Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Po co mam zmieniac znajomych? Nikt z nich nie popiera juz Korwina i nie popiera konforuskich. A ze wczesniej tak glosowali dla beki z dziada Korwina...

Edit dla niekumatego plebsu.

Edytowane przez ryba
Opublikowano (edytowane)

Na takich prawdziwych zmień nie na takich urojonych :)

1 minutę temu, ryba napisał(a):

A ze wczesniej tak glosowali dla beki z dziada...

Którego? Dziada Tuska czy dziada Kaczyńskiego?

image.png.1322a092f5c3dc57bf32df4aa184dc41.png

Edytowane przez Michaelred
Opublikowano (edytowane)
15 godzin temu, Umpero napisał(a):

Oj. Zapomniałem przełączyć klawiaturę na polski :hahaha:

To z kolegami porozumiewasz po ruski? xD

3 godziny temu, LeBomB napisał(a):

Nie no, była mowa, że namierzony został za granicą, ponoć na terenie jednego z krajów UE. Ponoć w Hiszpanii.

Dalej twierdzę, że Romanowski ukrywa się na Węgrzech u koleżków sympatyzujących się z Orbanem, którzy są sojusznikami PiS-u, choć nie brakuje głosów, że jak nie Węgry, to może Niemcy lub przytoczona przez Ciebie Hiszpania.

2 godziny temu, Radziuwilk napisał(a):

Tylko ze Polska to tak naprawde wschod i zachod. Pogladowo 2 swiaty. Takie 2 kraje w jednym.

Polska A i Polska B. Jedna Polska podążająca za Zachodem, a druga Polska jest wręcz PiS-owska, gdzie Kaczyński, Kler, TV Republika oraz toksyczna nienawiść do Tuska jest na pierwszym miejscu :E.

Edytowane przez Spl97
Opublikowano
3 godziny temu, indexinfio napisał(a):

Zastanawia mnie sytuacja z Izerą. Mogłoby się wydawać, że to nie problem rozpocząć produkcję samochodu elektrycznego. Chińczycy dają całą platformę i budują fabrykę, a my z kwestii technicznych zajmujemy się dostosowaniem do naszych oczekiwań nadwozia. Z czasem sami zaczynamy projektować coraz więcej elementów takiego samochodu. Jednakże ani jeden, ani drugi rząd sobie nie poradził.

Bo rząd nie jest od produkowania musztardy. Produkcja nowoczesnych samochodów jest bardzo trudna, chińczycy platformy nie dają tylko sprzedają prawo do wykorzystania, chińczycy nie budują fabryki - my ją budujemy za pieniądze podatników chińczykom, to właśnie auta pod marką Geely stanowiły by większość produkcji, Izera była by tylko dodatkiem w której sukcesie chińczycy nie mają żadnego interesu. Izera upada, Geely dostaje za darmo fabrykę. A upadła by na pewno, Chiny dopłacają nawet 35 tys. dolarów do jednego auta elektrycznego, zachodnie koncerny notują albo straty albo spadek zysków o grube miliardy żeby pokryć produkcję elektryków bo praktycznie każda firma na świecie na produkcji takich aut traci duże pieniądze. Do tego rynek EV w Europie nie zdążył się rozgrzać a już leci na łeb na szyję więc Izera - nowa marka bez zaplecza nie miała by na nim najmniejszych szans - musielibyśmy (my podatnicy) dopłacać do niej miliardy jak nie dziesiątki miliardów zł rocznie. Jeśli Izera by w ogóle powstała bo zdaje się że poza wizualizacją dla mediów i jeżdżącym prototypem na pokaz (wyłącznie na pokaz, on nie miał mieć nic wspólnego z autem seryjnym) Izera to była pusta wydmuszka.

Opublikowano

Coś tam słyszałem, że koncerny zachodnie mają połączyć się w super koncern samochodowy, aby konkurować z Chinami. W sumie muszą coś zrobić by przetrwać bo dotować tego w nieskończoność się nie da. Przyszły czasy że zachodnie koncerny samochodowe muszą się wsiąść  do roboty a nie tylko spijać nektar jak przez dekady. Innowacyjność jest po stronie zachodu.

Wieczorek podał się do dymisji, no i git

Opublikowano

Jemu grozi za to co narobił łącznie nawet 25 lat w pasiaku.

Więc nie można powiedzieć, że nie popełnił wielkiego przestępstwa. Ponadto Romanowski to tylko wierzchołek góry lodowej.

• Upvote 4
Opublikowano (edytowane)

Ledwo ruskie doszły do władzy na Słowacji i już udupiają obywateli.

image.png.640465229aa723fb4b4b053806555141.png

Najlepsze, że muszę klientom ręcznie stawki VAT zmieniać, bo Allegro samo z siebie tego nie zamierza robić xD

Edytowane przez Kamiyanx
Opublikowano
4 godziny temu, Michaelred napisał(a):

Jesteś w sporym błędzie.

Wręcz przeciwnie.

Nikt z podobnymi poglądami nie miał wyższego wyniku w EU niż Korwin.

To świadczy o przytomności umysły tych, którzy na takie poglądy nie głosują. Nie bez powodu z Korwina się wyrasta. To element samorozwoju. Smutne jest, gdy ktoś nie wyrośnie :)

Ja wiem, że niektórzy za normę uważają to, że polityk jest prostytutką, która powie wszystko, będzie włazić w tyłek wyborcom żeby złapać kilka % poparcia więcej, ale Korwin taki nie jest. Korwin politykiem jest przy okazji. To już naprawdę minęło sporo czasu żeby takie oczywiste sprawy zauważyć.

Czy jego poglądem jest to, że Hitler jest lepszy od wszystkiego co mamy dziś? Czy też jego poglądem jest to, że pewne rzeczy można zrobić lepiej?

Bo jeśli to pierwsze - to pełna zgoda. Źle go oceniłem.

Jeśli to drugie - to oceniłem go dobrze. Jest idiotą, który nie potrafi opowiedzieć o swojej idei/poglądzie bez wrzucania kretyńskich porównań dla socjopatów.

Poza tym ja napisałem konkretnie za co go szanuje wiec nie wiem do kogo ten post.
P.S Hitler chciał żeby polskim dzieciom było dobrze i były wtedy niższe podatki:E

Napisałeś za co go szanujesz - za to, że nie potrafi choćby zbliżyć się do realizacji ogłaszanych przez siebie celów. 

No chyba, że rzeczywisty cel to wygodne życie na koszt państwa i idiotów wpłacających mu pieniądze ;)

Opublikowano (edytowane)
29 minut temu, Camis napisał(a):

My chcemy tylko rozliczyć PIS!!

Kto ci takich głupot nagadał. Twitterowe trolownie? Rozliczanie PIS tak, ale mamy ważniejsze problemy których to już KO rozwiązywać nie che. Ważne dla nich jest to, że wojenka PIS PO może trwać. 
BTW Płaczkowi Hołowni też się to za bardzo nie podoba :)

30 minut temu, GordonLameman napisał(a):

To świadczy o przytomności umysły tych, którzy na takie poglądy nie głosują. Nie bez powodu z Korwina się wyrasta. To element samorozwoju. Smutne jest, gdy ktoś nie wyrośnie :)

Czyli jednak Korwin jest skuteczny jak na swoją niszę, ale jak zwykle zmieniasz temat żeby móc dorzucić coś negatywnego :) Boring 

Czy jego poglądem jest to, że Hitler jest lepszy od wszystkiego co mamy dziś? Czy też jego poglądem jest to, że pewne rzeczy można zrobić lepiej?

Bo jeśli to pierwsze - to pełna zgoda. Źle go oceniłem.

Jeśli to drugie - to oceniłem go dobrze. Jest idiotą, który nie potrafi opowiedzieć o swojej idei/poglądzie bez wrzucania kretyńskich porównań dla socjopatów.

Znowu jakieś bajdurzenie. Jego poglądem jest miedzy innymi to, że nawet za Hitlera pewne rzeczy były lepsze niż są teraz. Zdecydowanie potrafi i zdecydowanie nie jest idiotą tylko zapewne skupiasz się na tych najbardziej kontrowersyjnych wpisach igonrując inne. Zakładasz, ze jak ktoś robi kontrowersyjne wpisy to jest idiotą, a jak komuś sociale prowadza firmy marketingowe gdzie jest słodkie pierdzenie to pewnie mega inteligent :ECzyli klasycznie okopujesz się na swoim stanowisku.

Napisałeś za co go szanujesz - za to, że nie potrafi choćby zbliżyć się do realizacji ogłaszanych przez siebie celów. 

Ja tak nie napisałem. To tylko twoje kolejne kłamstwo. Przestań notorycznie kłamać i inputować innym coś czego nie napisali. 

image.thumb.png.86bf8e11c3517714f090ae0721450ed1.png

Edytowane przez Michaelred
Opublikowano (edytowane)

Wszystko coraz droższe sytuacja coraz gorsza ale na odbudowę Ukrainy pieniądze zawsze się znajdą 

P.s najważniejszy człowiek w państwie Polskim leci do kraju ogarniętego wojna i mówi o kamienicy która jest obok miejsca gdzie przemawia i została zniszczona przez rosyjskie rakiety , to jest ta wojna czy teatr wojenny ? Przecież on w każdej chwili może zginąć a jest premierem Polskim? Czy jednak to cyrk i około 80% terenu Ukrainy nie jest objęte działaniami wojennymi ?

Edytowane przez voltq
Opublikowano (edytowane)
18 minut temu, Michaelred napisał(a):

Kto ci takich głupot nagadał. Twitterowe trolownie? Rozliczanie PIS tak, ale mamy ważniejsze problemy których to już KO rozwiązywać nie che. Ważne dla nich jest to, że wojenka PIS PO może trwać. 
BTW Płaczkowi Hołowni też się to za bardzo nie podoba :)

To nie są głupoty, a rzeczywisty stan rzeczy w tej Konfie. Może w końcu skumaj o co chodzi w tej idei rozliczeń PiS przez Tuska i ekipę. Chodzi nie tylko o to, żeby Kaczyński i cała ferajna odpowiedziała za 8 lat swoich rządów, gdzie przez ten czas narobili tyle syfu, że potrzeba lat na to, żeby ponownie te klocki w odpowiednie miejsca poukładać jak w zdrowym pod względem prawnym kraju, ale też o to, żeby ta poprzednia ekipa do władzy nie wróciła.

Ważniejsze problemy do rozwiązania? Oczywiście, że są, tylko Konfa chce to rozwiązać takimi bublami prawnymi, że w takich postaciach przez każdego oprócz waszego kółka wzajemnej adoracji jest absolutnie nie do przyjęcia. Tak to było właśnie z konfiarskim projektem dot. kwoty wolnej od podatku 60 000 zł.

Edytowane przez Spl97
Opublikowano (edytowane)

Tu jest doskonały przykład jak ten rok bardzo zmienił u polityka Konfy. Rok temu jechał po PiS-ie, gdy teraz przestał krytykować PiS :E.

Edytowane przez Spl97
Opublikowano (edytowane)
35 minut temu, voltq napisał(a):

Wszystko coraz droższe sytuacja coraz gorsza ale na odbudowę Ukrainy pieniądze zawsze się znajdą 

P.s najważniejszy człowiek w państwie Polskim leci do kraju ogarniętego wojna i mówi o kamienicy która jest obok miejsca gdzie przemawia i została zniszczona przez rosyjskie rakiety , to jest ta wojna czy teatr wojenny

No polecial nie on pierwszy nie ostatni. Wiesz takie wizyty sa zabezpieczone i niebo jest monitorowane. Wszytskie sluzby postawione na nogi. Patrioty wycelowane, AWACSY wyczulone. Ryzyko tam jest takie samo jak np. podczas wizyty w Bialymstoku. Wiec nie martw sie.

Odbudowa Ukrainy moze byc dla Polski gigantycznym rynkiem. Czy to blad walczyc o ten rynek?

Nie, lepiej nic nie robic niech Niemcy tam wejda i pozniej jechac Tuska, ze na to pozwalil nic nie robiac.

@voltq w kazdym twoim poscie widac ten zal do Ukrainy. Tobie potrzeba konkretnego przytulasa :przytula:. Wykup ze 2 sesje terapeutyczne on line.

Edytowane przez Radziuwilk
  • Confused 1
  • Upvote 1