Klakier1984 727 Opublikowano 5 Czerwca Opublikowano 5 Czerwca (edytowane) Najwyraźniej realnie nie ma się do czego doczepić i tyle. Edytowane 5 Czerwca przez Klakier1984 2
Kadajo 7 411 Opublikowano 5 Czerwca Opublikowano 5 Czerwca Dzwonić po Muldera i Scully... Oni są dobzi w rozgryzaniu anomalii ! Potrzebna komisja. 1
Crew 900 1 000 Opublikowano 5 Czerwca Opublikowano 5 Czerwca 2 minuty temu, Klakier1984 napisał(a): Najwyraźniej realnie nie ma się do czego doczepić i tyle. Trudno doczepić się do czegoś gdy pierwsze informacje pojawiły się parę godzin temu. Jutro ma być coś więcej.
skypan 1 752 Opublikowano 5 Czerwca Opublikowano 5 Czerwca No to będzie ciekawie. Ja bym reset zrobił do pierwszej tury. 1
Suchy211 1 260 Opublikowano 5 Czerwca Opublikowano 5 Czerwca 3 godziny temu, Norrberrto napisał(a): Chatgpt kłamie lub zadajesz nieprawidłowo pytanie. Z informacji przekazanych przez ministrę Izabelę Leszczynę wynika, że dzięki refundacji procedury w ciąży jest 10 062 kobiet. Urodziło się 65 dzieci. W 2024 wydano 410 mln zł z czego urodziło się 65 dzieci czyli 410/65 czyli koszt jednego urodzenia to 6,3 mln a należy założyć, że do września jeszcze będą urodzenia czyli wskaźnik spadnie poniżej 5 mln na dziecko. To dopiero początek, a jak program będzie dłużej funkcjonował to współczynnik urodzeń będzie wyższy, a koszty będą niższe. No to wychodzi, że w przypadku utrzymania programu będzie wychodzić kilkadziesiąt tysięcy na dziecko. To już nie jest tak drogo. Być może przy odpowiedniej skali to już będzie kilkanaście tysięcy.
Klakier1984 727 Opublikowano 5 Czerwca Opublikowano 5 Czerwca (edytowane) Było wcześniej wspominane, że jest możliwość powtórnego przeliczenia głosów w wytypowanych komisjach - niech z tego korzystają. Edytowane 5 Czerwca przez Klakier1984
Suchy211 1 260 Opublikowano 5 Czerwca Opublikowano 5 Czerwca (edytowane) 3 godziny temu, ryba napisał(a): Idz bic piane w innym miejscu. Uspokój się dzieciaku i wyjmij ten przedmiot co trzymasz w tyłku, bo ewidentnie widać że nie wiesz do kogo i o czym mówisz. Edytowane 5 Czerwca przez Suchy211
Suchy211 1 260 Opublikowano 5 Czerwca Opublikowano 5 Czerwca @rybaWyjmij to i przestań atakować ludzi
Kris194 4 720 Opublikowano 5 Czerwca Opublikowano 5 Czerwca 28 minut temu, skypan napisał(a): Coś dziwnie cicho propagandowe media siedzą. Tylko wróżbici z Onetu podjęli rękawicę. Temat zastępczy - hejt na córkę Nawrockiego, który zresztą poszedł ze strony botów.
skypan 1 752 Opublikowano 5 Czerwca Opublikowano 5 Czerwca Wcześniejsze akcje toż boty robiły. Na dodatek chińskie jak się okazuje.
SM_M4E5TRO 524 Opublikowano 5 Czerwca Opublikowano 5 Czerwca 3 minuty temu, Kris194 napisał(a): Temat zastępczy - hejt na córkę Nawrockiego, który zresztą poszedł ze strony botów. Znowu łżesz jak za każdym razem. Hejtowali tacy platformersi fanatycy jak Ty. Części juz zresztą ludzie dobrali się do dupy
GordonLameman 8 450 Opublikowano 5 Czerwca Opublikowano 5 Czerwca 2 minuty temu, Kris194 napisał(a): Temat zastępczy - hejt na córkę Nawrockiego, który zresztą poszedł ze strony botów. Nieee, to raczej nie były boty. widziałem dziś kolaż tych komentarzy i to same stare baby. Odpowiednik moherów z tej strony politycznej bariery. Po stronie KO niestety też są zombie bez mózgu i ludzkich odruchów. @skypan od memów mamy wątek obok 4
Kris194 4 720 Opublikowano 5 Czerwca Opublikowano 5 Czerwca (edytowane) 3 minuty temu, GordonLameman napisał(a): Nieee, to raczej nie były boty. widziałem dziś kolaż tych komentarzy i to same stare baby. Nie wiem jak na fb ale na x to akurat były boty albo głównie boty. Edytowane 5 Czerwca przez Kris194
skypan 1 752 Opublikowano 5 Czerwca Opublikowano 5 Czerwca (edytowane) 3 minuty temu, GordonLameman napisał(a): od memów mamy wątek obok Wiem ale to wszystko się zazębia. Więcej nie będe. Edytowane 5 Czerwca przez skypan
Kris194 4 720 Opublikowano 5 Czerwca Opublikowano 5 Czerwca (edytowane) Ktoś może mnie nazwać fanem teorii spiskowych ale coraz bardziej mnie zastanawia post Andrzeja aka debila z pałacu Jakie prerogatywy ma premier żeby próbować zaprzeczyć tym wynikom? To przecież nie on zwołuje zgromadzenie narodowe i zaprzysięga prezydenta. Czyżby PDT faktycznie coś wiedział? Nie ma to jak głosowanie w DPS, dla przypomnienia Edytowane 5 Czerwca przez Kris194 1
crush 3 575 Opublikowano 5 Czerwca Opublikowano 5 Czerwca 26 minut temu, Kris194 napisał(a): Temat zastępczy - hejt na córkę Nawrockiego, który zresztą poszedł ze strony botów. Nie poszedł ze strony botów, a przynajmniej nie tylko. Chyba, że po prostu tak brzydko nazywasz współwyznawców. 2 2
SM_M4E5TRO 524 Opublikowano 5 Czerwca Opublikowano 5 Czerwca 15 minut temu, Kris194 napisał(a): Ktoś może mnie nazwać fanem teorii spiskowych ale coraz bardziej mnie zastanawia post Andrzeja aka debila z pałacu Jakie prerogatywy ma premier żehy próbować zaprzeczyć tym wynikom? To przecież nie on zwołuje zgromadzenie narodowe i zaprzysięga prezydenta. Czyżby PDT faktycznie coś wiedział? Nie ma to jak głosowanie w DPS, dla przypomnienia @Ludojad przed chwilą wrzucał Tobie ktoś płaci?
hubio 1 174 Opublikowano 5 Czerwca Opublikowano 5 Czerwca Godzinę temu, Crew 900 napisał(a): By tak się stało to musi wpłynąć zgłoszenie do sądu najwyższego i musi je uznać. A patrząc kto tam siedzi to wątpliwe jest. Izba Nadzwyczajna SN nie jest sądem jak orzekł TSUE
skypan 1 752 Opublikowano 5 Czerwca Opublikowano 5 Czerwca A tam gdzie te zakonnice głosowały to komisja wyborcza jest na jakiś innych warunkach ?
Kris194 4 720 Opublikowano 5 Czerwca Opublikowano 5 Czerwca 19 minut temu, SM_M4E5TRO napisał(a): przed chwilą wrzucał A tak, "20 cm Dobski". To faktycznie dziwne, że domena została zarejestrowana przed wyborami a nie po. A tak poważnie, czy wy nas macie za debili? Takie spiny to może widzowie tv za rublika łykną ale nie my.
crush 3 575 Opublikowano 5 Czerwca Opublikowano 5 Czerwca 5 minut temu, Kris194 napisał(a): To faktycznie dziwne, że domena została zarejestrowana przed wyborami a nie po. Czy to wpływy rosyjskie??? 1
Rekomendowane odpowiedzi