Polityka w Polsce i na Świecie - wątek ogólny
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Pan Mateoo · Opublikowano
on: gpu temp: nieznane hotstop: 75-80st ty: gpu temp: nieznane hotstop 92st (STILL miesci sie w zakresie, w ktorym masz sie nie martwic. ale moze masz inne ustawienia lub kabel lub zasilacz czy podzespoly ktore wplywaja na to ze tak sie nagrzewa? Sprobuj potestowac inne ustawienia. -
Przez floppy · Opublikowano
Kartę kupiłem nową, chłodzenie dokładnie przeglądałem po demontażu, nie zauważyłem żeby było gdzieś wykrzywione, mogę się mylić, nie wykluczone.. ale na pierwszy rzut oka wszystko wyglądało dobrze.. na rdzeniu także nie ma żadnych dziwnych rzeczy w postaci wżerów itp.. -
Przez janek25 · Opublikowano
prawda może w niczym albo we wszystkim np dużym wattażem karty,słabej jakości rurek,krzywym chłodzeniem może być ta ze ją tak dobrze wyregulujesz że przestanie działać -
Przez floppy · Opublikowano
Moja obudowa to ARX 700 z wentylatorami Fluctus 140 , airflow jest dobry, kolega ma tą samą obudowę jak i kartę, oboje mamy UV -50, on ma krzywą zablokowaną na 1500rpm jak i 20min furmark z wynikem 74st.C gry 74/79st.C , u mnie furmark z uv -50 + krzywa 1500rpm po 3min mam 92st.C , nie jest to normalne. -
Przez Kadajo · Opublikowano
Super, teraz będę mógł grac gry będąc w pracy... A nie czekaj...
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi