Godlike 880 Opublikowano 23 Kwietnia Opublikowano 23 Kwietnia 6 godzin temu, Dimazz napisał(a): Zapomniałeś dodać że poprzedni rząd zrobił takie luki w programie że był to w większości przypadków jeden wielki wałek i nabijanie kieszeni firmom pośredniczącym bo brały nierzadko 50% za pośrednictwo między beneficjentem a funduszem i wykonawcami prac. Niektórzy prezesi, dyrektorzy, osoby zarządzające wstawiały swoje miesięczne zarobki do internetów. 1-2 miliony rocznie i ponad 100k zł miesięcznie. realnie ocieplenie domu styropianem to koszt 180-190m2 a firmy wpisywały 500zł m2. Drzwi o wartości 3k zł wpisywały za 10k zł. Byle maksymalnie wykorzystać dotacje beneficjenta i jak najmniej zrobić. No fakt ten aspekt ponoć zmienili, żeby ukrócić takie praktyki i w sumie dobrze, ale co z tego jak dla mnie jako beneficjenta skorzystanie z tego programu = zaoranie się kolejnym kredytem tylko po to aby mi zwrócili 40% bo wg nich jestem w najwyższym III progu a i tak mnie nie stać na taki luksus jakim jest docieplenie domu.
Camis 5 886 Opublikowano 23 Kwietnia Opublikowano 23 Kwietnia Dawaj Trzasku udawaj dalej prawaka. Cytat Symulacja łódzkiego. To województwo zwykle jest dość zbliżone do ogólnopolskiej sredniej. Wygląda to źle. https://www.skyscrapercity.com/threads/polityka-wybory-wygrywa-się-w-końskich.2410635/post-192972721 2
hubio 1 174 Opublikowano 23 Kwietnia Opublikowano 23 Kwietnia Tak patrząc z boku to dla mnie Nawrocki to nawet nie 1/2 charyzmy i polotu Dudy z 2015... Nie mam pojęcia jak tego faceta można polubić... Ma strasznie sztuczną mimikę twarzy. Tak wygląda jakby miał wywalone czy wygra czy nie Dobrze, że Mentzen poleciał bo moim zdaniem stanowiłby dla Trzaska większe wyzwanie... No, ale jeszcze długi miesiąc kampanii więc i Trzasku może coś odwalić i polecieć w sondażach. I uwaga techniczna: @Camis skoro jest temat o wyborach prezydenckich to może tam pisz o wyborach, a tu o wszystkim innym niż wybory
michaelius33 354 Opublikowano 23 Kwietnia Opublikowano 23 Kwietnia 4 minuty temu, hubio napisał(a): Tak patrząc z boku to dla mnie Nawrocki to nawet nie 1/2 charyzmy i polotu Dudy z 2015... Nie mam pojęcia jak tego faceta można polubić... Ma strasznie sztuczną mimikę twarzy. Tak wygląda jakby miał wywalone czy wygra czy nie Dobrze, że Mentzen poleciał bo moim zdaniem stanowiłby dla Trzaska większe wyzwanie... No, ale jeszcze długi miesiąc kampanii więc i Trzasku może coś odwalić i polecieć w sondażach. I uwaga techniczna: @Camis skoro jest temat o wyborach prezydenckich to może tam pisz o wyborach, a tu o wszystkim innym niż wybory Trzaskowski też Komorowskim nie jest. Wystarczyło, że się odezwał w odrobinę niekontrolowanych warunkach i już mu leci Zresztą wystarczy popatrzeć na życiorys jedyna realna praca w życiu to nauczyciel języka angielskiego/tłumacz przez 3 lata https://pl.wikipedia.org/wiki/Rafał_Trzaskowski
hubio 1 174 Opublikowano 23 Kwietnia Opublikowano 23 Kwietnia 3 minuty temu, michaelius33 napisał(a): Trzaskowski też Komorowskim nie jest. Na całe szczęście... Dla mnie Komorowski to zero charyzmy... Niemal ikona "ciepłej wody w kranie"... Mimo, że na niego głosowałem bo byłem wtedy mocno za PO to wcale nie uważam tej prezydentury za jakąś wybitną.
voltq 1 372 Opublikowano 23 Kwietnia Opublikowano 23 Kwietnia PIS partia która sprowadziła najwięcej IMIGRANTÓW w historii Polski po 1989 ROKU jest uważana za partie antyimigrancka clownworld 1
TheMr. 2 602 Opublikowano 23 Kwietnia Opublikowano 23 Kwietnia 3 godziny temu, Camis napisał(a): No to się nieźle przejadą A o ile % przejedzie się Memcen? Bo w te 16% ciężko uwierzyć. Konfa ma niesamowitą różnicę między faktycznym wynikiem a takimi ankietami. W tych wyborach wyniki będą robiły wrażenie te pozytywne i negatywne, bo kandydatów jest sporo, i taki Stanowski odbierze ważne głosy obu stronom którzy pójdą głosować “for memes”. Chociaż potencjał “for memes” zawsze miał Korwin, i cała prawa niepoważna strona polityczna więc tych głosów Stanowski będzie miał więcej. Co do II tury to Trzask mimo wszystko nadal ma delikatną przewagę, ale jego szanse maleją z każdym dniem. 1
Asag 284 Opublikowano 23 Kwietnia Opublikowano 23 Kwietnia 9 godzin temu, huudyy napisał(a): Przypomnij sobie co mieliśmy obchodzić 26 kwietnia. Ten kretyn z kryształowego pałacu zrobił to wyłącznie po to, żeby zrobić obecnemu rządowi pod górę. ŻENADA. Czyli dokładnie to samo co robiło KO przez cała kadencję PISu?
GordonLameman 8 434 Opublikowano 23 Kwietnia Opublikowano 23 Kwietnia 21 minut temu, Asag napisał(a): Czyli dokładnie to samo co robiło KO przez cała kadencję PISu? Mieli prezydenta? Mieli większość w głosowaniach? nie mieli. 1
voltq 1 372 Opublikowano 23 Kwietnia Opublikowano 23 Kwietnia (edytowane) 8 godzin temu, Dimazz napisał(a): Najpierw Romanowski, teraz Matecki. Rafauowi poparcie cały czas leci zaraz będzie na zapałki między nim a Nawrockim gdzie Rafau sam niszczy swoje poparcie. Koalicja nieudaczników Nie obrażaj @LeBomB @TheMr. @Spl97 @Badalamann @Badalamann @Badalaman którzy są zakochani w aktualnej koalicji i wielbią Donalda Tuska Po KO przyjdzie PiS i będzie jeszcze gorzej , dzień świstaka Edytowane 23 Kwietnia przez voltq
crush 3 575 Opublikowano 23 Kwietnia Opublikowano 23 Kwietnia Dlaczego Ty zawsze @Badalamann wklejasz po 2-3 razy?
TheMr. 2 602 Opublikowano 23 Kwietnia Opublikowano 23 Kwietnia @voltq Usuń w końcu te konto bo aż szkoda przestrzeni. 1 1 1
voltq 1 372 Opublikowano 23 Kwietnia Opublikowano 23 Kwietnia 4 minuty temu, crush napisał(a): Dlaczego Ty zawsze @Badalamann wklejasz po 2-3 razy? bo ma dwa konta co jest z tego co pamiętam niezgodne z regulaminem forum @Badalaman @Badalamann
Asag 284 Opublikowano 23 Kwietnia Opublikowano 23 Kwietnia 46 minut temu, GordonLameman napisał(a): Mieli prezydenta? Mieli większość w głosowaniach? nie mieli. Czyli jak nie mieli to już nie żenada? Nie bez powodu mówiono że jakby PiS zakazał skakania z dachu to KO by nie było bo wszyscy by skoczyli 2
crush 3 575 Opublikowano 23 Kwietnia Opublikowano 23 Kwietnia 11 godzin temu, huudyy napisał(a): Przypomnij sobie co mieliśmy obchodzić 26 kwietnia. Ten kretyn z kryształowego pałacu zrobił to wyłącznie po to, żeby zrobić obecnemu rządowi pod górę. ŻENADA. Błagam. Ten kretyn po prostu chce zapunktować u katoli. Okrutna kłoda pod nogi - przesunięcie jednego z dziesiątek obchodów państwowych w tym kraju. Bez jaj. 1
GordonLameman 8 434 Opublikowano 23 Kwietnia Opublikowano 23 Kwietnia 5 minut temu, Asag napisał(a): Czyli jak nie mieli to już nie żenada? Nie bez powodu mówiono że jakby PiS zakazał skakania z dachu to KO by nie było bo wszyscy by skoczyli A sprawdzałeś kiedyś ile głosowań mieli „wspólnych”, czy tylko sobie nagłówki czytasz i nie masz żadnej głębszej wiedzy w temacie? I jak myślisz, skąd wiem, że to drugie?
Suchy211 1 256 Opublikowano 23 Kwietnia Opublikowano 23 Kwietnia Widzę, że pisiorom jednak ujdzie na sucho całe te złodziejstwo i upodabnianie nas do systemów totalitarnych. W sumie to nawet nie wiem czemu jestem zdziwiony. 1 1
crush 3 575 Opublikowano 23 Kwietnia Opublikowano 23 Kwietnia 2 minuty temu, Suchy211 napisał(a): Widzę, że pisiorom jednak ujdzie na sucho całe te złodziejstwo i upodabnianie nas do systemów totalitarnych. W sumie to nawet nie wiem czemu jestem zdziwiony. A co Ci pisałem jeszcze na PCL? 1
Suchy211 1 256 Opublikowano 23 Kwietnia Opublikowano 23 Kwietnia Godzinę temu, voltq napisał(a): bo ma dwa konta co jest z tego co pamiętam niezgodne z regulaminem forum @Badalaman @Badalamann Ale daj spokój. Oba konta są jego, ale to przez 2n powstało z powodu braku możliwości reaktywacji starszego konta przy migracji z pcl. 1
voltq 1 372 Opublikowano 23 Kwietnia Opublikowano 23 Kwietnia 52 minuty temu, Suchy211 napisał(a): Widzę, że pisiorom jednak ujdzie na sucho całe te złodziejstwo i upodabnianie nas do systemów totalitarnych. W sumie to nawet nie wiem czemu jestem zdziwiony. Ponieważ w Polsce wyrobiły się dwie strony i żadna z nich nie rozumie że jedna jest awersem a druga rewersem, zamiast dać chociaż jedną szansę komuś innemu to cały czas wszyscy brną w tą samą plemienna walkę kargula z Pawlakiem od ponad 20 lat robiąc to samo , oczekując innych wyników
Badalamann 982 Opublikowano 24 Kwietnia Opublikowano 24 Kwietnia Pojęcia nie mam czy konto z jednym "n" jest moje, bo nie miałem go w swoim organizerze ani nie mogłem odzyskać hasła na moje emaile. Nie mam do niego żadnego dostępu. A użyszkodnika voltq od dawna mam w ignorowanych. Tak dużo przyjemniej się korzysta z forum. 1
Lypton 953 Opublikowano 24 Kwietnia Opublikowano 24 Kwietnia (edytowane) https://businessinsider.com.pl/wiadomosci/donald-trump-zapowiada-obnizke-cel-dla-chin-dogadujemy-sie/5xnb3k3 Status zbroi - obsrana. Nie gra się z Chińczykami w cłowego ping-ponga. Edytowane 24 Kwietnia przez Lypton 6 1
Rekomendowane odpowiedzi