Takie pytanie.
KTL
Malowanie kataforetyczne...ktoś może korzystał z takich usług i może polecić firmę gdzie to można wykonać jako zlecenie jednostkowe?
Mam wybitnie skomplikowane elementy projektu custom PC CLC wykonane na CNC z aluminium PA4
gdzie typowe lakierowanie proszkowe może zakończyć się zbyt grubą warstwą lakieru dochodzącą do 200 mikronów
(proste elementy są w stanie polakierować do 100 mikronów jak określili się w lakierni)
Kataforetycznie według info w necie jestem w stanie to ogarnąć z równą warstwą do 40 mikronów co mi wybitnie pasuje
ale namierzenie firmy która podejmie się usługi dla 40 elementów to priorytet.
Jakość lakierowania KTL w przypadku elementów o skomplikowanej budowie jak najbardziej mi odpowiada
i lepszej opcji nie widzę ale...firmy że tak powiem nie pałają entuzjazmem do zleceń
w których wolumen nie jest stricte przemysłowy.
Wydajność wydajnością ale już nie snuj teorii że "stabilność" pamięci zniszczyła wersja windowsa nie przesadzajmy
Ja to do tej pory tak czasami się zastanawiam co ci w hardware unboxed zrobili że na 24h2 jeszcze wersji insider wychodziła im tak kosmiczna przewaga, bo to chyba nigdy sensownego wytłumaczenia nie ujrzało
Widziałem jakie samoloty lądują na tym lotnisku. To jest szok, że tak mało jest katastrof lotniczych. Niektóre samoloty wyglądają jak śmietniki, szczególnie te afrykańskich linii lotniczych.
Wiadomo czemu Płażyński młody został odrzucony? Pamiętam że było dosyć głośno o nim, jako kandydacie PIS na prezydenta RP. A w ostatnich 1-3 miesiącach już ani słowa, choćby o potencjalnych możliwościach startu Płażyńskiego.
Ciekawe czemu Kaczyński, tak szybko go odrzucił ???
W każdej wiadomości masz <spoiler> pusty - przynajmniej mi się wyświetla pusty. W jakim celu? Pytam poważnie
Rekomendowane odpowiedzi