Qrdello Opublikowano Środa o 10:35 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Środa o 10:35 Trolololo pierwszy zbanowany to on powinien być :> 2 Zgłoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EvilKillaruna Opublikowano Środa o 10:38 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Środa o 10:38 I ja tu. 2 Zgłoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar_s Opublikowano Środa o 10:41 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Środa o 10:41 5 minut temu, Qrdello napisał: pierwszy zbanowany to on powinien być :> Ja? Za co? 1 Zgłoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Element Wojny Opublikowano Środa o 10:41 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Środa o 10:41 (edytowane) 3 minuty temu, EvilKillaruna napisał: I ja tu. Wiesz moze, co sie odwalilo w temacie laba i tego zamkniecia z zaskoczenia ? Edytowane Środa o 10:41 przez Element Wojny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
userKAMIL Opublikowano Środa o 10:43 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Środa o 10:43 Witamy XD 1 Zgłoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voodoo2 Opublikowano Środa o 10:45 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Środa o 10:45 (edytowane) 20 minut temu, Ramzes napisał: Temat wisi: https://ithardware.pl/aktualnosci/koniec_epoki_forum_pclab_pl_niebawem_wylaczone-36173.html Dzięki, miły gest. Uważajcie na nas ;) Edytowane Środa o 10:45 przez Voodoo2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sc0rpow Opublikowano Środa o 10:45 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Środa o 10:45 18 minut temu, Krzysiak napisał: A jak jeszcze przyjdą wszystkie znajome gęby z laba to już w ogóle prawie po staremu...szkoda tylko, że zawartość przepadnie. Sam naklepałem tam ponad 58k postów (mniej lub bardziej wartościowych) Większość tematów i postów począwszy od 2004 roku do teraz będzie można przeglądać dalej na web.archive.org https://web.archive.org/web/20240000000000*/https://forum.pclab.pl/ ale fakt - nie będzie to ani takie szybkie, ani tak wygodne jak na normalnej stronie. 1 Zgłoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Element Wojny Opublikowano Środa o 10:45 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Środa o 10:45 No i oficjalnie pierwszy koles trafil na ignora! Gratulacje! 2 minuty temu, userKAMIL napisał: Witamy XD 1 Zgłoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamassss Opublikowano Środa o 10:46 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Środa o 10:46 Czesc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blabla123 Opublikowano Środa o 10:46 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Środa o 10:46 1 godzinę temu, Qrdello napisał: szczerbek jakiś taki dziwny, działów brakuje, ehhh, kiepski to dzień dzisiaj Bo tutejszy szczerbol jest z autyzmem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EvilKillaruna Opublikowano Środa o 10:46 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Środa o 10:46 Przed chwilą, Element Wojny napisał: Wiesz co sie odwalilo w temacie laba i tego zamkniecia z zaskoczenia ? Niestety nie mam wiedzy na ten temat, ale mam kilka podejrzeń. Myślę, że najbardziej prawdopodobne jest to, co pisałem u siebie na Discordzie o potencjalnych kwestiach prawnych związanych z działalnością niektórych osób na forum (tj. pamiętny Grożeniok). Tam było ponoć bardzo grubo. To by tłumaczyło czemu forum nie zostanie pozostawione nawet jako read-only, tylko od razu następuje kasacja danych na twardo + wypowiedzenie umów (to było kierowane ewidentnie do X-koma i Komputrona). Być może konieczność składania zeznań wraz z koniecznością cięcia (wszelkich) kosztów spowodowało to co spowodowało. 1 Zgłoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JeRRyF3D Opublikowano Środa o 10:46 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Środa o 10:46 Tylko like (?) i nic więcej do demonstracji nastroju? SKANDAL! ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Isharoth Opublikowano Środa o 10:46 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Środa o 10:46 (edytowane) Spokojnie, dostaliśmy już potwierdzenie że oryginalny szczerbol się pojawi. Edytowane Środa o 10:47 przez Isharoth Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
userKAMIL Opublikowano Środa o 10:48 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Środa o 10:48 2 minuty temu, Element Wojny napisał: No i oficjalnie pierwszy koles trafil na ignora! Gratulacje! Ale chwalisz się czy żalisz? XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Element Wojny Opublikowano Środa o 10:49 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Środa o 10:49 1 minutę temu, EvilKillaruna napisał: Myślę, że najbardziej prawdopodobne jest to, co pisałem u siebie na Discordzie o potencjalnych kwestiach prawnych związanych z działalnością niektórych osób na forum (tj. pamiętny Grożeniok). Tam było ponoć bardzo grubo. Czy to bylo zwiazane z tym wklejaniem roznych zdjec z osobami maloletnimi i gore pelnymi krwi przez jakiegos chorego psychola ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MasterBlaster Opublikowano Środa o 10:49 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Środa o 10:49 2 minuty temu, EvilKillaruna napisał: Niestety nie mam wiedzy na ten temat, ale mam kilka podejrzeń. Myślę, że najbardziej prawdopodobne jest to, co pisałem u siebie na Discordzie o potencjalnych kwestiach prawnych związanych z działalnością niektórych osób na forum (tj. pamiętny Grożeniok). Tam było ponoć bardzo grubo. To by tłumaczyło czemu forum nie zostanie pozostawione nawet jako read-only, tylko od razu następuje kasacja danych na twardo + wypowiedzenie umów (to było kierowane ewidentnie do X-koma i Komputrona). Być może konieczność składania zeznań wraz z koniecznością cięcia (wszelkich) kosztów spowodowało to co spowodowało. Możesz jakoś rozwinąć. Jakoś to się nie klei Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
azgan Opublikowano Środa o 10:49 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano Środa o 10:49 Dział z grami już ożywił się https://forum.ithardware.pl/forum/47-gry-komputerowe/ Trzeba poprzenosić co się da 2 1 Zgłoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EvilKillaruna Opublikowano Środa o 10:52 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Środa o 10:52 Przed chwilą, MasterBlaster napisał: Możesz jakoś rozwinąć. Jakoś to się nie klei Chociażby: 1 minutę temu, Element Wojny napisał: Czy to bylo zwiazane z tym wklejaniem roznych zdjec z osobami maloletnimi i gore pelnymi krwi przez jakiegos chorego psychola ? To jest w sumie i tak ewenement że forum z takimi historiami tak długo się utrzymało. 1 Zgłoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiPoLiNiO Opublikowano Środa o 10:52 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Środa o 10:52 Przed chwilą, EvilKillaruna napisał: Czy to bylo zwiazane z tym wklejaniem roznych zdjec z osobami maloletnimi i gore pelnymi krwi przez jakiegos chorego psychola ? o co kaman? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gordek Opublikowano Środa o 10:52 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Środa o 10:52 (edytowane) Hej Wszystkim! Zapraszam do pisania w dziale o grach, bo zawsze ciekawe dyskusje można było poczytać. Edytowane Środa o 10:53 przez Gordek 1 Zgłoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stjepan Opublikowano Środa o 10:53 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Środa o 10:53 Jak dobrze że screeny ze swoich retro kompów mam na swoich HDD, nic nie zginie. 1 2 Zgłoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Element Wojny Opublikowano Środa o 10:54 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Środa o 10:54 Przed chwilą, PiPoLiNiO napisał: o co kaman? Nie pamietasz? Jakis koles wklejal pedofilskie tresci i gore z osobami ktore sie ciely itd. To trwalo troche, raz mocno zareagowalem, ale Blind wzial mnie na bok co nieco wytlumaczyl i od tamtej pory juz siedzialem cicho, bo wiedzialem ze sprawa jest gruba. 1 Zgłoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EvilKillaruna Opublikowano Środa o 10:55 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Środa o 10:55 Przed chwilą, PiPoLiNiO napisał: o co kaman? Było paru takich, którzy bawili się m.in. w doxing czy wrzucanie treści w rażący sposób naruszający prawo. Było to w określonych działach, więc możliwe że Cię to minęło. Uwierz mi, nic nie straciłeś. Jak sobie o tym przypominam to od razu robi mi się źle. To naprawdę były grube obrazki. 1 Zgłoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MasterBlaster Opublikowano Środa o 10:56 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Środa o 10:56 I z tego powodu forum miało by mieć kłopoty? Gdzie tu wina adminów forum? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiPoLiNiO Opublikowano Środa o 10:57 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Środa o 10:57 @Element Wojny @EvilKillaruna No ja akurat nic takiego nie widziałem. Pewnie tematy gdzie nie bywałem. Ale dalej nie rozumiem w czym problem? Ktoś daje głupie foty, to dostaje bana i foty znikają. Po temacie. Czy czegoś nie rozumiem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi