Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Teraz, Element Wojny napisał(a):

Ja bym wolał byście wszyscy tutaj byli zadowoleni z wyboru, ale gdy mówimy o 50/50, tak się niestety nie da. 

Ciężko przekonać drugą stronę jeżeli oni patrzą na zielone drzewo a mówią ze to niebieski motor

Opublikowano

Ale jeśli faktycznie Trzask przegra to to nie jest porażka. To jest katastrofa, nuklearny holokaust i zagłada jego kampanii i tego rządu.

Przegrać z kmiotem z dupy. Z buraczaną mordą ze wsi, który nie potrafi się dobrze wysłowić, nie zna języków i ma szemraną przeszłość... No to jest sztuka. xD

Opublikowano
Teraz, Spl97 napisał(a):

Zadam pytanie, że aż muszę? Na ile te wyniki to efekt agitacji za strony kleru, żeby głosowali na kandydata PiS-u?

O już jak komuniści gadają księża wszystkiemu winni , dodaj jeszcze harcerzy i pielęgniarki , wszyscy winni tylko nie my !

Opublikowano
1 minutę temu, Miszek napisał(a):

No tę mądrość właśnie okazali wyborcy alfonsa. Głosowali antyunijnie, antyimigrancko podczas gdy ten, na którego oddali głos jest kandydatem partii podpisującej wszystko jak leci.

Gdzie tu sens?

Opublikowano

Co się nie okaże to zachowanie dzisiejsze Trzaskowskiego powinno przejść do historii jako synonim ZAPESZENIA :) Zapeszyć jak Trzaskowski :) Ja oczy ze zdumienia przecierałem jak on o 21:00 z taką pewnością mówił, że wygrał na podstawie exit poll z poniżej 1% różnicą (gdzie błąd statystyczny to 2%)

Opublikowano
Teraz, crush napisał(a):

Ale jeśli faktycznie Trzask przegra to to nie jest porażka. To jest katastrofa, nuklearny holokaust i zagłada jego kampanii i tego rządu.

Przegrać z kmiotem z dupy. Z buraczaną mordą ze wsi, który nie potrafi się dobrze wysłowić, nie zna języków i ma szemraną przeszłość... No to jest sztuka. xD

Definitywny koniec kariery Trzaskowskiego. 3ci raz nikt go nie wystawi, a z łatką przegrywa liderem Platformy też nie zostanie. 

Opublikowano
Teraz, crush napisał(a):

Ale dziwisz sie? Wystarczyło poczytać nawet  tutaj niektóre wypowiedzi, żeby raz a dobrze sie do tuskowców zrazić :)

Opublikowano
Teraz, hubio napisał(a):

Co się nie okaże to zachowanie dzisiejsze Trzaskowskiego powinno przejść do historii jako synonim ZAPESZENIA :) Zapeszyć jak Trzaskowski :) Ja oczy ze zdumienia przecierałem jak on o 21:00 z taką pewnością mówił, że wygrał na podstawie exit poll z poniżej 1% różnicą (gdzie błąd statystyczny to 2%)

Obaj by zrobili tak samo przy tych samych wynikach dla kazdego.

Opublikowano
Teraz, Kris194 napisał(a):

Ten naród chyba chce koniecznie udowodnić, że nie zasługuje na demokrację...

Demokracja jest wtedy kiedy wy wygrywacie? jak wy przegrywacie to jest dyktatura i brak praworządności  , jednak moje słowa się spełniają ?

Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, Kris194 napisał(a):

Ten naród chyba chce koniecznie udowodnić, że nie zasługuje na demokrację...

Ale trzaska 

Demokracja!!! Ale tylko nasza!!! Wasza niedobra być

Edytowane przez SM_M4E5TRO
Opublikowano
Teraz, Element Wojny napisał(a):

Definitywny koniec kariery Trzaskowskiego. 3ci raz nikt go nie wystawi, a z łatką przegrywa liderem Platformy też nie zostanie. 

Oraz Tuska, niezbyt rozsądni Polacy powiedzieli Tuskowi, że najpóźniej za 2 lat idź na emeryturę. Niestety, zejdzie wtedy z tej sceny pokonany. Wojnę polsko-polską wygrał Kaczor i to jest najgorsze.

Opublikowano
Teraz, Spl97 napisał(a):

Oraz Tuska, niezbyt rozsądni Polacy powiedzieli Tuskowi, że najpóźniej za 2 lat idź na emeryturę. Niestety, zejdzie wtedy z tej sceny pokonany. Wojnę polsko-polską wygrał Kaczor i to jest najgorsze.

Niech przyjdzie do mnie powiem mu co ma robić to wygra kolejne wybory  :D

Opublikowano
Teraz, Spl97 napisał(a):

A rozumiem miał ją wygrać tusk, wtedy byłoby dobrze?

Ale tutaj hipokryzji teraz wywaliło, nawet już się nikt nie kryje :E

Opublikowano (edytowane)

@SM_M4E5TRO ja bym naprawdę nie odbierał własnej woli i rozumu wyborcom wszystkich opcji, nawet tych z wykształceniem podstawowym. Nieważne kto kogo poparł czy gdzie nie poszedł. Jakbym miał jutro wstać i tyrać przy taśmie 8h albo 10h razem z Ukraińcami, wiedząc, ze mój kierownik albo dyrektorek zarabiający 3xwięcej za tak naprawdę nic-nierobienie, jest całym sercem na Trzaska to bym nawet na złość zagłosował na Nawrockiego wiedząc, że był "kibolem", "alfonsem" itp. 

Mimo, że jestem wyborcą KO i Trzaska kompletnie nie rozumiem dlaczego Ukrainki dostają 800+ a nie 400+ (a wcześniej nawet dzieci do szkoły nie musiały chodzić). Dlaczego mój ukraiński kolega przy taśmie zarabia tyle samo co ja. Przecież Ukraina nie jest w UE więc nie trzeba do obywateli tego kraju stosować prawa unijnego. Wystarczyłaby jedna ustawa co nawet by nie naruszało Konstytucji by by dotyczyło obywateli innego kraju. No, ale korpo chce aby Polacy "pozabijali" się z Ukraińcami, żeby każdy walczył z każdym o to miejsce pracy, a jeszcze Ukraińcy śrubują normy. Polskie państwo nie pomaga tym ludziom na dole, dlatego tak ogromnie wzroslo np. poparcie Bruana.

@Kamiyanx a może lepiej zamiast obrażać się na wyborców zrozumieć skąd się to wzięło? :) 

Edytowane przez hubio