Polityka w Polsce i na Świecie - wątek ogólny
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Kadajo · Opublikowano
Modowanie gry samo w sobie nie jest złe, mało tego zdarza się w takich tytułach szczególnie zaraz po premierze ze oryginalny balans może nie do końca być faktycznie dobry, ale moim zdaniem prawdziwym tutaj jest stwierdzeniem ze ktoś, kto gra bez modów i ktoś, kto gra z modami może ostatecznie mieć całkowicie inny obraz czym jest gra. Skoro z gry survival usuwamy elementy survival albo je nerfujemy o polowe czy to nadal jest wyzwanie gdzie niektóre z mechanik wręcz przestają działać prawidłowo ? -
Przez userKAMIL · Opublikowano
Ale jaką nieskończoną amunicję? Zacytuj gdzie ja takie cos napisałem? Tak samo jaka najlepsza broń? Kreujesz sobie w głowie teraz sytuacje, które nigdy nie miały miejsca. -
Przez Frog67 · Opublikowano
Z psami jak i większością przeciwników jest taki myk że trzeba wykorzystywać otoczenie na swoją korzyść, no nikt nie będzie wdawał w strzelanine na otwartym polu, zawsze się znajdzie jakiś dom czy inna ruina, i wtedy nie ma takiego problemu. -
Przez wrobel_krk · Opublikowano
@SebastianFMTo Ty robisz jakieś tajemnice. Oświeć mnie w czym taki wspaniały jest ten 285k;)
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi