Polityka w Polsce i na Świecie - wątek ogólny
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Zdzisiu · Opublikowano
Sytuacja wygląda tak że OpenAi pozamawiało kości pamięci które nie zostały jeszcze wyprodukowane za pieniądze których jeszcze nie posiada. Sytuacja jest idiotyczna, trudna do przewidzenia. A skutki mogą być zabawne bo linie produkcyjne są zapchane a nie wiadomo czy OpenAI zdobędzie środki żeby za to zapłacić, zdaje się że NVidia się wycofuje ze swojej rekordowej inwestycji w OpenAI -
Przez GordonLameman · Opublikowano
Ja mam jakąś perfectę i wlansie widzę że wsadzili mi gówno i najbardziej prymitywny manipulator. Do tego uje mi nie zostawili kodu serwisowego -
Przez AudRob · Opublikowano
To wszystko zależy od budżetu , jak ktoś ma luźną kasę i chce złożyć coś dobrego od podstaw to czemu nie. W przypadku np. brania pożyczki na ten cel czy na raty nie wiedząc czy będziesz miał z czego spłacić zakup to już na pewno nie😊 -
Przez lokiju · Opublikowano
Woda, którą kupuję nadal bez kaucji. Srogie zapasy musieli zrobić bo jeszcze ani jednej butelki nie widziałem tej marki by była z kaucją. -
Przez Ramon · Opublikowano
Pamięć Lexar Ares RGB Gen2 to nowoczesny moduł pamięci DDR5 o pojemności 32GB ( 2 x 16GB) i imponującej szybkości 6000MHz. Z niskim opóźnieniem CL30 zapewnia płynne działanie i wydajność. Doskonały wybór dla entuzjastów gamingu i profesjonalistów. Najlepsze dla procesorów 7800X3D oraz 9800X3D. Kod producenta: LD5U16G60C30BR-RGD Sprawdzone na platformie PC czy działają, 100% sprawne. Gwarancja wieczysta na podstawie dokumentu zakupu (9.12.2025) w popularnym sklepie "owocowym", a nie jakimś tam krzaku, który zaraz zniknie z mapy i po gwarancji. Zostało 1 opakowanie na sprzedaż. Zapraszam do zakupu https://www.olx.pl/d/oferta/pamiec-lexar-ares-rgb-gen2-ddr5-32-gb-6000mhz-cl30-gwarancja-CID99-ID191BAZ.html?bs=olx_pro_listing na życzenie mogę wyjąć i zrobić więcej zdjęć. Cena: 1539 + KW ( forma do ustalenia). Odbiór osobisty możliwy w Otwocku i okolicach. W pobliżu mogę podjechać.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi