Wu70 97 Opublikowano 31 Października Opublikowano 31 Października (edytowane) A więc to was często mijałem Edytowane 1 Listopada przez Wu70 8
RyszardGTS 370 Opublikowano 31 Października Opublikowano 31 Października (edytowane) @Wu70 Atomowa Sprawiedliwość był "smietnikowcem" a "spał na pieniądzach", wszędzie się walały setki banknotów, całkowicie przypadkowo robił zdjęcia z "górami pieniędzy" Każda fota i góra pieniędzy... fotka łóżka i góra pieniędzy, fotka biurka i góra pieniędzy, otwierał lodówkę a tam full kasy. Nawet założył ekskluzywny wątek tylko dla finansowej elity "PCL LUX CLUB ATOMOWEJ SPRAWIEDLIWOSCI!11" ps. Niestety ja się nie załapałem do finansowej elity Atomowej Sprawiedliwości, za długo spałem i mało mruczałem Edytowane 31 Października przez RyszardGTS 3
EvilKillaruna 130 Opublikowano 31 Października Opublikowano 31 Października Kadajo tylko przybył i już dostał pałkę do ręki. On jak nie trzyma pałki w ręce, to popada w nędze . 6
Katystopej 32 Opublikowano 31 Października Opublikowano 31 Października Od nędzy do piniędzy, a czym więcej pałkuf tym więcej dudkuf
skunRace 158 Opublikowano 31 Października Opublikowano 31 Października 8 godzin temu, Isharoth napisał: Przecież byli. Jak trzeba było wyłączyć całe forum na czas ciszy wyborczej. To było tak skuteczne działanie, że czasem zdarzało im się mieć problemy z ponownym odblokowaniem go na czas. Najlepsze było jak cisza wyborcza obowiązywała od północy, a tam już po 15 forum nie działa, bo Zenek kończy robotę i gasi światło po 15 1 4
Klakier1984 60 Opublikowano 31 Października Opublikowano 31 Października 2 godziny temu, crush napisał: Ja proponuję formułę MMA. Tylko w kisielu 1
kolo.d 9 Opublikowano 31 Października Opublikowano 31 Października Przenoszę się i ja. Zbliża się premiera RTX 50X0, a wątek zakupowy na PCLabie dot. 30X0 pomógł mi kupić dwie 3080 w cenie MSRP, a ich sprzedaż sfinansowała mi RTX 4090 ;-) 1
Pentium D 95 Opublikowano 31 Października Opublikowano 31 Października (edytowane) Jestem i ja. Trochę odmieniony bo bez D. Jednak z D. Edytowane 1 Listopada przez Pentium D 5
copyname 20 Opublikowano 31 Października Opublikowano 31 Października 2 minuty temu, Pentium napisał: Jestem i ja. Trochę odmieniony bo bez D. a przed chwilą czytałem o Tobie na pclolu, zastanawiali się czy zdązysz znaleźć to forum i odkryć wyłączenie pclola
RyszardGTS 370 Opublikowano 31 Października Opublikowano 31 Października @Pentium O Pentium! Jest w pytkę Mam nadzieję że będziesz kontynuował swoje różne DIY PC wizje. Twoje wpisy to często była fajna odskocznia od tych wypasionych wychuchanych zestawów. 2
Pentium D 95 Opublikowano 31 Października Opublikowano 31 Października @RyszardGTS Jest w planach coś, czekam na paczkę z Chin. 6 minut temu, copyname napisał: a przed chwilą czytałem o Tobie na pclolu, zastanawiali się czy zdązysz znaleźć to forum i odkryć wyłączenie pclola Drugi post w wątku o zamknięciu jest mój to jak mógłbym nie wiedzieć
ITProffesionalUser 10 Opublikowano 31 Października Opublikowano 31 Października Dobry wieczór. Tutaj piosenka na przywitanie.
RyszardGTS 370 Opublikowano 31 Października Opublikowano 31 Października (edytowane) @Pentium No to czekam... Edytowane 31 Października przez RyszardGTS
Sheenek 67 Opublikowano 31 Października Opublikowano 31 Października 16 minut temu, Pentium napisał: Jestem i ja. Trochę odmieniony bo bez D. Bez D jak bez reki, zagadaj tutaj z @tomcug i moze cos pomoze. 1
EvilKillaruna 130 Opublikowano 31 Października Opublikowano 31 Października A jak nie to "Pentium The" . 1
crush 338 Opublikowano 31 Października Opublikowano 31 Października 50 minut temu, Klakier1984 napisał: Tylko w kisielu Polacy tylko w majonezie. jagular lubi Indie to może być z curry.
Wu70 97 Opublikowano 31 Października Opublikowano 31 Października 31 minut temu, Pentium napisał: Trochę odmieniony bo bez D. Pół biedy bo dobrze że nie "Core Ultra" 2
PCL 0 Opublikowano 31 Października Opublikowano 31 Października 8 godzin temu, PCL napisał: Załatwione możesz się pożegnać @crush również możesz wracać na ostatni taniec Pamiętacie jeszcze kogoś?
crush 338 Opublikowano 31 Października Opublikowano 31 Października 1 minutę temu, PCL napisał: @crush również możesz wracać na ostatni taniec Pamiętacie jeszcze kogoś? Gdyby to było forum którym ktokolwiek z tak zwanej góry się interesuje, to zapytałbym czy nie będziesz miał z tego powodu problemów. Ale to PCLab więc... 1
Mar_s 280 Opublikowano 31 Października Opublikowano 31 Października 1 godzinę temu, Pentium napisał: Jestem i ja. Trochę odmieniony bo bez D. Jest i Pentiak 18 minut temu, PCL napisał: Pamiętacie jeszcze kogoś? W sumie to bym zerknął
Pentium D 95 Opublikowano 31 Października Opublikowano 31 Października (edytowane) 1 godzinę temu, Sheenek napisał: Bez D jak bez reki, zagadaj tutaj z @tomcug i moze cos pomoze. Celowo dałem bez D, ale może jeszcze to przemyślę. Widzę, że samemu zmienić nie można gdyby mi się zachciało. Edytowane 31 Października przez Pentium 1
dawiduser143 15 Opublikowano 31 Października Opublikowano 31 Października Pentium bez D to jak bez jednego rdzenia, musi wrócić.
PCL 0 Opublikowano 31 Października Opublikowano 31 Października 8 minut temu, Mar_s napisał: W sumie to bym zerknął Załatwione
Rekomendowane odpowiedzi