Skocz do zawartości

Migracja użytkowników z forum PCLab (*)

Recommended Posts

35 minut temu, azgan napisał:

Tyle co tutaj było humoru, radości i żartów to nie jeden wie co śledził temat od rana natomiast ładowanie go do kategorii Wszystko o niczym to dopiero niepoważne podejście do tematu gdzie w jeden dzień ithardware.pl przytuliło ponad 500 nowych użytkowników. Poza tym jak wyżej, czarny humor to też humor ale do tego trzeba mieć trochę dystansu a nie kija w tyłku 😉

Dziwaczna interpretacja z twojej strony przeniesienia tematu, ale ok:faja:. Nie takie były moje intencje. Ten poddział przydałoby się by miał bardziej neutralną nazwę w stylu dyskusje na tematy różne i tyle. Niestety nic pod tym względem zmienić nie mogę. Chyba flagi admina musowe.

e: zagadam w tej sprawie do odpowiedniej osoby.

No już spokojnie azgan nie dobywaj miecza proszę.

Zaiste umieszczenie w "O wszystkim o niczym" może być nieco mało sympatyczne ale przecież ważne że temat mamy i się w nim nieco wygadamy i rozgrzejmy. 

Swoją drogą nie ma tutaj off topic czy tam dyskusje na tematy różne jak na Labie? Temat jak by nie patrzeć jest o czymś konkretnym choć faktycznie do działu humor nie pasuje.

Na PCL zarejestrowałem się w 2004. Pomimo że moją aktywność w latach ostatnich porównałbym do zwisu z gałęzi dobrze odurzonego leniwca to dla wielu z nas współistnienie na łamach Naszego Forum była częścią normalnego życia z masą emocji.  Nie dziwi więc że podnoszą się głosy krytyczne wobec umiejscowienia tematu.

Przyznam że i mnie to nieco poruszyło nie chciałem jednak wspominać uznając że przesadzam a jestem wstrząśnięty (dzisiejszą dla mnie informacją).

Na tą chwilę nadal nie do końca moja jednostka centralna ogarnia upadek PCL.

Muszę się z tym przespać i przetrawić to wszystko.

Ważne jednak aby pięknej przeszłości nie zamieniać na kolejny koszmar. Szczególnie kiedy na świecie dzieje się tak wiele zjawisk niepokojących.

Serdecznie wszystkich pozdrawiam i apeluję o podtrzymanie serdecznej i ciepłej atmosfery. :group

6 minut temu, B166ER napisał:

No już spokojnie azgan nie dobywaj miecza proszę.

Zaiste umieszczenie w "O wszystkim o niczym" może być nieco mało sympatyczne ale przecież ważne że temat mamy i się w nim nieco wygadamy i rozgrzejmy. 

Może uda się zmienić nazwę pododdziału na bardziej labową i jednocześnie neutralną. A jak nie, to żaden problem przenieść gdzie było. Zobaczymy co i jak. Humor to miejsce na jajca i żarty, nie wątek migracyjny. Na labie by był właśnie w dyskusje na tematy różne.

• Upvote 1

E tam! Po prostu emocje. @azgan tęskni za Labem to łobuzuje. Jest późno zapewne zmęczenie i emocje udzielają się wszystkim.

(mi się udzieliły) Jestem bardziej sentymentalny niż mi się wydawało ;-P

Nie ma co kruszyć kopii i wszczynać konfliktów.

Na pocieszenie odnalazłem przynajmniej kilka osób które mi się dobrze kojarzą.

Kiedy zalogowałem się na Labie to  poczułem się jak gdybym znowu dostał metalową rurką od jakiegoś matoła.

Jestem nieco chory i powinienem leżeć a stoję od kilku godzin przy kompie bo miałem kilka spraw do załatwienia. Przy okazji dobiłem do nowego portu z nadzieją że nie wszystko stracone.

Szklanka jest więc dla mnie w połowie pełna i na tym się będę koncentrować. :-D

Spokojnej nocy Braciaki. Do przeczytania.

:przytula:

• Like 3

5 godzin temu, Kelam napisał:

Dziwaczna interpretacja z twojej strony przeniesienia tematu, ale ok:faja:. Nie takie były moje intencje. Ten poddział przydałoby się by miał bardziej neutralną nazwę w stylu dyskusje na tematy różne i tyle. Niestety nic pod tym względem zmienić nie mogę. Chyba flagi admina musowe.

Pełna zgoda 😁

6 godzin temu, Kelam napisał:

Ten poddział przydałoby się by miał bardziej neutralną nazwę w stylu dyskusje na tematy różne i tyle. Niestety nic pod tym względem zmienić nie mogę. Chyba flagi admina musowe.

Zgadza się, warto lekko doszlifować te nazwy.

5 godzin temu, skunRace napisał:

Dobrej nocy, też jestem sentymentalny i prawie 20 lat na jednym forum, na pocieszenie humoru  te same nicki i awatary w nowym miejscu 

Zapał szybko osłabnie ale i tak miło wszystkich widzieć, nie ma wtedy tego poczucia pustki :D

6 godzin temu, Kelam napisał:

Może uda się zmienić nazwę pododdziału na bardziej labową i jednocześnie neutralną. A jak nie, to żaden problem przenieść gdzie było. Zobaczymy co i jak. Humor to miejsce na jajca i żarty, nie wątek migracyjny. Na labie by był właśnie w dyskusje na tematy różne.

Ktoś już to poprawił więc teraz jest O.K 😉

Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować

Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Masz już konto? Zaloguj się.

Zaloguj się
  • Utwórz nowe...