszystkim zrelaksowany, uśmiechnięty a u decyzji prezesa wyraz twarzy jak u prezesa. 1 1
voltq 1 372 Opublikowano 23 Maja Opublikowano 23 Maja (edytowane) @bergercs i @Winter , oczywiście zero argumentów tylko wyzwiska i bluzgi jeszcze atakujecie moją rodzinę Edytowane 23 Maja przez voltq 1
MaxaM 1 662 Opublikowano 23 Maja Opublikowano 23 Maja (edytowane) Dobra, teraz raz jeszcze na spokojnie zobaczyłem w zwolnionym tempie. Na pewno nie wycierał nosa. Wziął coś do ust, przegryzł i od razu zapił. https://youtu.be/WS8-dfk77yw?t=4720 Edytowane 23 Maja przez MaxaM 1
Rekomendowane odpowiedzi