Arqon Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Przed chwilą, azgan napisał: Dobrze Was tutaj wszystkich widzieć, cieszę się że się udało i tyle osób zostało z nami dokładnie, jakoś tak przyjemniej jak widzi się tutaj wszystkie znajome twarze 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cichy45 Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s (edytowany) 3 minuty temu, Voodoo2 napisał: Każdy ma ustawione te same dziadowskie nicki jak na PCLab żebyśmy się rozpoznali ? Mój był wolny to tak Łojezu politycznie poprawne emotki Edytowano %s o %s przez cichy45 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ramzes Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s 44 minuty temu, MadDog napisał: Nie ma tragedii wg mnie. To forum i tak chyba najbardziej przypomina Pclaba. Brakuje mi tylko podkategorii AMD i INTEL w dziale procesorów. Mówisz i masz 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mar_s Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s 1 minutę temu, Arqon napisał: dokładnie, jakoś tak przyjemniej jak widzi się tutaj wszystkie znajome twarze Twarze? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ODIN85 Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s 2 minuty temu, Spl97 napisał: Konto założone 15 minut temu . Artykuły komentowałem tylko wcześniej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zakk87 Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s bonżur! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blacktiger Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Cześć mordeczki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trepek Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Jestem i ja (RimciRimci). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MadDog Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s @Ramzes Dziękujemy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marjanoos Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s No hejka, nie będzie łatwo nabić tyle postów z moją aktywnością, ale z jakiegoś forum korzystać trzeba. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arqon Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Przed chwilą, Mar_s napisał: Twarze? Twarze, buzie, buziunie, mordeczki :-) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
azgan Napisano %s o %s Autor Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s 8 minut temu, PiPoLiNiO napisał: Ej, dobra, wszystko wszystkim, ale jak mam tu dyskutować z SebastianFM, skoro w reakcjach na posty nie ma CONFUSED?! @tomcug To jest do ogarnięcia? 😂😂😂 Forum wymaga drobnych poprawek ale na początek migracja społeczności jest najważniejsza bo mało czasu zostało. Moderacja też by się jakaś przydała o ile jeszcze jej tutaj nie ma. Emotikony też ubogie ale to są już detale. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawelek6 Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Tak sobie myślę, że może Seba podjął jakieś kroki aby zamknąć forum PCL, które daje mu w kość po czwartkowych testach Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ODIN85 Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Przed chwilą, azgan napisał: Forum wymaga drobnych poprawek ale na początek migracja społeczności jest najważniejsza bo mało czasu zostało. Moderacja też by się jakaś przydała o ile jeszcze jej tutaj nie ma. Emotikony też ubogie ale to są już detale. No właśnie nie ma moich emotek:-( Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiPoLiNiO Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s 3 minuty temu, Ramzes napisał: Mówisz i masz To może i w kartach AMD/NVIDIA? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrzemeeK Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mscie Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Witam wszystkich. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ODIN85 Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Jak ustawić dźwięk powiadomienia? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
azgan Napisano %s o %s Autor Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Może na stronie głównej ithardware.pl pojawi się jakiś news o zamknięciu forum PCLab i wzmianka o tym że społeczność wybrała ithardware.pl na nowy dom. Byłoby miło bo jednak sporo nas tutaj trafiło. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LeBomB Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s 9 minut temu, Voodoo2 napisał: Każdy ma ustawione te same dziadowskie nicki jak na PCLab żebyśmy się rozpoznali ? No a jak? Nie będę się ukrywał że ja to nie ja Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JeRRyF3D Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Dzień i dobry ;) 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawelek6 Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s (edytowany) @azgan przecież jest od godziny. Edytowano %s o %s przez Pawelek6 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
narmiak Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s 3 minuty temu, azgan napisał: Może na stronie głównej ithardware.pl pojawi się jakiś news o zamknięciu forum PCLab i wzmianka o tym że społeczność wybrała ithardware.pl na nowy dom. Czy wybrała, to się jeszcze okaże, bo propozycji padło kilka. Więc część może przyjść tu, część pójdzie na inne fora, a jeszcze inni będą spamowali na kilku na raz ;) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krisol Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Cześć wszystkim Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reddy Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Też witam się ;) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się