cichy45 Napisano wczoraj o 00:10 Zgłoś Udostępnij Napisano wczoraj o 00:10 Dobra, fajnie było, dzień pełen emocji ale trzeba iść spać. Dobrej nocy wszystkim Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kelam Napisano wczoraj o 00:18 Zgłoś Udostępnij Napisano wczoraj o 00:18 35 minut temu, azgan napisał: Tyle co tutaj było humoru, radości i żartów to nie jeden wie co śledził temat od rana natomiast ładowanie go do kategorii Wszystko o niczym to dopiero niepoważne podejście do tematu gdzie w jeden dzień ithardware.pl przytuliło ponad 500 nowych użytkowników. Poza tym jak wyżej, czarny humor to też humor ale do tego trzeba mieć trochę dystansu a nie kija w tyłku 😉 Dziwaczna interpretacja z twojej strony przeniesienia tematu, ale ok. Nie takie były moje intencje. Ten poddział przydałoby się by miał bardziej neutralną nazwę w stylu dyskusje na tematy różne i tyle. Niestety nic pod tym względem zmienić nie mogę. Chyba flagi admina musowe. e: zagadam w tej sprawie do odpowiedniej osoby. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eciepecie Napisano wczoraj o 00:24 Zgłoś Udostępnij Napisano wczoraj o 00:24 Siema Wszystkim, już myślałem że życie nie ma sensu a tu PcLab remake:D Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crush Napisano wczoraj o 00:26 Zgłoś Udostępnij Napisano wczoraj o 00:26 Swoją drogą. Czy czasem po zamknięciu strony, szanowny pan moderator/recenzent tosterów z Komputer Pudelek Świat nie zapewniał, że nic się z forum nie dzieje i że będzie informował zawczasu jak coś się będzie działo? 🤔 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
B166ER Napisano wczoraj o 00:33 Zgłoś Udostępnij Napisano wczoraj o 00:33 No już spokojnie azgan nie dobywaj miecza proszę. Zaiste umieszczenie w "O wszystkim o niczym" może być nieco mało sympatyczne ale przecież ważne że temat mamy i się w nim nieco wygadamy i rozgrzejmy. Swoją drogą nie ma tutaj off topic czy tam dyskusje na tematy różne jak na Labie? Temat jak by nie patrzeć jest o czymś konkretnym choć faktycznie do działu humor nie pasuje. Na PCL zarejestrowałem się w 2004. Pomimo że moją aktywność w latach ostatnich porównałbym do zwisu z gałęzi dobrze odurzonego leniwca to dla wielu z nas współistnienie na łamach Naszego Forum była częścią normalnego życia z masą emocji. Nie dziwi więc że podnoszą się głosy krytyczne wobec umiejscowienia tematu. Przyznam że i mnie to nieco poruszyło nie chciałem jednak wspominać uznając że przesadzam a jestem wstrząśnięty (dzisiejszą dla mnie informacją). Na tą chwilę nadal nie do końca moja jednostka centralna ogarnia upadek PCL. Muszę się z tym przespać i przetrawić to wszystko. Ważne jednak aby pięknej przeszłości nie zamieniać na kolejny koszmar. Szczególnie kiedy na świecie dzieje się tak wiele zjawisk niepokojących. Serdecznie wszystkich pozdrawiam i apeluję o podtrzymanie serdecznej i ciepłej atmosfery. :group Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skunRace Napisano wczoraj o 00:34 Zgłoś Udostępnij Napisano wczoraj o 00:34 23 minuty temu, Filip454 napisał: Trzeba nadrobić, warto nadrobić. ITH ciekawe, choć nigdy tu nie miałem konta... Dobrze, że jesteś. Przykro, bo zaraz 20 lat na tym samym forum razem, ale tu powinno być dobrze. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kelam Napisano wczoraj o 00:39 Zgłoś Udostępnij Napisano wczoraj o 00:39 6 minut temu, B166ER napisał: No już spokojnie azgan nie dobywaj miecza proszę. Zaiste umieszczenie w "O wszystkim o niczym" może być nieco mało sympatyczne ale przecież ważne że temat mamy i się w nim nieco wygadamy i rozgrzejmy. Może uda się zmienić nazwę pododdziału na bardziej labową i jednocześnie neutralną. A jak nie, to żaden problem przenieść gdzie było. Zobaczymy co i jak. Humor to miejsce na jajca i żarty, nie wątek migracyjny. Na labie by był właśnie w dyskusje na tematy różne. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
B166ER Napisano 23 godziny temu Zgłoś Udostępnij Napisano 23 godziny temu E tam! Po prostu emocje. @azgan tęskni za Labem to łobuzuje. Jest późno zapewne zmęczenie i emocje udzielają się wszystkim. (mi się udzieliły) Jestem bardziej sentymentalny niż mi się wydawało ;-P Nie ma co kruszyć kopii i wszczynać konfliktów. Na pocieszenie odnalazłem przynajmniej kilka osób które mi się dobrze kojarzą. Kiedy zalogowałem się na Labie to poczułem się jak gdybym znowu dostał metalową rurką od jakiegoś matoła. Jestem nieco chory i powinienem leżeć a stoję od kilku godzin przy kompie bo miałem kilka spraw do załatwienia. Przy okazji dobiłem do nowego portu z nadzieją że nie wszystko stracone. Szklanka jest więc dla mnie w połowie pełna i na tym się będę koncentrować. :-D Spokojnej nocy Braciaki. Do przeczytania. 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skunRace Napisano 23 godziny temu Zgłoś Udostępnij Napisano 23 godziny temu (edytowany) Dobrej nocy, też jestem sentymentalny i prawie 20 lat na jednym forum, na pocieszenie humoru te same nicki i awatary w nowym miejscu Edytowano 23 godziny temu przez skunRace 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Filip454 Napisano 23 godziny temu Zgłoś Udostępnij Napisano 23 godziny temu Dobrej nocy wszystkim. Jak dobrze widzieć wiele nicków z poprzedniego forum. Jakoś tak spokojniej się przez to wszystko przechodzi. Będzie teraz "miesiąc trawienny" do 29 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
azgan Napisano 19 godzin temu Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 19 godzin temu 5 godzin temu, Kelam napisał: Dziwaczna interpretacja z twojej strony przeniesienia tematu, ale ok. Nie takie były moje intencje. Ten poddział przydałoby się by miał bardziej neutralną nazwę w stylu dyskusje na tematy różne i tyle. Niestety nic pod tym względem zmienić nie mogę. Chyba flagi admina musowe. e: zagadam w tej sprawie do odpowiedniej osoby. Pełna zgoda 😁 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ODIN85 Napisano 19 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 19 godzin temu Jak tu wygląda sprawa z linkami do ppe? :-P Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Filip454 Napisano 19 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 19 godzin temu (edytowany) Właśnie. Będzie linkowane ostro na 100% do archiwum ;) Też chciałem coś wstawić. Edytowano 19 godzin temu przez Filip454 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
militarny78 Napisano 17 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 17 godzin temu Witam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wu70 Napisano 17 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 17 godzin temu 6 godzin temu, Kelam napisał: Ten poddział przydałoby się by miał bardziej neutralną nazwę w stylu dyskusje na tematy różne i tyle. Niestety nic pod tym względem zmienić nie mogę. Chyba flagi admina musowe. e: zagadam w tej sprawie do odpowiedniej osoby. Zgadza się, warto lekko doszlifować te nazwy. 5 godzin temu, skunRace napisał: Dobrej nocy, też jestem sentymentalny i prawie 20 lat na jednym forum, na pocieszenie humoru te same nicki i awatary w nowym miejscu Zapał szybko osłabnie ale i tak miło wszystkich widzieć, nie ma wtedy tego poczucia pustki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
militarny78 Napisano 17 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 17 godzin temu Jestem i ja Witam wszystkich Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gregryzzli Napisano 17 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 17 godzin temu Brydzień na ITH . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
twoja_babcia Napisano 17 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 17 godzin temu 17 godzin temu, Grandal napisał: Matko, myślałem, że @leven. Wy we dwóch macie podobne/takie same awatary. hmm, rzeczywiście, jak to się stało nie wiem, ale będę utrzymywał, że byłem pierwszy XD 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
azgan Napisano 17 godzin temu Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 17 godzin temu 6 godzin temu, Kelam napisał: Może uda się zmienić nazwę pododdziału na bardziej labową i jednocześnie neutralną. A jak nie, to żaden problem przenieść gdzie było. Zobaczymy co i jak. Humor to miejsce na jajca i żarty, nie wątek migracyjny. Na labie by był właśnie w dyskusje na tematy różne. Ktoś już to poprawił więc teraz jest O.K 😉 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JeRRyF3D Napisano 17 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 17 godzin temu 8 godzin temu, Kelam napisał: @JeRRyF3D [spoiler] hmm [/spoiler] No raczej nie. Ktoś podpowiadał, że <...> (bez sensu), ale... jednak też nie działa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Śledź Napisano 17 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 17 godzin temu Nie sądziłem że po tylu latach wrócę na forum Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzerwonyJohn Napisano 17 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 17 godzin temu Zobaczcie co znalazłem https://itbiznes.pl/felieton/koniec-forum-pclab/ 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzymo Napisano 17 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 17 godzin temu No to jestem i ja, i moje małe komputerki... 😀 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mimuszek Napisano 16 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 16 godzin temu Witam 18 lat dośc aktywnych na pclabie, 18lat na pjure, tu świeżakiem jestem trzeba wyrabiać sobie markę miłego Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Filip454 Napisano 16 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 16 godzin temu 38 minut temu, Śledź napisał: Nie sądziłem że po tylu latach wrócę na forum Avatar Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się