Polityka w Polsce i na Świecie - wątek ogólny
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez CryptTM · Opublikowano
Dobry, Sprzedam jak w tytule - jedną z topowych mobo pod AM5, tj. ASUS ROG STRIX B850-I GAMING WIFI. Płyta ma niespełna 3 miesiące, kupiona w owocowym, dołączam dowód zakupu, zatem mamy jeszcze 33 mc gwarancji. To chyba jedyna mobo z 2x M.2 PCIE5.0 na rynku w tym rozmiarze. Stan perfekcyjny, pełen komplet, anten czy kabli SATA nawet nie używałem. Finalnie zastanawiałem się między MSI B850 Mortar a ASUSem, jednak w moim konfigu lepiej sprawdzi się format mATX i ta zostaje, a ASUS idzie na sprzedaż, dla forum wysyłka do paczkomatu za free. Cena: 1100zł. -
Przez AudRob · Opublikowano
Pompa w BQ jest jak dla mnie całkowicie niesłyszalna , buda stoi obok , trzeba ucho przyłożyć do obudowy to może coś tam bym usłyszał. Oczywiście mowa o nieskręconych obrotach w pompie, 2800 rpm. -
Przez DarkeVo · Opublikowano
@ShaDow_Pro no ja mam CO-33 w takim r23 75 stopni czy innych testach ale nie idzie zejść niżej 47😅 -
Przez janek25 · Opublikowano
np zotaca,powinien być cichy https://allegro.pl/oferta/karta-nvidia-zotac-geforce-rtx-5070-ti-amp-extreme-infinity-16gb-18807419908?utm_feed=3dca5096-1f0f-4ca6-9f37-f55ca2fec4f7&utm_source=ceneo&utm_medium=cpc&utm_campaign=feed&ceneo_cid=d53c4eab-edfd-8664-c318-4d7096e03e5a -
Przez Strilok · Opublikowano
Jak na tak niezadowolonego gracza to grałeś masę czasu, ale wiem o co kaman Też w sumie mam to samo.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi