Migracja użytkowników z forum PCLab (*)
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez GordonLameman · Opublikowano
Widzę, że hubercik i jego kolega znowu płaczą o mnie -
Przez Fenrir_14 · Opublikowano
Miałem kupione pod testy i próby puszczenia memek w quad Channel kilka kompletów G Skill Trident Z Neo 32gb 6000 cl30 i 6400 cl32 i trafiały się zarówno A-die jak i M-die z danego modelu. Jeżeli chodzi o G Skilla to możesz to sprawdzić jak masz fizycznie opakowanie z pamięciami w ręku bo jest to zaznaczone na stikerze - hologramie widocznym w okienku opakowania. Na końcu kodu jest w zależności od zastosowanych kości literka A lub M. Jak na zdjęciu. -
Przez musichunter1x · Opublikowano
Próbowałem prześledzić o co chodziło z tym cyrkiem i tyle zamieszania o coś tak "małego" od "nozownikazberlina". Przypominam, że ludzie ocierają się o prawdę i kłamstwa w narracjach, więc nie musi być od razu ruskim trollem, choć zacietrzewił się w drugą stronę. A skoro już tu zajrzałem to muszę skomentować coś, co wydaje się manipulacją. Ktoś linkował sprawę pozwu Trumpa z 2016r, ale to akurat ślepak, ponieważ pozew złożono zaraz przed wyborami i wycofano, aby taka pogłoska wisiała do powtarzania w mediach. Przez to, że rozsiewano przeciw Trumpowi od groma kłamstw i błota wizerunkowego to teraz trudniej przesiać co jest rzeczywistą wadą tej postaci... Jeśli to prawda to dlaczego cała "demokratyczna" strona nie jest w stanie zorganizować śledztwa i zabezpieczyć świadków, ale są w stanie przymykać oko na Somalijczyków, a może to właśnie ten sam powód, nie umieją lub siedzą w tym razem. Może trochę jak u nas PIS i PO biją się, ale nie ruszą grubej ryby, bo siedzą razem w tym smrodzie. -
Przez Phoenix. · Opublikowano
Mi nic nie dropi czy to w bf czy cod Tazke problem indywidualny. -
Przez Phoenix. · Opublikowano
https://videocardz.com/newz/puget-systems-reliability-data-shows-core-ultra-200-and-ryzen-9000-x3d-with-near-identical-failure-rates
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi