huudyy 2 837 Opublikowano 30 Maja Opublikowano 30 Maja 6 godzin temu, crush napisał(a): Ja wysiadam. auf wiedersehen, krzyżyk na drogę 18 minut temu, Kris194 napisał(a): - Patrz jak jakiś ignorant cię nazywa celebrytką bo nawet mu się nie chciało sprawdzić informacji ktoś zdziwiony? Godzinę temu, Szambo napisał(a): Ta cała Paulina Matysiak to chyba jakiś agent Pisowski jest. Bo już pomijając ten cały aspekt przeszłości Karola Nawrockiego to facet nie chce wprowadzić podatku katastralnego oraz chciałby uprzywilejować bogate rodziny z dziećmi. A sfera światopoglądowa to już zupełnie inny biegun. Do tej pory się dziwię, że oni ta kutnowską szczurzycę trzymają, przecież ona jedyne co robi to pod górę swojej partii 1
Spl97 1 291 Opublikowano 30 Maja Autor Opublikowano 30 Maja OGB nadal twardo przy swoim, że wygra Nawrocki, choć różnica pomiędzy kandydatami się zmniejszyła, wynosi według nich 1,2%. Coś czuję, że różnica będzie w praktyce jeszcze mniejsza, z korzyścią dla obojętnie którego. 1
ryba 1 246 Opublikowano 30 Maja Opublikowano 30 Maja 1 godzinę temu, lokiju napisał(a): Stanowski to ostatnio w jednym ze swoich filmów o Murańskim powołał się na patusów typu Nitro, Wardęga itp. Czym to się niby rożni od tego co zrobił Tusk? Taki sam poziom cringu. Jak w pysk strzelil - no Stano po 20 operacjach plastycznych To ze ktos kreci glupie filmy do internetu, nie czyni go automatycznie niewiarygodnym, by wypowiedziec sie o drugiej osobie. Na filmie polowa to patusy, druga nie - ale mowia jednym glosem, czyli ktos z nich musi klamac? I dochodzimy do senda bezsensownosci Twojego postu. Tusk ma totalnie glupia wypowiedz, ze Muranski jest swiadkiem - KZ robi o nim film, nie Stanowski. A ci co ujawnili sprawe sutenerstwa u Batyra sami mowia, ze to nie Muranski jest swiadkiem. Ale zaraz sie jeszcze zleci jeden z drugim i powiedza, ze to material Stanowskiego, zeby wybielac Karolka. 1
Suchy211 1 253 Opublikowano 30 Maja Opublikowano 30 Maja 6 godzin temu, crush napisał(a): Nie jest na poziomie PiSowskim ale niestety nie jest już na poziomie sprzed PiSu. Stanowski to podobny poziom do obecnego TVP. Więc sprawa jest bardzo prosta. Jeśli Stanowski to tuba PiSu, to TVP jest tubą KO. Tylko dziwnym trafem jedno można przeboleć, a drugie jest nie do zaakceptowania. Takie to "standardy' Tyko co można przeboleć a co jest nie do zaakceptowania? Stanowski jako jednostka w ramach obowiązującego prawa może sobie mieć takie poglądy jakie chce. TVP z założenia i funkcji jakiej pełni nie powinna. Dlatego przykre jest, że KO mimo że nie uprawia aż tak szmacianej propagandy jak PiS w TVP, to jednak i tak obecna stronniczość tej telewizji w oczy kole. 1
LeBomB 2 052 Opublikowano 30 Maja Opublikowano 30 Maja (edytowane) Dlatego TVP powinno zostać zlikwidowane w takiej formie w jakiej jest i dołączyć do pakietów dodatkowo płatnych tym samym likwidując abonament i zapisy o publicznej telewizji. KRRiT wtedy niech się zajmie tylko udzielaniem koncesji i czuwaniem nad przestrzeganiem prawa medialnego przez media. Edytowane 30 Maja przez LeBomB 1 3
lokiju 525 Opublikowano 30 Maja Opublikowano 30 Maja 24 minuty temu, ryba napisał(a): Jak w pysk strzelil - no Stano po 20 operacjach plastycznych To ze ktos kreci glupie filmy do internetu, nie czyni go automatycznie niewiarygodnym, by wypowiedziec sie o drugiej osobie. Na filmie polowa to patusy, druga nie - ale mowia jednym glosem, czyli ktos z nich musi klamac? I dochodzimy do senda bezsensownosci Twojego postu. Tusk ma totalnie glupia wypowiedz, ze Muranski jest swiadkiem - KZ robi o nim film, nie Stanowski. A ci co ujawnili sprawe sutenerstwa u Batyra sami mowia, ze to nie Muranski jest swiadkiem. Ale zaraz sie jeszcze zleci jeden z drugim i powiedza, ze to material Stanowskiego, zeby wybielac Karolka. To mnie teraz rozbawiłeś 😄 Chcesz powiedzieć, że Stanowski nie wie co trafi na jego kanał i komentuje głupoty Tuska powołując się na patusów? Nowe nie znałem. Zresztą ja słowa o Nawrockim nie powiedziałem tylko komentuje warsztat dziennikarski Stanowskiego. Nitro ekspertem 🤣🤣 1
ryba 1 246 Opublikowano 30 Maja Opublikowano 30 Maja A trzeba byc ekspertem, zeby powiedziec ze druga z ktora miales stycznosc pierdoli farmazony? I ja Nitro nazwalem ekspertem? I co ma tutaj warsztat dziennikarski Stanowskiego? Przeciez to nie jego material, co zasugerowales pierwotnie, zaakceptowal i tyle w historii. Wytykam tylko glupoty, ktore szerzycie z @Spl97 na czele. Tyle afer z nim bylo tutaj grzane, wszystkie rozjechane od niechcenia a dalej pitolicie, ze to pisior, co tylko pokazuje jak nienawisc Was oslepia. 1
Spl97 1 291 Opublikowano 30 Maja Autor Opublikowano 30 Maja 13 minut temu, lokiju napisał(a): To mnie teraz rozbawiłeś 😄 Chcesz powiedzieć, że Stanowski nie wie co trafi na jego kanał i komentuje głupoty Tuska powołując się na patusów? Nowe nie znałem. Zresztą ja słowa o Nawrockim nie powiedziałem tylko komentuje warsztat dziennikarski Stanowskiego. Nie spodziewaj się niczego innego po fanatyku Stanowskiego. 14 minut temu, lokiju napisał(a): Nitro ekspertem 🤣🤣 Nitro to ten sam kaliber co Murański. 1 3
skypan 1 752 Opublikowano 30 Maja Opublikowano 30 Maja (edytowane) 2 godziny temu, lokiju napisał(a): Stanowski to ostatnio w jednym ze swoich filmów o Murańskim powołał się na patusów typu Nitro, Wardęga itp. Czym to się niby rożni od tego co zrobił Tusk? Taki sam poziom cringu. Jeden jest premierem RP a drugi jest dydkiem z YT. Naprawdę nie dostrzegasz różnicy ? Szkoda klawiatury. Edytowane 30 Maja przez skypan 1
Element Wojny 4 775 Opublikowano 30 Maja Opublikowano 30 Maja (edytowane) W najnowszym sondażu przeprowadzonym przez Ogólnopolską Grupę Badawczą dla Wirtualnej Polski, to Karol Nawrocki zdobywa przewagę nad Rafałem Trzaskowskim w II turze wyborów na Prezydenta RP. Czyli tak jak pisalem od poczatku - zdecyduja niezdecydowani. Edytowane 30 Maja przez Element Wojny 1 2
voltq 1 372 Opublikowano 30 Maja Opublikowano 30 Maja (edytowane) 8 godzin temu, Kris194 napisał(a): Jak mówimy o sportowcach to jest jeszcze Gortat TVP nie jest idealne ale już nie jest szczujnią jak za czasów Kurskiego. Moim zdaniem powinno pełnić głównie funkcję edukacyjno-informacyjno-kulturowo-rozrywkową ale strona edukacyjna szczególnie leży i kwiczy. Widocznie za dużo dawek wziął 3 godziny temu, Szambo napisał(a): Ta cała Paulina Matysiak to chyba jakiś agent Pisowski jest. Bo już pomijając ten cały aspekt przeszłości Karola Nawrockiego to facet nie chce wprowadzić podatku katastralnego oraz chciałby uprzywilejować bogate rodziny z dziećmi. A sfera światopoglądowa to już zupełnie inny biegun. Jeszcze więcej będzie gdakać to ubędzie im elektoratu. A jak się rozpadnie to z radością przyjmie posadkę w PiS. I ktoś mi powie czemu Stanowski zaprosił Brauna do siebie? Nie chciał wcześniej z nim gadać, bo szur i zwolennik Putina... zaprosił raz bo był kandydatem... a teraz? Nawet republika zaprasza Brauna teraz Jak się pali pod du.. to nagle Braun porządny człowiek patrotia itd Godzinę temu, LeBomB napisał(a): Dlatego TVP powinno zostać zlikwidowane w takiej formie w jakiej jest i dołączyć do pakietów dodatkowo płatnych tym samym likwidując abonament i zapisy o publicznej telewizji. KRRiT wtedy niech się zajmie tylko udzielaniem koncesji i czuwaniem nad przestrzeganiem prawa medialnego przez media. Niesamowicie ucieszył mnie twój post i nieco zdumiał bo jeszcze ostatnio twierdziłeś że TVPKO jest rzetelna bezstronną telewizją, jak szybko zwolennicy Koalicji obywatelskiej zmieniają zdanie , mentzen wam już nie wadzi , za tydzień Brauna będziecie popierać Edytowane 30 Maja przez voltq
AUTO 29 Opublikowano 30 Maja Opublikowano 30 Maja Moje przewidywania, będzie dosyć wyrównana walka, ale nie będzie aż tak blisko jak się niektórym wydaje. Jestem dobrej myśli Trzaskowski - 50,6% (10908841 głosów) Nawrocki - 48,7% (10499221 głosów) Głosy nieważne - 0,7% (150913 głosów) Po wykluczeniu głosów nieważnych (głosy ważne - 21408062) daje to 50,96% vs 49,04% na korzyść Rafała. Frekwencja - 73,7% (liczba głosujących 21558975) Przewaga Trzaskowskiego nad Nawrockim - 409620 głosów Dużo dadzą głosy osób które w pierwszej turze nie głosowały, a w drugiej w większości poprą Trzaskowskiego. W stosunku do pierwszej tury większa mobilizacja na zachodzie kraju i w miastach 100k+ mieszkańców. Zagranica da dodatkowe 200k+ głosów przewagi dla Trzaskowskiego. Przy czym pierwsze oficjalne wyniki z części komisji będą dawały przewagę Nawrockiemu, mijanka nastąpi dopiero po podliczeniu głosów z 60%-80% komisji. 1 1
krukkpl 221 Opublikowano 30 Maja Opublikowano 30 Maja Z innej beczki - był ktoś z Was kiedyś ankietowany w jakichś sondażach przedwyborczych?
ryba 1 246 Opublikowano 30 Maja Opublikowano 30 Maja Godzinę temu, Spl97 napisał(a): Nie spodziewaj się niczego innego po fanatyku Stanowskiego. Ja z mila checia przestane byc widzem KZ, bo fanatykiem Stana nie jestem. Tylko daj te kwity. 1
voltq 1 372 Opublikowano 30 Maja Opublikowano 30 Maja (edytowane) Niesamowicie bawią mnie te wyliczenia , odrazu przypominają mi się wybory z 2015 jak przed drugą turą masa ekspertów wyliczała że Komorowski będzie miał taki i taki przepływ elektoratu i to pozwoli mu na wygraną , moment ogłoszenia wyników i ten strach na twarzy redaktorów i gości w studiu samych popierających Komorowskiego piękne 2 minuty temu, ryba napisał(a): Ja z mila checia przestane byc widzem KZ, bo fanatykiem Stana nie jestem. Tylko daj te kwity. Ja też , po prostu telewizja zero pomimo swoich wad jest najbardziej rzetelną w porównaniu do RepublikaPIS TVNKO TVPKO itd , nie ma alternatywy Oni tego nie mogą zrozumieć 4 minuty temu, krukkpl napisał(a): Z innej beczki - był ktoś z Was kiedyś ankietowany w jakichś sondażach przedwyborczych? Nie a na wybory chodzę od 2005 roku , nawet ankieterów nie widziałem a w różnych dużych miastach głosowałem i w różnych godzinach Edytowane 30 Maja przez voltq
michaelius33 354 Opublikowano 30 Maja Opublikowano 30 Maja 5 minut temu, krukkpl napisał(a): Z innej beczki - był ktoś z Was kiedyś ankietowany w jakichś sondażach przedwyborczych? nigdy a odpuściłem 1 wybory i to samorządowe w życiu
huudyy 2 837 Opublikowano 30 Maja Opublikowano 30 Maja 7 minut temu, voltq napisał(a): prostu telewizja zero pomimo swoich wad jest najbardziej rzetelną ja to chyba w jakimś innym świecie żyje. To jest ta sama fabryka manipulacji co TVN. 1 3
Paarthurnax 410 Opublikowano 30 Maja Opublikowano 30 Maja 10 godzin temu, Zdzisiu napisał(a): Jak na razie to Tuskowi dobrze idzie jednoczenie, ale prawicy przeciw Trzaskowskiemu To Z idealnie do ciebie pasuje jak na ruskim czołgu też taki... 1 2
Kadajo 7 402 Opublikowano 30 Maja Opublikowano 30 Maja Jak Trzaskowski znowu wygra to będzie trzecia tura i potem czwartai tak do skutku ?
krukkpl 221 Opublikowano 30 Maja Opublikowano 30 Maja 3 minuty temu, michaelius33 napisał(a): nigdy a odpuściłem 1 wybory i to samorządowe w życiu Chodzi mi bardziej o przedwyborcze a nie exit-poll... Exit-polle są z pewnością wykonywane jedynie w bardzo reprezentatywnych komisjach bazując na poprzednich wynikach.
LeBomB 2 052 Opublikowano 30 Maja Opublikowano 30 Maja (edytowane) 20 minut temu, voltq napisał(a): Niesamowicie ucieszył mnie twój post i nieco zdumiał bo jeszcze ostatnio twierdziłeś że TVPKO jest rzetelna bezstronną telewizją, Możesz nie kłamać? Edit: inaczej. Wskaż gdzie tak napisałem. Edytowane 30 Maja przez LeBomB 1
TheMr. 2 602 Opublikowano 30 Maja Opublikowano 30 Maja 12 minut temu, krukkpl napisał(a): Z innej beczki - był ktoś z Was kiedyś ankietowany w jakichś sondażach przedwyborczych? Nie. Nigdy. Dlatego nie biorę ich na poważnie. 1
michaelius33 354 Opublikowano 30 Maja Opublikowano 30 Maja 4 minuty temu, krukkpl napisał(a): Chodzi mi bardziej o przedwyborcze a nie exit-poll... Exit-polle są z pewnością wykonywane jedynie w bardzo reprezentatywnych komisjach bazując na poprzednich wynikach. Chyba z raz na sondę uliczną trafiłem wieki temu. 1
ryba 1 246 Opublikowano 30 Maja Opublikowano 30 Maja 5 minut temu, huudyy napisał(a): ja to chyba w jakimś innym świecie żyje. To jest ta sama fabryka manipulacji co TVN. To moze najwyzszy czas odstawic polityke? Wszedzie spiski, manipulacje, klamstwa. Bo to conajmniej dziwne, zeby PiS placil komus za zatrudnianie tylu lewakow... ale nie, przeciez to przykrywka spisku. 1
Rekomendowane odpowiedzi