Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, Voodoo2 napisał(a):

Nie wiem czy te hity są takie mocne jak niektórzy by chcieli, bo kurs w bukach nawet nie drgnął i Nawrocki dalej jest faworytem. 

Bo to musiałby być meteoryt - konkretne dokumenty, a najlepiej nagrania. 

A tu cały czas są kamyczki - anonimowi świadkowie.

Edytowane przez crush
  • Like 1
  • Upvote 1
Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, crush napisał(a):

Bo to musiałby być meteoryt - konkretne dokumenty, a najlepiej nagrania. 

A tu cały czas są kamyczki - anonimowi świadkowie.

Dokładnie. Jak chcą mu naprawdę dowalić, to tutaj trzeba konkretnie z kamerami i świadkami, a nie anonimowe treści z onetu. Bez względu na to ile wokół tego szumu robią, o ile słowa nie przejdą w czyny, on na tym nie straci - a może nawet zyska. Na kawalerce też miał stracić, a jak wyszło każdy wie. 

Edytowane przez Element Wojny
  • Like 1
  • Upvote 1
Opublikowano
1 minutę temu, Element Wojny napisał(a):

Dokładnie. Jak chcą mu naprawdę dowalić, to tutaj trzeba konkretnie z kamerami i świadkami, a nie anonimowe treści z onetu. 

Teczki prokuratora też starczą.

• Confused 1
Opublikowano
4 minuty temu, Spl97 napisał(a):

Buki czasem potrafią się pomylić. Czasem faworyt buków dostaje łomot od underdoga, wbrew przekonaniu buka.

Nie piszę o kursie, tylko o zmianach w stawkach. Buki reagują zawsze, jak nie reagują to znaczy, że nie ma powodu. 

Opublikowano (edytowane)
7 minut temu, Element Wojny napisał(a):

Dokładnie. Jak chcą mu naprawdę dowalić, to tutaj trzeba konkretnie z kamerami i świadkami, a nie anonimowe treści z onetu. Bez względu na to ile wokół tego szumu robią, o ile słowa nie przejdą w czyny, on na tym nie straci - a może nawet zyska. Na kawalerce też miał stracić, a jak wyszło każdy wie. 

No niekoniecznie

Jak widać nawet beton ma swoje granice :)

Edytowane przez Kris194
Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, huudyy napisał(a):

Teczki prokuratora też starczą.

Jeśli takie istnieją, i zawierają rzeczowe dowody, to jak najbardziej. Tutaj już nie ma czasu na zabawy i anonimy, jeśli naprawdę chcą załatwić tą sprawę i upewnić się, że przed piątkiem jego poparcie zacznie wyparowywać, to muszą działać TERAZ. Jeśli ta sprawa jest realna, to tutaj nie ma co się zastanawiać, tylko trzeba kolesia załatwić i tyle, bo głupio żeby były alfons został prezydentem. 

• Like 1
  • Upvote 1
Opublikowano
Teraz, Kris194 napisał(a):

Jak widać nawet beton ma swoje granice :)

Ta. Ja wczoraj jechałem autobusem i kierowca, zatwardziały PiSowiec, wstał w trakcie jazdy wyszedł i powiedział do pasażerów "chapeau bas dla Rafała Trzaskowskiego".

Niestety rozbiliśmy się i wszyscy zginęliśmy na miejscu. 😔

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)

Na ten moment to nadal dużo za mało, żeby rozbić beton, tutaj nadal jest 50/50. Tylko twarde dowody, zeznania, świadkowie mówiący przed kamerami jak było - tylko to by mogło wywołać oczekiwany efekt.

Ale wydaje mi się że nie taki jest cel tej akcji, jej celem jest wprowadzić zamieszanie, a w wyborcach wahających się (czy głównie tych po-Mentzenowych i po-Braunowych) wprowadzić kompletną obojętność i najlepiej przekonać ich do pozostania w domu.

Donald Tusk w programie "Gość Wydarzeń". Oglądaj na żywo od 19:15

Tak jak pisałem wcześniej, psy wojny zostały spuszczone, teraz do piątku do 23:59 będzie tutaj Bitwa Pod Kurskiem, bo tutaj na szali jest przyszłość zarówno PiSu jak i Koalicji. 

• Like 1
Opublikowano
24 minuty temu, crush napisał(a):

Ta. Ja wczoraj jechałem autobusem i kierowca, zatwardziały PiSowiec, wstał w trakcie jazdy wyszedł i powiedział do pasażerów "chapeau bas dla Rafała Trzaskowskiego".

Niestety rozbiliśmy się i wszyscy zginęliśmy na miejscu. 😔

Masz niedowiarku

• Confused 1
Opublikowano (edytowane)

Strona pseudo elit Koalicji obywatelskiej i ich pomagierzy nie potrafią zrozumieć że im większy i bardziej zaciekły przeprowadzą atak na Nawrockiego tym więcej wyborców którzy zostali by w domu pójdzie głosować na Nawrockiemu, sytuacja jest o tyle kuriozalna że rozmawiam z ludźmi którzy w pierwszej turze głosowali np na Hołownie i oni mówią że przez ten zajadły atak wszystkich na Nawrockiego nie zagłosują na trzaskowskiego który jest im bliższy poglądami tylko na Nawrockiego bo jest im go szkoda tak po ludzku

Edytowane przez voltq
  • Confused 3
Opublikowano (edytowane)

Nikt kto głosował na Holownie nie zagłosuje na PiS. Zmyślasz voltq, nie jesteś w żaden sposób wiarygodny, co potwierdzasz na każdym kroku :heu:

Edytowane przez Voodoo2
  • Like 2
  • Confused 1
  • Upvote 4
Opublikowano
9 minut temu, voltq napisał(a):

wszystkich na Nawrockiego nie zagłosują na trzaskowskiego który jest im bliższy poglądami tylko na Nawrockiego bo jest im go szkoda tak po ludzku

Tak tak a kierowca autobusu wstał i zaczął klaskać xD

• Like 1
  • Haha 2
  • Confused 1
Opublikowano

Ja myślę, że niestety Nowogrodzki wygra. 

Dlaczego?

Przez bańki i skuteczne trolownie w internecie. 

Co z tego, że onet czy TVN napisze, jeśli w oczach nawet neutralnej osoby to są ścieki, które są bliżej poziomu TVPis niż rzetelnego dziennikarstwa? Te media są tak skompromitowane, że fanatycy pisu lub konfy nawet tam nie zajrzą.

Jarek wytłumaczy, że "mieli dużo kasy, to przekupili ludzi, żeby mówili co chcą" i na tym ich zainteresowanie się skończy. 

Dam znać jak się dowiem jak zagłosował mój kolega (49l) ale coś mi się wydaje, że po wyborach mi powie "zagłosowałem jednak na Karola". Jak u niego byłem to jedyna stacja w TV to Republika. Wcześniej TVpis. 

On nie chodzi po interenetach. A jak zobaczy link do czegokolwiek prowadzącego do onetu, to choćby było to prawdziwe info "w stronę Ziemii leci wielka asteroida i za 2 dni wszyscy zginiemy" to by to olał.

• Thanks 1
Opublikowano
3 minuty temu, Voodoo2 napisał(a):

Zmyślasz voltq, nie jesteś w żaden sposób wiarygodny, co potwierdzasz na każdym kroku :heu:

Oczywiście że zmyśla, to jest konforusek od zawsze na nich głosuje i będzie głosował tylko tutaj udaje że nie. 

• Confused 1
  • Upvote 3
Opublikowano (edytowane)
7 minut temu, Kris194 napisał(a):

Tak tak a kierowca autobusu wstał i zaczął klaskać xD

A czy ja piszę że wszyscy? , nawet jak jeden się taki znalazł to już o jednego za dużo ale spoko róbcie tak dalej , 2 czerwca będziecie tu wyzywać że wszyscy są winni tylko nie wy ,  sytuacji która się wydarzyła 

Edytowane przez voltq