B166ER Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Odnoszę wrażenie być może mylne że Pila mógłby być tu powitany przez grupę zwartą, uzbrojoną w pochodnie, widły i kamienie. ;-D Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiak Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s 5 minut temu, JeRRyF3D napisał: Ja tam technokratę nawet lubię (łem!)... ;) Początkowo też nawet czasem obejrzałem go, bo zbierał z netu wszystkie info których mi się nie chciało szukać i człowiek był na bieżąco. Ale w pewnym momencie zacząłem zwracać uwagę na jego braki w wiedzy oraz stronniczość, oraz to że nie dał sobie zwrócić uwagi jeśli próbowałem tę wiedzę naprostować. No i przestałem oglądać Przed chwilą, B166ER napisał: Odnoszę wrażenie być może mylne że Pila mógłby być tu powitany przez grupę zwartą, uzbrojoną w pochodnie, widły i kamienie. ;-D W sumie...w końcu nas sprzedał Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pavel vel Franek Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s (edytowany) Witam wszystkich, znowu jesteśmy na forum, dzisiaj będziemy pakować posty, hardkorowo tu jest... nie ma lipy Edytowano wczoraj o 00:41 przez Pavel vel Franek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
musichunter1x Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Rise and shine panowie i zapewne nieliczne panie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reddzik Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s W końcu, Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
azgan Napisano %s o %s Autor Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s 14 minut temu, JeRRyF3D napisał: Ja tam technokratę nawet lubię (łem!)... ;) A co zmarł 🤭? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvilKillaruna Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s 34 minuty temu, azgan napisał: Zostawcie już to PurePC i dawne animozje Nawet nie wiem o jakie animozje chodzi. Jeno tylko sobie heheszki z pepeszki robię ;). 13 minut temu, B166ER napisał: Odnoszę wrażenie być może mylne że Pila mógłby być tu powitany przez grupę zwartą, uzbrojoną w pochodnie, widły i kamienie. ;-D Ja do Pawła nic nie mam. PCL był jego tworem, dzieckiem, on był jego właścicielem, podjął konkretne decyzje, bo mógł. Konsekwencje tego jakie były, każdy widział, ale nie myli się tylko ten, co nic nie robi. Pewnie wtedy wydawało się to dobrym krokiem, a i też nie jest tak, że życie prywatne nigdy nie ma wpływu na te zawodowe. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JeRRyF3D Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s 7 minut temu, azgan napisał: A co zmarł 🤭? Wrukwił mnie na fb. Heheszki sobie robi z nas. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
B166ER Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s (edytowany) 12 minut temu, musichunter1x napisał: Rise and shine panowie i zapewne nieliczne panie Jak widzę nie same widły i kamienie. Winnym dodać przynajmniej: MP7, AR2 może nawet samo działeo grawitacyjne ;-) EDYCJA: Edytowano %s o %s przez B166ER Poprawa formy i błędu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
azgan Napisano %s o %s Autor Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s 1 minutę temu, JeRRyF3D napisał: Wrukwił mnie na fb. Heheszki sobie robi z nas. Wklej, chętnie poczytam 😅 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamassss Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s https://megawrzuta.pl/jn46mzwx paczka z Labowymi emotkami Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brolly Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s (edytowany) Laba jeszcze nie zamknęli a już się sypie forum Edytowano %s o %s przez Brolly Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brainq Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Witajcie ! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
musichunter1x Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Jestem niepełnosprytny, czy tutaj spoiler nie działa? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JeRRyF3D Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s 3 minuty temu, azgan napisał: Wklej, chętnie poczytam 😅 Masz wyżej screeny z fb. Przed chwilą, musichunter1x napisał: Jestem niepełnosprytny, czy tutaj spoiler nie działa? <spoiler> Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reddzik Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s 1 minutę temu, musichunter1x napisał: Jestem niepełnosprytny, czy tutaj spoiler nie działa? Chyba nie ma, w ciągu kilku dni mają coś dodać i pozmieniać. Być może dodadzą spoiler. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kelam Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s @JeRRyF3D [spoiler] hmm [/spoiler] No raczej nie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
azgan Napisano %s o %s Autor Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s 3 minuty temu, JeRRyF3D napisał: Masz wyżej screeny z fb. W sumie to nic tam takiego strasznego nie ma, myślałem że coś mocniejszego będzie 😉 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
musichunter1x Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s (edytowany) Wiec spoilery kaput. Bez nich nie popiszemy w Dragon Age:Toddler Version, bo komuś zepsujemy zabawę Tutaj jest mój stary emotek, tylko metalu się osłuchał Edytowano %s o %s przez musichunter1x Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kelam Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Panowie - przeniosłem topic do bardziej odpowiedniego działu, bo raczej na kategorię humor się nie łapie. Przy okazji został podpięty. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cichy45 Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s 2 minuty temu, Kelam napisał: na kategorię humor się nie łapie Łapie, ale czarny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kelam Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Póki co, to pozytywna baśń nawet. W krótkim czasie udało się sprowadzić sporo stałych bywalców w jedno miejsce. Ba - sami demokratycznie żeśmy zdecydowali wbić tutaj xD. Także laba może i skasują, ale najważniejsze - czyli userzy tworzący tę społeczność jednak ujdą z życiem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
azgan Napisano %s o %s Autor Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s 31 minut temu, Kelam napisał: Panowie - przeniosłem topic do bardziej odpowiedniego działu, bo raczej na kategorię humor się nie łapie. Przy okazji został podpięty. Tyle co tutaj było humoru, radości i żartów to nie jeden wie co śledził temat od rana natomiast ładowanie go do kategorii Wszystko o niczym to dopiero niepoważne podejście do tematu gdzie w jeden dzień ithardware.pl przytuliło ponad 500 nowych użytkowników. Poza tym jak wyżej, czarny humor to też humor ale do tego trzeba mieć trochę dystansu a nie kija w tyłku 😉 Rozładowanie napiętej atmosfery też było celowe i pomocne. Jak to się mawia czasem "nadgorliwość gorsza od faszyzmu" 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zas Napisano wczoraj o 00:04 Zgłoś Udostępnij Napisano wczoraj o 00:04 (edytowany) Najgorsze, to że szybko trzeba te 10858 postów z Laba nadrobić... Kurde - dopiero siódmy!... Edytowano wczoraj o 00:07 przez Zas Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Filip454 Napisano wczoraj o 00:07 Zgłoś Udostępnij Napisano wczoraj o 00:07 (edytowany) Trzeba nadrobić, warto nadrobić. ITH ciekawe, choć nigdy tu nie miałem konta... Edytowano wczoraj o 00:07 przez Filip454 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się