Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobra Panowie, nie ma się co podniecać - debata była ciekawa, Trzaskowski zaprezentował się lepiej od Nawrockiego (nie wchodzę w to czy kłamał czy mówił prawdę), Mentzen nieoficjalnie i zapewne nie do końca swiadomie udzielił mu poparcia, a jutro będą marsze i będzie dużo medialnego szumu.

Dobra wiadomość jest taka - jeszcze tylko tydzień i koniec. 

• Upvote 1
Opublikowano
3 minuty temu, huudyy napisał(a):

ja na przykład bardzo żałuję, że Karol z nimi nie poszedł. Myślę, że to spotkanie byłoby dużo, dużo ciekawsze niż jakakolwiek debata którą widzieliśmy.

Ale lepiej zdefekować się, bo Sławek miał czelność iść na piwo z kimś z drugiego obozu.

I tak najbardziej bawią mnie ci, co sobie przypomnieli o wywracaniu stolika - się kurła obudzili :E

Straszny hejt od pisiorów leci, jakby conajmniej ktoś im bułke obiecał :rotfl2:

Ale widze tez, że powski beton tez nie jest zbyt szczesliwy z tego powodu  :E

• Like 1
Opublikowano

@SM_M4E5TRO

Jak by poszedł z Nawrockim to by totalnie nic nie zmieniło, co mi do tego jak spędzają czas wolny. Dla mnie jest to całkowicie poza konkursem. Memcen nie oszczędzał w rozmowie jednego jak i drugiego, nie był stronniczy i generalnie życzę takiego poziomu rozmów i debat w publicznej telewizji. 

• Like 1
  • Confused 1
  • Upvote 1
Opublikowano (edytowane)
1 minutę temu, Voodoo2 napisał(a):

No ale ani razu nie napisałeś po wypowiedziach Bosaka, ani po stronniczości  Wiplera, że na Konfederacje już nie zagłosujesz 

Przecież pisałem ze nigdy bym na Wiplera człowieka pisu zagłosował

Tutaj zmarnowałem swój głos na mentzena , gdybym wiedział ze będzie taka akcja to zagłosował bym na kogoś innego

Edytowane przez voltq
Opublikowano
1 minutę temu, Element Wojny napisał(a):

Ale wielu jego wyborców to młodzi ludzie, którzy siedzą w necie non-stop. To będzie miało przełożenie na kolejne wybory - może mniejsze, może większe. Zresztą wszystkie portale już piszą o tym piwie xD 

Raczej to nie będzie miało negatywnego wpływu na Konfederacje, a w wyborach 2030r, raczej Bosak będzie startował.

• Confused 1
Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, Totek napisał(a):

@SM_M4E5TRO

Jak by poszedł z Nawrockim to by totalnie nic nie zmieniło, co mi do tego jak spędzają czas wolny. Dla mnie jest to całkowicie poza konkursem. Memcen nie oszczędzał w rozmowie jednego jak i drugiego, nie był stronniczy i generalnie życzę takiego poziomu rozmów i debat w publicznej telewizji. 

Zaskakuje mnie ta kuriozalna sytuacja przedstawicieli koalicji obywatelskiej na tym forum , nagle mentzen już jest porządnym gościem bo poszedł na piwo z waszym ukochanym rafałem , łatwo was kupić

Edytowane przez voltq
  • Upvote 1
Opublikowano
3 minuty temu, voltq napisał(a):

Dla nich jak Grzegorz Braun by wstąpił do platformy obywatelskiej to nagle byłby fajnym gościem

Czemu musisz wyobrażać sobie takie teorie, które są zwyczajnym kłamstwem? To są jedyne scenariusze, które pokazują, że możesz mieć racje? Właśnie te niesamowicie nierealne?

• Confused 1
  • Upvote 4
Opublikowano (edytowane)
1 minutę temu, huudyy napisał(a):

Czemu musisz wyobrażać sobie takie teorie, które są zwyczajnym kłamstwem? To są jedyne scenariusze, które pokazują, że możesz mieć racje? Właśnie te niesamowicie nierealne?

Jeszcze 4 godziny temu napisał byś to samo o Sławomirze Mentzenie

Edytowane przez voltq
Opublikowano
1 minutę temu, voltq napisał(a):

Zaskakuje mnie ta kuriozalna sytuacja przedstawicieli koalicji obywatelskiej na tym forum nagle mentzen już jest porządnym gościem bo poszedł na piwo z waszym ukochanym rafałem , łatwo was kupić

Ale czym mnie kupił? Nigdy na Sławka nie zagłosuje, bo to autysta żyjący paróweczkowymi myślami, a nie prawdziwy polityk XD

Wypisujesz takie dyrdymały, że nawet nie ma jak się do nich odnieść, bo są zwyczajnie niedorzeczne.

• Confused 1
Opublikowano
6 minut temu, Element Wojny napisał(a):

Też mnie trochę to zastanawia - pewnie na X reakcje byłyby umiarkowane, ale tu na forum... 

Ja bym pewnie w ogóle nie zareagował, po prostu bym odnotował fakt. Pamiętam jak debata publiczna nie była tak zepsuta jak dzisiaj i ludzie którzy nie zgadzali się ze sobą nie skakali sobie do gardeł. 

Zobaczcie to - 

Jarek i Donek rozmawiali ze sobą, nie krzyczeli, starali się sobie nie przerywać, nie oskarżali się nawzajem o wszystko co najgorsze. Wtedy nikt nie się nie zdziwił jakby po debacie poszli razem na piwo i kręgle a co jest teraz widzicie sami. Bardzo dobrze, że Mentzen poszedł z nimi na piwko, pokazał jak zachowują się dojrzali ludzie. 

• Like 7
Opublikowano
Teraz, Element Wojny napisał(a):

Żebyś się nie zdziwił że w ramach damage control otwarcie poprze Nawrockiego. 

Straci na tym jeszcze bardziej , źle to rozegrał , może problemem jest Asperger

W ogólnym, medycznym ujęciu, Zespołem Aspergera określa się zaburzenie rozwoju umysłowego objawiające się trudnościami w kontaktach z otoczeniem. Osoby chore nie posiadają specyficznych (w przeciwieństwie do osób zdrowych) umiejętności, np. akceptowania zmian. Cechą szczególną Zespołu Aspergera, jest obsesyjne zainteresowanie i fascynacja określoną tematyką.

Zespół Aspergera definiowany jest jako całościowe zaburzenie rozwojowe przejawiające się:

odchyleniem jakościowym od norm w zakresie interakcji społecznych;

odchyleniem jakościowym od norm w zakresie wzorców komunikacji;

ograniczonym i stereotypowym repertuarem zainteresowań oraz aktywności;

nieprawidłowościami jakościowymi, będącymi podstawową cechą funkcjonowania jednostki we wszystkich sytuacjach;

w przypadku współistniejących, innych stanów chorobowych lub opóźnień rozwojowych, specjaliści przypisują dodatkowy kod rozpoznania schorzenia u Pacjenta.

• Haha 1
Opublikowano
1 minutę temu, Henryk Nowak napisał(a):

Ja bym pewnie w ogóle nie zareagował, po prostu bym odnotował fakt. Pamiętam jak debata publiczna nie była tak zepsuta jak dzisiaj i ludzie którzy nie zgadzali się ze sobą nie skakali sobie do gardeł. 

Zobaczcie to - 

Jarek i Donek rozmawiali ze sobą, nie krzyczeli, starali się sobie nie przerywać, nie oskarżali się nawzajem o wszystko co najgorsze. Wtedy nikt nie się nie zdziwił jakby po debacie poszli razem na piwo i kręgle a co jest teraz widzicie sami. Bardzo dobrze, że Mentzen poszedł z nimi na piwko, pokazał jak zachowują się dojrzali ludzie. 

Dziwne żeby ludzie którzy mieli takie same poglądy i takie same postulaty , mieli robic koalicje skakali sobie do gardeł to tak jakby bosak debatował z winnickim

bk5k9kpTURBXy81YzY3OWE2MDc2Y2ViZWUyYTI0Z

1 minutę temu, huudyy napisał(a):

Asperger mu powiedział, żeby dosiąść się w pubie do swoich oponentów politycznych?

:E

Nie , jak Korwin nie rozumie tego ze taka akcja to polityczne samobójstwo 

Opublikowano
1 minutę temu, voltq napisał(a):

Dziwne żeby ludzie którzy mieli takie same poglądy i takie same postulaty , mieli robic koalicje skakali sobie do gardeł to tak jakby bosak debatował z winnickim

idąc twoim tokiem myślenia im bardziej skrajni politycy, tym bardziej powinni się nienawidzić? Bosak ma strzelić Zandbergowi w mordę na jego widok czy co?

• Confused 1