Polityka w Polsce i na Świecie - wątek ogólny
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez floppy · Opublikowano
Witam, Jakiś czas mam Powercolor Radeon RX 9070 XT Hellhound na pamięciach Hynix, problem polegam na tym, że Hot Spot w bardzo szybkim czasie przebija 90st.C przy krzywej wentylatora rzędu 2300RPM ! , pisałem w tej sprawie dwa razy do Powercolor, dostałem informację, że karta pracuje w bezpiecznych warunkach i tyle.. sprawę wziąłem w swoje ręce, wymieniłem jeszcze raz PTM 7950 i efekt ? jest tak samo... w czym może być problem ? za grube termopady zastosował producent ? wiem, poświęciłem gwarancje, zrobiłem duży błąd przyznaję się.. myślę, żeby jeszcze raz rozebrać kartę i wymienić także termopady + jeszcze raz aplikacja PTM.. powiedzcie proszę, jakiej grubości termopady zastosować na pamięci VRAM i sekcje VRM i jakie najlepiej ? dodam, że kolega ma taką samą kartę ale zablokowana na 1500 RPM i jego hot spot wynosi maks 79st.C ! , z góry dzięki.. -
Przez vladislavkovalevskij · Opublikowano
Super, że udało się rozwiązać problem 🙂 Dobrze, że instalator szybko zareagował i wymienił bank energii. Najważniejsze, że od tamtej pory wszystko działa bez zarzutu. -
Przez SuLac0 · Opublikowano
"jastrzab na czele jastrzebi ..." tak mi sie przypomnialo -
Przez Send1N · Opublikowano
No wiem reakcja bedzie tylko pomiar tej wartości low w większości przypadków jest bzdurą można to porównać do odczytu napięć zasilacza jakimś softem pod windowsem vs pomiarów multimetrem -
Przez Guli · Opublikowano
właśnie trochę się boję tego, bo javelin (kozak nazwa) na anty cheata btw. w bf6 podobno jest bardzo czuły, napiszę do EA czy za to będzie ban , może odpiszą
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi