Polityka w Polsce i na Świecie - wątek ogólny
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Send1N · Opublikowano
@musichunter1x teoretycznie tak ale F12 to też badziew porównaniu do p12 max, głośne się robią przy dość niskich obrotach z resztą jak sam zauważyłeś, P12/14 wcale nie będą gorsze do mieszania powietrza w budzie niż F, miałem okazję posłuchać F12 montując go do zasilacza i po paru godzinach poleciał na zwrot Dokładnie, na chłodnicy cichutkie, na ssaniu cichutkie Myślę że warto w tym temacie umieścić te dwa filmy: - 120mm -140mm Skoro to główny temat to niech będą widoczne bo są bardzo przydatne, można na spokojnie sobie sprawdzić i posłuchać jak dany wentylator zachowuje się w push i pull / przed i za przeszkodą (zaspoileruje: arctic i sickleflow na radiatorach wymiatają jeżeli chodzi o dźwięk szczególnie w pull, maxów które wypadają jeszcze lepiej tutaj brakuje więc można sobie wyobrazić ) -
Przez lukadd · Opublikowano
Powstało z patologi dla patologii -
Przez AndrzejTrg · Opublikowano
Ja się tak zastanawiam kto jest większą patologią, Ci co tam walczą czy Ci to oglądają PPV, nie wspominając o tych którzy to oglądają siedząc na hali... -
Przez Send1N · Opublikowano
Masz jeszcze gre w dobrym sklepie https://www.krsystem.pl/xfx_radeon_rx_7900_gre_16gb_gddr6__outlet-item-74130.html?64336&utm_source=ceneo&utm_medium=referral&ceneo_cid=41e3d4d5-8cf0-0ca0-89bc-7c4ad683d239 nie dokładasz 1k tylko 3 stówy z kawałkiem -
Przez Totek · Opublikowano
To ja dodam jedno z moich aut. Octavia RS MK1, dziabnięta na 240kucy 380nm. Projekt zaczynałem jak jeszcze byłem młodym i gniewnym Auto pamięta jeszcze VWmanie. Najechane ponad pół miliona i silnik jeszcze nie otwierany. Straszny toporek, ciężko tym jeździć wygodnie. Czuć że to druga połowa lat 90, ale mogę odpalić i na strzała jechać na drugi koniec kraju bez stresu.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi