Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
13 godzin temu, prystek napisał(a):

akurat ewidentnie widac ze na tym forum bryluje banda konfiarzy z rozchwianymi emocjami 

17 godzin temu, SM_M4E5TRO napisał(a):

Tyle ze, po przeczytaniu watku politycznego, i zorientowaniu sie w jakim gronie ludzi (nie uogolniajac, mowie o kilku najbardziej aktywnych osobach ktore niczym nie wyrozniaja sie od bandy tuskowych internetowych trolli oplacanych przed ostatnimi wyborami) sie tu obracam, to mi sie odechcialo. Nie mniej nie wiecej. Niech oni, jak i szanowny Pan T. Jaki i lewaccy guru pomagają w kazdej kwestii  bo przeciez oni wiedza wszystko i wszystkiemu zaradza 😂 

I jak żyć?

Faszystowsko-komunistyczne forum pod nadzorem gejowsko-konserwatywnym.

Opublikowano

Oczywiście, że już dawno dałem sobie spokój, zablokowałem trolli i omijam szerokim łukiem to szambo w postaci wątku politycznego w którym jak za komuny istnieje tylko jedna prawda głoszona przez jedynie "mądrych". 

• Haha 1
  • Confused 1
  • Upvote 3
Opublikowano
13 minut temu, Pitt_34 napisał(a):

Oczywiście, że już dawno dałem sobie spokój, zablokowałem trolli i omijam szerokim łukiem to szambo w postaci wątku politycznego w którym jak za komuny istnieje tylko jedna prawda głoszona przez jedynie "mądrych". 

Jest właśnie odwrotnie :)

To Ty próbujesz bezrefleksyjnie wciskać „jedyna prawdę objawioną” w postaci narracji PiS i TV Republika, a skonfrontowany z faktami i rzeczywistością uciekałeś się do obrażania. 

Cały problem polega na tym, że zamiast badać fakty i rzeczywistość - Ty ograniczasz się do przyjmowania brednie wprost z narracji PiS. 

Więc przestań tutaj narzekać i zmyj błoto z oczu :) 

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, Daryzda67 napisał(a):

I odwrotnie! Jedni warci drugich.

Nope.

w tym rzecz, że my tam koalicję rządząca krytykujemy. 
Czemu prawica jest taka ślepa :rotfl2:

Natomiast od takiego typa jak Pitt nie uświadczysz nawet słowa krytyki względem PiS.

na tym polega różnica między fanatyzmem a ludźmi, którzy mają swoje poglądy.

Edytowane przez GordonLameman
  • Like 1
Opublikowano
58 minut temu, GordonLameman napisał(a):

Nope.

w tym rzecz, że my tam koalicję rządząca krytykujemy. 
Czemu prawica jest taka ślepa :rotfl2:

Natomiast od takiego typa jak Pitt nie uświadczysz nawet słowa krytyki względem PiS.

na tym polega różnica między fanatyzmem a ludźmi, którzy mają swoje poglądy.

Niestety jesteś taki sam i nawet nie widzisz tego.

• Haha 2
  • Upvote 1
Opublikowano
2 godziny temu, GordonLameman napisał(a):

Kolego, przyjrzyj się postom. Fanatyk polityczny partii swojej nie skrytykuje. Do takiej postawy to u mnie daleko :)

zapraszam do wątku 

Jeśli ktokolwiek jest fanatykiem, to właśnie Ty, jeszcze skrzętnie próbując to zamaskować, posługując się w kołko tym samym argumentem i ignorując wszystkie które ktoś kieruje do Ciebie.

Nie muszę już chyba wspominac, jaki do tej pory masz ból d***i jak wspomniałem, że PIS to mniejsze zło. Jest on tak wielki, że do tej pory mi przypinasz łatkę PISIORA, zupełnie jak fanatyczny beton wyborczy. Dziwne

Panie Admin nie banuj Pan, od siebie już kończę wypowiedzi w tym topicu :E

• Confused 1
  • Upvote 3