Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, Element Wojny napisał(a):

Jutro Mentzen będzie musiał się do tego odnieść. 

Już się odniósł :) :

Z Nawrockim też bym poszedł na piwo, ale nie zaprosił. Nie rozumiem o co niektórym chodzi. Nie należę do mafii, nie należę do sekty. Idę prosto. Nie dam się zapisać do żadnego z waszych obozów. A politycy powinni umieć normalnie ze sobą rozmawiać.

Edytowane przez hubio
Opublikowano
13 minut temu, Element Wojny napisał(a):

Mentzen nieoficjalnie i zapewne nie do końca swiadomie udzielił mu poparcia

:rotfl2::rotfl2::rotfl2:

Już się zaczynają konforuskie fikołki: pomylił się, żartował, nie do końca świadomie itp... 

Poza tym nie udzielił mu poparcia i nie udzieli bo będzie raczej mimowszystkoduda^2

• Thanks 1
Opublikowano
1 minutę temu, hubio napisał(a):

Już się odniósł :) :

Z Nawrockim też bym poszedł na piwo, ale nie zaprosił. Nie rozumiem o co niektórym chodzi. Nie należę do mafii, nie należę do sekty. Idę prosto. Nie dam się zapisać do żadnego z waszych obozów. A politycy powinni umieć normalnie ze sobą rozmawiać.

Korwin odpowiedzał 

mem.jpg

Opublikowano (edytowane)
7 minut temu, Henryk Nowak napisał(a):

🤣🤣 Powinni to pokazać Bosakowi na żywo w kanale zero 🤣

Widzę, że trochę się spóźniłem tyle wpisów stukacie :D 

Edytowane przez MaxaM
  • Like 1
  • Haha 3
Opublikowano
16 minut temu, Totek napisał(a):

@SM_M4E5TRO

Jak by poszedł z Nawrockim to by totalnie nic nie zmieniło, co mi do tego jak spędzają czas wolny. Dla mnie jest to całkowicie poza konkursem. Memcen nie oszczędzał w rozmowie jednego jak i drugiego, nie był stronniczy i generalnie życzę takiego poziomu rozmów i debat w publicznej telewizji. 

No generalnie mi też to rybka, z kim sobie do baru poza godzinami "pracy" kto chodzi, ale popatrz sobie na co niektórych wyznawców dwóch stron :E

• Thanks 1
  • Upvote 2
Opublikowano
17 minut temu, Doamdor napisał(a):

Raczej to nie będzie miało negatywnego wpływu na Konfederacje, a w wyborach 2030r, raczej Bosak będzie startował.

Tak naprawdę to Mentzen już swoje w tych wyborach osiągnął, takżę nie rozumiem kompletnie czemu jest tyle bóldupienia o piwo

• Upvote 1
Opublikowano (edytowane)
56 minut temu, huudyy napisał(a):

to jest wręcz niesamowite jak jedno wyjście na piwo spolaryzowało naród.

Bo jesteśmy tak strasznie podzieleni, że normalna reakcja typu skinienie głowy czy pójście do pubu to już wydaje się niesamowite.

Edytowane przez hubio
  • Confused 1
  • Upvote 6
Opublikowano
17 minut temu, voltq napisał(a):

Zaskakuje mnie ta kuriozalna sytuacja przedstawicieli koalicji obywatelskiej na tym forum , nagle mentzen już jest porządnym gościem bo poszedł na piwo z waszym ukochanym rafałem , łatwo was kupić

Ciężko nie zauważyć tej niecodziennje sytuacji :E
Ale to pewnie tylko chwilowe

• Like 1
Opublikowano
1 minutę temu, SM_M4E5TRO napisał(a):

No generalnie mi też to rybka, z kim sobie do baru poza godzinami "pracy" kto chodzi, ale popatrz sobie na co niektórych wyznawców dwóch stron :E

Dlatego ja bym takim polał karniaka po perd*** od rzeczy :pijaczyna:. Chcą budować spoko kraj a czepiają się takich rzeczy, potem się dziwić czemu jest jak jest. 

• Like 1
  • Confused 1
  • Upvote 1
Opublikowano
Teraz, hubio napisał(a):

Bo jesteśmy tak strasznie podzieleni, że do normalna reakcja typu skinienie głowy czy pójście do pubu to już wydaje się niesamowite.

Gdyby było odwrotnie i poszedł na piwo z karolem to już widzę teksty na tym forum fanatyków Uśmiechniętej Koalicji  mentzen się sprzedał PISOWI przystawka pis itd , ale ze poszedł na piwo z rafalem którego kochacie to już nasz porządny człowiek :D

• Upvote 1
Opublikowano (edytowane)
1 minutę temu, Element Wojny napisał(a):

Hahahaha nawet nie jestem w stanie sobie wyobrazić jak to miałoby wyglądać... aborcja za pomocą gaśnicy? 

czemu zakładasz przemoc? JE Grzegorz Braun jest bardzo elokwentnym człowiekiem, Pani Biejat też wygląda na dobrze wychowaną, dorosli ludzie powinni umieć rozmawiać. Bez kitu, z chęcią bym zobaczył taką serię debat z przeciwnych obozów politycznych (co już wcześniej pisałem, bardzo żałuję że kibol z nimi nie poszedł).

Edytowane przez huudyy
  • Confused 1
Opublikowano
Teraz, voltq napisał(a):

Gdyby było odwrotnie i poszedł na piwo z karolem to już widzę teksty na tym forum fanatyków Uśmiechniętej Koalicji  mentzen się sprzedał PISOWI przystawka pis itd , ale ze poszedł na piwo z rafalem którego kochacie to już nasz porządny człowiek :D

Wiadomo co by było, polaryzacja jest tak ostra że gdyby poszedł z Nawrockim to nastoje tutaj byłyby zupełnie inne. Zresztą poczekaj, Sławek się jutro ogarnie i w ramach damage control głos na Nawrockiego xD ale by się tutaj wylał jad... 

Teraz, huudyy napisał(a):

czemu zakładasz przemoc? bez kitu, z chęcią bym zobaczył taką serię debat z przeciwnych obozów politycznych (co już wcześniej pisałem, bardzo żałuję że kibol z nimi nie poszedł).

Biejat gardzi takimi typami jak Braun, wielokrotnie o tym mówiła. 

• Like 1
  • Upvote 1
Opublikowano
15 minut temu, Element Wojny napisał(a):

Totalne szambo wylało z tego piwa xD 

image.png.67f742990f488bbc44f1278ae3cd0d0b.png

Piwo mentzena doprowadziło do oficjalnego aktu wpowiedzenia konfliktu zbrojnego na obrzucanie sie epitetami przez po-pisowy beton 

No iksde XD

• Like 1
  • Haha 2