Camis 6 332 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu 9 minut temu, trepek napisał(a): Jak opublikują listę zakupów tuż przed wetem to będzie ciekawie, bo Prezydent się nie wybroni. Idą na noże. Teraz to już IMHO za późno. Niestety rządzi nami koalicja nieudaczników.
Badalamann Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu Przecież to bez znaczenia kiedy i co opublikują. Decyzja o wecie zapadła po rozmowach z administracją Trumpa. Pozostaje pytanie czy rządowi uda się to weto obejść.
VRman Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu (edytowane) 43 minuty temu, Camis napisał(a): Przypominam że ona jest z MAGA i to ze strony hardcorowej... A ja przypominam, że ona jest tak na smyczy Fiutina, że dziwne że nie szczeka lub nie czochra się stopą po karku jak zaswędzi. To fakt. A moje domysły się takie: Fiutin się denerwuje, że Trump nie robi wszystkiego i nie tak szybko jak mu się każe. Stąd Musk i MTG, którzy obok Pieskowa czy Miernovlewa wspólnie cisną temat. Stąd pewnie też ten cały "rozłam". Mogą być też inne powody - fiutin sobie kreuje nową grupę ludzi na wypadek, jakby ci powiązani z Trumpem się zbyt skompromitowali i nie mieli szans w następnych wyborach (i prezydenckich i parlamentarnych) Sama MTG była wręcz wielbiona, reklamowana, zachwalana prze Tima Poola, czyli tego co przygarnął miliony ruskich $ za sranie ruską propagandą na całe USA (i nie tylko). On serio się bardzo starał. Nie tylko ją zapraszał, ale mówił takie pierdolety, że bania mała. Według niego ona to wzór cnót wszelakich, polityk jakiego nam potrzeba, a do tego prywatnie porządny człowiek! To odstawiał na długo przed wyborami prezydenckimi. Moim zdaniem połączenie kropek wykonałem poprawnie, choć wiadomo - pewności nigdy nie ma. Edytowane 6 godzin temu przez VRman
TheMr. Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu 43 minuty temu, Camis napisał(a): Teraz to już IMHO za późno. Niestety rządzi nami koalicja nieudaczników. Nie jest za późno, lista musi być ogarnięta bo założę się że nie wszystko musi być transparentne. Jeśli się wyrobią przed wetem to wina będzie po stronie Nawrockiego, mogą ugrać sporo, bo Nawrocki i ekipa nie będą mieli gotowego spinu w razie czego. Myślałem że politykę międzynarodową kreuje rząd a nie prezydent.
Camis Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu 16 minut temu, TheMr. napisał(a): bo założę się że nie wszystko musi być transparentne. A powinno żeby zamknąć mordę pisiorom. https://x.com/wolski_jaros/status/2022317054347403420 Rządzący debile 20 minut temu, TheMr. napisał(a): Nawrocki i ekipa nie będą mieli gotowego spinu w razie czego. Już dawno mają, niemcy były na liście a teraz lista jest specjalnie sfałszowana!!1
Zas Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu 1 godzinę temu, VRman napisał(a): To fakt. A moje domysły się takie: Fiutin się denerwuje, że Trump nie robi wszystkiego i nie tak szybko jak mu się każe. Stąd Musk i MTG, którzy obok Pieskowa czy Miernovlewa wspólnie cisną temat Znaczy się Putin chce utrącić Trumpa do spółki z demokratami, i to tylko oni blokowali publikację plików? I to świadczy.. o czym? Że trump nie jest "agentem Kremla", że jest niewinny? No, jak na moje oko, to chociaż zamieszane są elity z każdej ze stron barykady, to więcej tam jednak repsów, a jeśli to faktycznie ruskie służby zbierały haki i teraz próbują trzymać Trumpa za jaja... to nie ma znaczenia, jak bardzo pier... szurem siedzącym w ruskiej kieszeni jest Marjorie. Godzinę temu, Camis napisał(a): Już dawno mają, niemcy były na liście a teraz lista jest specjalnie sfałszowana!!1 Należałoby ich zapytać, jacy Niemcy, jakie produkty, ale rząd nie umie w PR, a "demokratyczni" dziennikarze w dziennikarstwo. Cud, że dziś Piasecki zgasił jak peta Wiplera, który też zaczął coś tam piszczeć, że emitujemy obligacje na 3,5%, to co to za atrakcja kredyt na 3%. Wystarczyło zapytać, czy to obligacje dwuletnie, czy czterdziestoletnie. No ale 90% wyborców i tak nie zrozumie różnicy...
VRman Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu 5 minut temu, Zas napisał(a): Znaczy się Putin chce utrącić Trumpa do spółki z demokratami, i to tylko oni blokowali publikację plików? I to świadczy.. o czym? Że trump nie jest "agentem Kremla", że jest niewinny? Nie, to jest pokazywanie mu "morda w kubeł i rób co mówię, bo jak nie..." Może Trump się nie bał wystarczająco mocno. Warto spojrzeć na chronologię wydarzeń. Kiedy Trump mówił coś źle o Rosji, kiedy się pojawiły spiny z Muskiem itp. Tak skuteczne służby jak te kremlowskie na pewno też znają zasadę "don't put all your eggs in one basket". W końcu oni chcą utrzymać swoje pacynki, a Trump jest coraz mniej lubiany. Trzeba wypromować swoich przydupasów na przyszłość. Stąd moim zdaniem ten cały "rozłam w MAGA". 8 minut temu, Zas napisał(a): a jeśli to faktycznie ruskie służby zbierały haki i teraz próbują trzymać Trumpa za jaja... to nie ma znaczenia, jak bardzo pier... szurem siedzącym w ruskiej kieszeni jest Marjorie. Nie wiem czy to ruskie slużby są tymi, które go trzymają za jaja w tej konkretnej kwestii. Może być, że wcale nie, ale wystarczająco dużo wiedzą na ten temat. Może mają zupełnie osobną "teczkę" spraw, którymi mogliby Trumpa zatopić. Kij wie. W każdym razie ja się staram nie popełnić błędu niedocenienia siły i skuteczności ruskich służb, bo mówimy o takich, które wstawiły swoją pacynkę na fotel prezia najpotężniejszego państwa na świecie, a jak źle (im dobrze) pójdzie to za chwilę też będą mieli swoich w Niemczech, Austrii, Rumunii, Węgrzech, Słowacji, Czechach, Polsce, Anglii, Francji. Oni tam zachowali poziom KGB. Świat poszedł do przodu a tam ta cała szkoła terroru została. To te kraje, które mają najskuteczniejsze służby i agentury wpływów dziś urastają do największego zagrożenia. Rosja i Chiny. Co do służb, to jeszcze te Izraelskie są być może mocne, ale na ten temat się nie będę wypowiadał bo guzik wiem. Słyszę argumenty obu stron, ale nie mam pojęcia gdzie jest prawda, nie śledzę, nie czytam. Nie interesi mnie to aż tak jak poważniejsze zagrożenia: Rosja, Chiny, Islam.
ptys Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu lewaki w formie https://demagog.org.pl/na-biezaco/tylko-biologiczna-kobieta-moze-zajsc-w-ciaze-o-kontrowersjach-w-pe/
hubio Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu (edytowane) 3 godziny temu, trepek napisał(a): Ja PIERDACZĘ... moja córka ma niecały rok. Jak można się zbliżyć do takiego niewiniątka? To nie ludzie, to zwierzęta. Wobec takich V przykazanie powinno nie obowiązywać. @trepek uciekła ci jedynka z przodu? nie 3-5 letnie tylko 13-15 letnie... Tak - szczególnie 15latki dzisiaj - same niewiniątka... Ja "PIERDACZĘ".... Masz tu przykład takiego niewiniątka: https://www.instagram.com/popular/14yo-bikini/reels/C3FhLLCynDR/ https://www.instagram.com/popular/14yo-bikini/reels/DO1jY_nERbf/ Nawet młodsze na insta Edytowane 2 godziny temu przez hubio
Camis Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 18 minut temu, hubio napisał(a): Nawet młodsze na insta To lepiej uważaj: Cytat Wykorzystywanie seksualne dzieci jest nielegalne Uważamy, że Twoje wyszukiwanie może być związane w wykorzystywaniem seksualnym dzieci. Wykorzystywanie seksualne dzieci lub oglądanie materiałów o charakterze seksualnym przedstawiających dzieci może skutkować karą więzienia i innymi surowymi konsekwencjami osobistymi. Wykorzystywanie dzieci wyrządza im wielką krzywdę. Wyszukiwanie tego typu materiałów i ich oglądanie przyczynia się do zwiększenia wymiaru tej krzywdy. Aby skorzystać z poufnej pomocy i dowiedzieć się, jak zgłosić dowolne materiały jako niestosowne, odwiedź Centrum pomocy. Spoiler
KiloKush Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu (edytowane) Nawet The Telegraph próbuje powiązać Epsteina z Rosją. Wyżej macie zdjęcie byłego premiera Izraela który wchodził do domu Epsteina razem z resztą kobiet które były zamieszane w ściąganie młodych kobiet dla Epsteina. Są też nagrania rozmów Ehuda Baraka z Epsteinem. Edytowane 2 godziny temu przez KiloKush
hubio Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 31 minut temu, Camis napisał(a): To lepiej uważaj: Ukryj zawartość Co ty tam @Camis odwalasz, że ci się takie komunikaty wyświetlają? Ja wyszukałem właśnie poprzez google bo ja nie mam nawet żadnego insta albo fejsbuka zainstalowanych. Wystarczy rzucić kamieniem w necie aby w ciągu 3sek znaleźć takie "niewiniątka"
Zas Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu (edytowane) Cóż za epicki pojedynek - ruskie onuce próbują udowodnić, że za wszystkim stali Żydzi, a Żydzi - że za wszystkim stała Rosja. Nazwiska sprawców nadal nieujawnione. Edytowane 1 godzinę temu przez Zas
KiloKush Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Zas napisał(a): Cóż za epicki pojedynek - ruskie onuce próbują udowodnić, że za wszystkim stali Żydzi, a Żydzi - że za wszystkim stała Rosja. Nazwiska sprawców nadal nieujawnione. Za to nazwiska ofiar wypłynęły... jedno na dokumencie na którym rodzina ofiary prosiła by nie wyjawiać danych...
Camis Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 27 minut temu, hubio napisał(a): Co ty tam @Camis odwalasz, że ci się takie komunikaty wyświetlają? Puknij się w dekiel. Co to w ogóle za porównanie że jakaś 14 wrzuci sama zdjęcie w bikini do pedofila Epsteina który pisał o rocznych albo kilkuletnich dzieciach?. Ręce opadają jak tego bronisz, bez odbioru bo aż zygać mi się chce.
janek25 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Lepiej się podniecać że cos wrzucili dla gawiedzi robiac swoje czystki. Nawet nie wiecie o co tam chodzi i się nie dowiecie 😆
GordonLameman Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 8 minut temu, janek25 napisał(a): Lepiej się podniecać że cos wrzucili dla gawiedzi robiac swoje czystki. Nawet nie wiecie o co tam chodzi i się nie dowiecie 😆 Wuja, golnij sobie i opowiedz nam
hubio Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu (edytowane) 15 minut temu, Camis napisał(a): Puknij się w dekiel. Co to w ogóle za porównanie że jakaś 14 wrzuci sama zdjęcie w bikini do pedofila Epsteina który pisał o rocznych albo kilkuletnich dzieciach?. Ręce opadają jak tego bronisz, bez odbioru bo aż zygać mi się chce. Nie porównywałem tego o czym pisał bo nawet nie wiem co tam pisał. Porównywałem do tego jakie dziewczyny sprowadzał dla elit. Po za tym kompletnie nie odniosłeś się do kwestii tego komunikatu o którym pisałeś. Jak nie ma odpowiedzi to atak? Tak też można... Kolejny raz nie potrafisz normalnie dyskutować. Kolejny raz zwykłą dyskusję przemieniasz w ataki pełne nienawiści tak samo jak za samo rozważanie o moim głosie na konfę przez pół roku pisałeś o mnie, że jakoś ich popieram. A teraz "bronię" Epsteina... Edytowane 1 godzinę temu przez hubio
GordonLameman Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 1 minutę temu, janek25 napisał(a): Ty się zapytaj AI i nam powiedz A skąd AI miałoby wiedzieć skoro to tylko ty wiesz jak się schlejesz?
janek25 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu (edytowane) No z kolegów to tylko jego masz wujek 😆 8 minut temu, hubio napisał(a): Nie porównywałem tego o czym pisał bo nawet nie wiem co tam pisał. Porównywałem do tego jakie dziewczyny sprowadzał dla elit. Po za tym kompletnie nie odniosłeś się do kwestii tego komunikatu o którym pisałeś. Jak nie ma odpowiedzi to atak? Tak też można... Kolejny raz nie potrafisz normalnie dyskutować. Kolejny raz zwykłą dyskusję przemieniasz w ataki pełne nienawiści tak samo jak za samo rozważanie o moim głosie na konfę przez pół roku pisałeś o mnie, że jakoś ich popieram. A teraz "bronię" Epsteina... To nie ma znaczenia. Każdy kto pracował na urzędzie wie że to czystki Edytowane 1 godzinę temu przez janek25
Camis Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Zaraz coś się chyba popsuło w matrixie, Czarnecki broni SAFE, tego się nie spodziewałem
LeBomB Opublikowano 47 minut temu Opublikowano 47 minut temu 4 godziny temu, Camis napisał(a): A powinno żeby zamknąć mordę pisiorom. No tak, dajmy publicznie na tacy wszystko co jako kraj zamierzamy kupić w ramach dozbrajania... Pewne rzeczy zawsze były tajne i dla bezpieczeństwa takimi powinny pozostać. Powinno się po prostu prezydentowi jako zwierzchnikowi sił zbrojnych udostępnić taką listę, powiedzieć publicznie, że prezydent taką listę dostał i się z nią może zapoznać, ale w ramach klauzul tajności nie może ujawniać szczegółów.
Rekomendowane odpowiedzi