Macie moje komentarze po zejściu w 7 krąg oburzenia, gdy zacząłem oglądać całość walk w sekwencjach Leona, po niezadowoleniu z krótkich fragmentów, które przebiły się do mnie.
Bym coś powiedział, ale obiecałem ograniczyć narzekanie na parę tygodni.
Tych pierwszych nie było nigdzie, a to drugie nie jest żadną teorią spiskową. Błędy się zdarzają. I to nawet najlepszym.
Napisałem to jako najmniej "dziwny" powód z tych, które mogły potencjalnie zaistnieć. Przecież jakbym napisał, że to wina Nvidii czy wina developera, to dopiero byłby pojazd o teoriach spiskowych
DIGITAL FOUNDRY
A co do DF to u nich co miesiąc jest "Game changer". Szczególnie jeśli chodzi o AI, a przed AI to samo było z PT.
Jedyny game changer, o jakim chętnie usłyszę to info, że z DF odszedł Łysy Ridż i że nowe kierownictwo zmienia o 180° podejście do prowadzenia tego biznesu. Efektem byłby drastyczny spadek "game changerów" w ich filmikach
RT było największą rewolucją w grach w historii.
Potem PT było największą rewolucja w grach w historii.
Potem AI jest/będzie największą rewolucją w historii.
A teraz byle nowa wersja upscallera to game changer
@tomcug
Z łaskich swojej weź sprawdź czy Blackwell i ADA korzysta w tej grze z tego samego presetu DLSS
Ewentualnie pobaw się presetami mam wrażenie, że tutaj jest jakiś bambol.
Ich Mad max był świetny mimo samej prostoty i liczę że tu też będzie git. Nie oczekuje kandydata do gry roku a na brak broni przymkne oko jak reszta będzie się bronić chociaz nie ukrywam że to jest lekka beka. Może być większa jak spróbują np. to wyjaśnić fabularnie
Rekomendowane odpowiedzi