Akurat kolory turbo przesycone to bardzo lubię, na VA miałem +15 w ustawieniach monitora i +6% w panelu NV.
Ale może to być tak jak mówisz, teraz mam w dzień jakieś 80 nitów i jest idealnie. Także widzę że teoretycznie niższa jasność s SDR nie będzie przeszkadzać, bo teraz dużo niższe wartości są dla mnie wystarczające (około polowy poprzednich).
Ja tylko przypominam, że YT kiedyś był tylko raz w tygodniu. Ludzie zamiast tego czytali książki. Fajnie się czasem ogląda stare wywiady jak się jakiś dzieciak wypowiada to się ma wrażenie, że gada prawie jak poeta.
Znam dorosłych fanów tego gościa, ale jednak zdecydowana większość to dzieciaki.
Nie nie byloby super nagrac takie audio. Konsola dziala cicho, nie slysze jej z kanpay i wsio. A ty chcesz robic dochodzenie i nagrania jak sie glupi wentylator kreci w konsoli i slychac jego szum Daj sobie spokoj Ja doskonale wiem co slysze i nie potrzebuje forumowych expertow do oceny tego co slysze. Jest wporzadku wiec nie widze potrzeby zglebiania tego tematu.
Faktycznie gdyby bylo cos niepokojacego i przeszkadzaloby cos na tyle, zeby zglebiac forum to owszem mozna te nagrywki uzasadnic, a tak to nie zawracaj Pan gitary pierdolami
Szmelc, kroemu rozladowuja sie bateria bedac wylaczonym i ktoremu trzeba w konsoli wylaczac HDR do wieu gier bo to cos go nie oblsuguje i ma problem z wyswietlaniem Juz robilem rozeznanie i ten dodatek nie ma racji bytu w obecnej formie. Nawet aplikacji YT nie zainstalujesz do ogladania filmu na kiblu
Rekomendowane odpowiedzi