Skocz do zawartości

Migracja użytkowników z forum PCLab (*)

Recommended Posts

5 minut temu, JeRRyF3D napisał:

Ja tam technokratę nawet lubię (łem!)... ;)

Początkowo też nawet czasem obejrzałem go, bo zbierał z netu wszystkie info których mi się nie chciało szukać i człowiek był na bieżąco. Ale w pewnym momencie zacząłem zwracać uwagę na jego braki w wiedzy oraz stronniczość, oraz to że nie dał sobie zwrócić uwagi jeśli próbowałem tę wiedzę naprostować. No i przestałem oglądać :E

Przed chwilą, B166ER napisał:

Odnoszę wrażenie być może mylne że Pila mógłby być tu powitany przez grupę zwartą, uzbrojoną w pochodnie, widły i kamienie. ;-D

W sumie...w końcu nas sprzedał :E

34 minuty temu, azgan napisał:

Zostawcie już to PurePC i dawne animozje

Nawet nie wiem o jakie animozje chodzi. Jeno tylko sobie heheszki z pepeszki robię ;).

13 minut temu, B166ER napisał:

Odnoszę wrażenie być może mylne że Pila mógłby być tu powitany przez grupę zwartą, uzbrojoną w pochodnie, widły i kamienie. ;-D

Ja do Pawła nic nie mam. PCL był jego tworem, dzieckiem, on był jego właścicielem, podjął konkretne decyzje, bo mógł. Konsekwencje tego jakie były, każdy widział, ale nie myli się tylko ten, co nic nie robi. Pewnie wtedy wydawało się to dobrym krokiem, a i też nie jest tak, że życie prywatne nigdy nie ma wpływu na te zawodowe.

12 minut temu, musichunter1x napisał:

Rise and shine panowie i zapewne nieliczne panie :witojcie:

Jak widzę nie same widły i kamienie. Winnym dodać przynajmniej: MP7, AR2 może nawet samo działeo grawitacyjne ;-)

:toast:

EDYCJA:

Edytowano przez B166ER
Poprawa formy i błędu

• Kelam pinned this topic

Póki co, to pozytywna baśń nawet:magik:. W krótkim czasie udało się sprowadzić sporo stałych bywalców w jedno miejsce. Ba - sami demokratycznie żeśmy zdecydowali wbić tutaj xD. Także laba może i skasują, ale najważniejsze - czyli userzy tworzący tę społeczność jednak ujdą z życiem :rotfl:

31 minut temu, Kelam napisał:

Panowie - przeniosłem topic do bardziej odpowiedniego działu, bo raczej na kategorię humor się nie łapie:faja:. Przy okazji został podpięty. 

Tyle co tutaj było humoru, radości i żartów to nie jeden wie co śledził temat od rana natomiast ładowanie go do kategorii Wszystko o niczym to dopiero niepoważne podejście do tematu gdzie w jeden dzień ithardware.pl przytuliło ponad 500 nowych użytkowników. Poza tym jak wyżej, czarny humor to też humor ale do tego trzeba mieć trochę dystansu a nie kija w tyłku 😉

Rozładowanie napiętej atmosfery też było celowe i pomocne. Jak to się mawia czasem "nadgorliwość gorsza od faszyzmu" 

• Upvote 1

Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować

Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Masz już konto? Zaloguj się.

Zaloguj się
  • Utwórz nowe...