Polityka w Polsce i na Świecie - wątek ogólny
-
Ostatnio przeglądający 4 użytkowników
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez ODIN85 · Opublikowano
A nie o to chodzi w płytach że jak ograsz to opychasz? Wątku Rtx 40xx nie śledziłeś? -
Jak ja dałem radę to każdy da. Nie jestem dobry w tego typu grach -
Masz 2tyg na testy. Możesz stracić tylko czas -
Przez _forfun_ · Opublikowano
Ale Ty dalej chyba nie rozumiesz o czym ja napisałem(powtarzam drugi raz), a napisałem o tym, dlaczego Demokraci i dlaczego nie Republikanie z POLSKIEJ perspektywy. Dociera to do Ciebie? Piszesz nie na temat i czego oczekujesz :D? Tematem tej kampanii w USA nie była Europa Wschodnia i NATO, ani wydawanie drobnych na Ukrainę, a sprawy wewnętrzne, czyli drożyzna, przestępczość i nielegalna imigracja. To Cię oświecę, bo o polityce nie masz zielonego pojęcia(kwestię wpisów w internecie lub wypowiedzi to omówili najlepsi specjaliści od polityki międzynarodowej w Polsce). Nie ma to zupełnie żadnego znaczenia, tzn. to co mówił Tusk, to co mówił Trump, bo na końcu są wspólne interesy. Nikt do tak małych rzeczy nie przykłada wagi. Najlepszym dowodem jest Morawiecki, który będą prominentnym politykiem PiSu nazwał Clinton i Trumpa - Dżumą i Cholerą(przed wyborami w 2016 roku w największej stacji w Polsce, gdzie poniosło się to po świecie). Co przecież wygadywali PiSowcy nt. Bidena, Demokratów. Co robili w czasie tamtych wyborów, tzn. przedstawiciele polskiego rządu popierali Trumpa, kiedy z perspektywy polskiej(to jest nasza racja stanu) mieć dobre kontakty z Republikanami i Demokratami. Gdzie Ty byłeś przez ostatnie lata? Pomijam, że Polska była chyba jednym z ostatnich państw, które pogratulowało Bidenowi, bo te biedulki z PiSu nie mogły się odnaleźć przy przegranej Trumpa. Na szczęście w USA nikt nie jest tak małostkowy, jak Kaczyński i inne durnie, i biznesy kwitły. -
Przez smolus7 · Opublikowano
Faktycznie boks wagi ciężkiej czyli najchętniej oglądanej, określanej największymi walkami, troszeczkę odżył. Szmatogłowi pobudowali kilka miast z wysokimi budynkami. Stwierdzili, że są na poziomie zachodu i zażądali światowego sportu u siebie za petroDolary, mistrzostwa świata w piłce nożnej w Katarze, teraz imprezy sportów walki. Tyle dobrego, że doprowadzili do unifikacji pasów wagi ciężkiej. Na co nikt by się nie zdecydował tym bardziej nie wyłożył tyle siana. Fury dostał ostrzeżenie od mistrza UFC Ngannou w ich walce bokserskiej, leżał na dekach, wygrał na punkty dzięki doświadczeniu w boksie. Usyka też nie docenił i słabo się przgotował, myślał że wygra swoim starym stylem, punktując prostymi po czym klinczując i uwieszając się na przeciwniku. Ale usyk był na to dobrze przygotowany i zrywał klincze, nie pozwalając się uwieszać na sobie 135 kilogramowemu tłuściochowi. Zobaczymy jak się przygotują, dobra walka będzie pewna, a jak wygra cygan, to trylogia gwarantowana. Co to boksu to jak można pytać czy żyje?! Dopiero co Julia Szeremeta wywalczyła srebro na Igrzyskach Olimpijskich, gdyby nie finał z typem to było by złoto!
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi