Ja tylko męczyłem się z Olgierdem. To było dla mnie zaskoczenie jak wzrósł poziom po podstawce, ja nawet nie wiem czy tam blokować nie musiałem, co w ogóle się nie zdarzało w podstawce.
I jak porównanie do Kugi?
QQ chyba wygodniejszy i lepiej wykonany.
Mój kolega dwa lata temu brał i bardzo zadowolony. Ja też sprawdzałem, że faktycznie QQ jest dobrze wykonanym autem w środku.
Wręcz przeciwnie.
To świadczy o przytomności umysły tych, którzy na takie poglądy nie głosują. Nie bez powodu z Korwina się wyrasta. To element samorozwoju. Smutne jest, gdy ktoś nie wyrośnie
Czy jego poglądem jest to, że Hitler jest lepszy od wszystkiego co mamy dziś? Czy też jego poglądem jest to, że pewne rzeczy można zrobić lepiej?
Bo jeśli to pierwsze - to pełna zgoda. Źle go oceniłem.
Jeśli to drugie - to oceniłem go dobrze. Jest idiotą, który nie potrafi opowiedzieć o swojej idei/poglądzie bez wrzucania kretyńskich porównań dla socjopatów.
Napisałeś za co go szanujesz - za to, że nie potrafi choćby zbliżyć się do realizacji ogłaszanych przez siebie celów.
No chyba, że rzeczywisty cel to wygodne życie na koszt państwa i idiotów wpłacających mu pieniądze
Rekomendowane odpowiedzi